Winnaar van
de nationale

Wat kunt u doen

Uiteraard is niet iedereen in de gelegenheid om iets beschikbaar te stellen en denkt u, maar wat kan ik dan doen?

Ook u kunt heel veel voor ons betekenen. Geef deze website bekendheid, plaats overal waar u maar kunt linken naar deze website, gebruik socialmedia zoals, Facebook en Twitter, om deze website bekendheid te geven.

Hoe meer linken er naar deze website geplaatst worden, hoe bekender we zullen worden, en des te meer mensen ons zullen gaan steunen. Zo kunnen wij veel kinderen uiteindelijk helpen. Dus ook u kunt zeker iets voor ons betekenen.

Misschien kent u mensen die iets voor de stichting kunnen betekenen, of kunt u een leuke inzamelactie opzetten. Wellicht heeft u een kind op de basisschool, en kunt u onze klavertje-vier actie met de school opzetten. Voor meer informatie stuurt u via de contactpagina een mailtje.
​​

Benieuwd wat u voor deze kinderen kunt betekenen?

Als u wel in de gelegenheid bent om de stichting te steunen door iets beschikbaar te stellen, stuur dan via de contactpagina een mailtje, en vanuit de planning zal contact worden opgenomen met u. Het hoeft niet veel te zijn, en ook zeker niet duur, al zouden we er één kind blij mee kunnen maken, dan is dit uiteraard al geweldig.
Kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens
op de 9 kinderen
pakketten, per jaar, per kind