Menu Sluiten

Update Zeeman actie.

De Zeeman actie opgestart vanuit de Zeeman Schuytgraaf is een geweldig succes. Inmiddels doen 54 filialen door het hele land mee met de actie en er komen nog steeds nieuwe aanmeldingen bij.

De cadeautjes komen inmiddels ook flink binnen stromen, dozen vol met leuke kleine aardigheden en kleding waar wij weer mooie cadeautjes van kunnen samenstellen. Zoals de foto's weergeven zijn alle medewerkers dol enthousiast en maken de actie tot een groot succes.

Het eerste filiaal wat met de actie was begonnen is de Zeeman Schuytgraaf en hierna was het hek van de dam en hebben de volgende filialen de actie ook opgepakt.

Zeeman Elderveld, Zeeman Beverwijk, Zeeman Castricum, Zeeman Holten Smidsbelt, Zeeman Nijmegen, Zeeman St Gangulphusplein, Zeeman Nijmegen Molenweg, Zeeman Den Helder Marsdiepstraat, Zeeman Den Helder Spoorstraat, Zeeman Woerden, Zeeman Den Bosch Romperpassage, Zeeman Duiven, Zeeman Beneden Leeuwen, Zeeman Voorthuizen, Zeeman Wageningen, Zeeman Hoek van Holland, Zeeman Didam, Zeeman Noordwijk, Zeeman Lelystad Waagpassage, Zeeman Lelystad Weverstraat, Zeeman Eindhoven, Zeeman Hoofddorp, Zeeman Sliedrecht, Zeeman Wijk en Aalburg, Zeeman Broek op Langedijk, Zeeman Gorinchem, Zeeman Doetinchem, Zeeman Oosterwolde, Zeeman Sassenheim, Zeeman Dinxperlo, Zeeman Nijkerk, Zeeman Bunschoten, Zeeman Stadskanaal, Zeeman Muiden, Zeeman Middelgraaf Ulft, Zeeman Ridderkerk, Zeeman Apeldoorn, Zeeman Lichtenvoorde, Zeeman Zevenaar, Zeeman Veenendaal, Zeeman Woerden, Zeeman Leiden, Zeeman Purmerend Overlander, Zeeman Heiloo, Zeeman Dordrecht, Zeeman Purmerend Willem Eggerstraat, Zeeman Enkhuizen, Zeeman Elst, Zeeman Almere, Zeeman Schagen, Zeeman Eindhoven Vaartbroek, Zeeman Hoorn, Zeeman Beek en donk.
... Meer lezenMinder lezen

5 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Overheid heeft een taak in de strijd tegen armoede!!!! Laat Rutte ajb iets doen en r niet vanzelfsprekend van uitgaan dat voedselbanken die verantwoordelijkheid hebben!!

Zeeman anna paulowna staat niet in de lijst , doet wel mee!

Ik wil graag wijzen op plekken waar je speelgoed gratis kunt krijgen, zie mijn blog oudersvannature.nl/tweedehands-speelgoed-cadeau-sinterklaas/

Nou.. Zeeman VUGHT!! Jullie ook, kom ik voor 50euro vullen πŸ˜˜πŸ€—πŸ‘Œ

Vanmorgen kleding en speelgoed gedoneerd bij zeeman Oisterwijk πŸ’ͺ

Zijn er ook filialen in Rotterdam die meedoen?

u kunt bij ons detje de laaste 6 nummers aan vragen zit de lotto voll speelgoed pakket twv 30 euro gratis 2 nummer per gezien zondag middag word bekend gemaakt op www.radioallegro.nl OPA EN OMA,S MOGEN OOK DE LOTTO IN VULLEN

Nu nog zeeman in Rotterdam mee doen zou mooi zijn

Ook zeeman purmerend weidevenne doet mee met deze mooie actie

Wat jammer dat de zeeman in Deventer niet mee doet!

