Vang je grootste vakantievis in samenwerking met Sportvisserij Nederland!

Ga toch vissen deze zomer!

Wil jij kans maken op een cheque t.w.v. 200,- te besteden voor diverse hengelsportartikelen én een gave visclinic van vlogger Daniel Weijers? Doe dan deze zomer mee met de “Vang je grootste VakantieVis”-actie van Kinderen van de Voedselbank.

Wat moet je doen?

Meld je aan via de het formulier. De eerste 750 aanmeldingen krijgen
een 204-delig deluxe hengelset cadeau waarmee je gelijk aan de slag kan! 

Maak een foto van jouw grootste of mooiste vangst en mail deze vóór 13 september naar: winnen@kinderenvandevoedselbank.nl. 

Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen die de cheque krijgt uitgereikt en een middagje op pad mag met Daniel Weijers!

Vlogger Daniel Weijers
Meld je aan (maximale leeftijd 16 jaar)

Helaas! Het maximaal aantal inschrijvingen voor deze winactie is al bereikt.

Mede mogelijk gemaakt door:

FAQ

Je mag niet vissen zonder VISpas. Nadat je je hebt aangemeld voor deze actie, ontvang je van Sportvisserij Nederland binnen een aantal werkdagen jouw persoonlijke VISpas. Dit is een juridische toestemming waarmee je mag vissen op de VISpas staan jouw gegevens vermeld.
Je mag niet vissen zonder VISpas. Nadat je je hebt aangemeld voor deze actie, ontvang je van Sportvisserij Nederland binnen een aantal werkdagen jouw persoonlijke VISpas. Dit is een juridische toestemming waarmee je mag vissen op de VISpas staan jouw gegevens vermeld.
  • Sportvissers die in Nederland willen gaan vissen hebben in de meeste gevallen de VISpas nodig. De VISpas krijg je automatisch als je lid wordt van een hengelsportvereniging die is aangesloten bij een van de hengelsportfederaties van Sportvisserij Nederland.
  • Voorkom een boete en neem je VISpas mee. Er zit achter de hengelsport een heleboel wet en regelgeving. Je kan gecontroleerd worden door BOA’s en politie, zonder VISpas kan je een flinke boete krijgen. Meer informatie hierover vind je op https://www.sportvisserijnederland.nl/over-ons/veelgestelde-vragen/
  • zijn er kosten verbonden aan de VISpas?
    • Nee, de VISpas die je ontvangt is gratis. Je wordt automatisch uitgeschreven aan het einde van het jaar.

Met jouw VISpas mag je met maximaal twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen in de wateren die zijn gedeeld via de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren, dan wel vermeld staan op de gratis VISplanner app. Daar en op www.visplanner.nl  vind je alle wateren die verenigingen, federaties en Sportvisserij Nederland met elkaar hebben gedeeld. 

Veel informatie over hoe je moet vissen vindt je op de website Vissen doe je zo  https://www.vissendoejezo.nl/

Heb je een andere vraag neem dan contact op met Sportvisserij Nederland: Tel: 030 – 6058400 info@sportvisserijnederland.nl