Zeeman Amersfoort Vathorst ook! Van de week nog gedoneerd! Toffe actie

Zeeman Velp doet ook mee

Kom zeeman Leerdam

Zeeman Tiel / Zeeman Geldermalsen kom op leuke actie.

Ik hoop dat Zeeman uit Schijndel ook meedoet. Voor onze voedselhulp van de Vincentius Vereniging Schijndel

Stefanie van Schoonhoven Denice Patrick Ryan hier doen we het voor super trots op ons team dat wij ermee begonnen zijn al al deze collega's ons volgen hopen op nog veel meer filialen

Zeeman Alkmaar ook aangemeld!!

En zeeman Leerdam,wat doen jullie,toch ook meedoen?

Heel mooie aktie, wel jammer dat het zo nodig is in ons RIJKE Nederland.

Supergoede actie. Wij hebben in duiven en in Westervoort gedoneerd ✌🏻

Zeeman drachten Heerenveen en gorredijk valt me vies tegen kom op meld jullie aan

Super idee van zeeman ik heb al wat in de bak gedaan in lelystad hoop dat er veel meer mensen dit ook gaan doen voor deze kinderen

Allee Zeeman belgie 😳😳😳😳 dat kunnen wij hier toch ook!!!! Toffe actie! Good job!!!!

Geweldig, ook trots op onze lieve klanten dankzij wie we dit fantastische resultaat ondertussen al bereikt hebben πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Michelle Lugtenburg het word tijd dat zeeman in Spijkenisse en Hoogvliet ook mee gaat doen vind je niet😁

+ View more comments

Uitslag Max Verstappen raceauto actie.

In navolging van een eerder geplaatst bericht dat het #oranjelegioenF1 voor ons aan de gang ging om zoveel mogelijk Max verstappen raceauto's te verzamelen vanuit de Jumbo #jumbo actie, volgt dan nu de uitslag.

Er is flink gehoor gegeven aan onze oproep om zoveel mogelijk zegeltjes van de actie op te sturen naar Henk Snijders van het Orange legioen F1.

Voor maar liefst € 10.000 aan auto's is Henk komen overhandigen, een geweldig succes en een heel leuk cadeautje voor de kinderen met de decembermaand.

Voor iedereen die de zegeltjes heeft opgestuurd en uiteraard het Oranje legioen F1. Super bedankt allemaal.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

Uitslag Max Verstappen raceauto actie.

In navolging van een eerder geplaatst bericht dat het #oranjelegioenF1 voor ons aan de gang ging om zoveel mogelijk Max verstappen raceautos te verzamelen vanuit de Jumbo #jumbo actie, volgt dan nu de uitslag.

Er is flink gehoor gegeven aan onze oproep om zoveel mogelijk zegeltjes van de actie op te sturen naar Henk Snijders van het Orange legioen F1.

Voor maar liefst € 10.000 aan autos is Henk komen overhandigen, een geweldig succes en een heel leuk cadeautje voor de kinderen met de decembermaand.

Voor iedereen die de zegeltjes heeft opgestuurd en uiteraard het Oranje legioen F1. Super bedankt allemaal.

KvdVImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

hoe kan je zo max van stappen auto aan vragen

eigenlijk moest het kabinet hier voor zorgen want die hebben dit ook veroorzaakt,maar die zijn druk met andere dingen en ik ben blij dat er mensen zijn die zich iets van de zaak aantrekken pluimpje mensen.

Top me dochter is gek op autos hoe harder hoe beter

Heel graag voor men zoontje van 4 jaar

Zou het niet leuk zijn als de Jumbo hier ook nog iets aan zou toevoegen voor de Kindervoedselbank

Geweldige actie Henk Snijders😍😍

Ik zou z,n jongetje wel eens willen zien als hij zijn pakket open maakt. GEWELDIG Henk

πŸ‘πŸ‘

bij welke voedselbanken komt dit allemaal terecht? want bij de VB in West maas en Waal bv zien ze nooit iets van dit soort acties..hoe word dat beoordeeld?

GEWELDIG Top gedaan

Geweldige actie gefeliciteerd

Helemaal geweldig ! Toppie joppie ! πŸ™‚ (y)

+ View more comments

Deze moet je even zien.

De Zeeman december actie #zeeman voor het inzamelen van leuke cadeautjes voor de decembermaand blijkt een waanzinnig succes te worden. Maar liefst 26 filialen hebben zich inmiddels aangemeld en de leuke foto's stromen binnen. Deze gaan we volgende week allemaal plaatsen.

De Zeeman Beneden-Leeuwen heeft zelfs een eigen promotiefilm gemaakt om de actie online te promoten en deze moet je echt even zien.

Beste medewerkers Beneden-leeuwen, een super leuke actie zo.

Bedankt. KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

 

Comment on Facebook

πŸ˜‚ fantastisch ...... goed doel zegβ™₯️

oh prachtig❀️❀️❀️ da s nou t mooie durpke waar ik vandaag kom 🀩🀩😍

Gisteren gedoneerd. Super initiatief. Kom op mensen. Zoveel kinderen die niets krijgen.

Eigenlijk moet het niet kunnen dat dit moet en rutte zegt dat we er op vooruit gaan schandalig rutte dat dit zo moet, help eerst nederlanders in plaats van anderen kijk neem een voorbeeld hier aan deze mensen van de zeeman toppie wat jullie doen

Mooie actie ,goede doel voor de kindjes .

Een giro 555 starten voor de armoede in Nederland misschien een optie? Denk dat de regering zich diep moet schamen al die miljoenen die naar onderwijs projecten gaan in derdewereldlanden en hun eigen volk naar voedselbanken laten gaan

Komt dit ook in Arnhem?

Sophia Bink Treur hoop dat uithoorn en mijdrecht en alles rond om ook mee doen 😍

Geweldig. Ik doe mee.

Toppie jullie zijn Kanjers En wat een mooi inniatief🀩

Super mooie actie!! Jammer dat niet alle zeeman filialen hier zich voor in willen zetten. Zou eigenlijk landelijk moeten zijn+

Leuk Anja hogenberg om je te zien

We brengen altijd de spullen die we over hebben naar de voedselbank. Met kleding zijn ze ook blij!

Super leuk idee

Super leuk dan hebben die kindjes ook wat waar ze blij mee zijn er zijn veel gezinnen die naar de voedselbank moeten

Wat een mooi doel ga ik zeker doen πŸ‘πŸ˜

Nou echt hier krijg ik zwaaaaar kippevel van.....wow wat een top aktie ....en eindelijk iets voor kids in Nederland 🎈🎈🎈🎈

Op de eerste plaats. Super Top. Maar op de tweede plaats diep treurig dat dit in deze tijd nodig is. Zo goed gaat het met de economie en de bevolking. Triest. Maar goed dat er een Zeeman is om drenkelingen op te vangen.

Super actie en geweldig leuk , jammer dat dit nodig is in Nederland.

πŸ‘

Moeten ze overal doen

Doet zeeman gouda ook mee??

Super actie en eindelijk wordt er ook eens aan de kinderen in Nederland gedacht πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

πŸ™ super

Kom op alle zeemannen van Nederland,go for dit goede doel, en maak de kinderen blij.

+ View more comments

December actie Zeeman #zeeman groot succes.

De december actie gestart door de Zeeman Schuytgraaf om voor de decembermaand cadeautjes in te zamelen blijkt een enorm succes te worden. Inmiddels hebben 14 filialen zich al aangemeld om mee te doen met de actie en de aanmeldingen blijven binnen komen.

Ook de Zeeman Elderveld (Arnhem) is begonnen met de actie, aangestoken door de collega's uit Schuytgraaf wilde deze graag meedoen aan de actie om cadeautjes in te zamelen voor de kinderen van de voedselbank.

Beste medewerkers Elderveld, geweldig dat jullie ook mee doen. heel veel succes met de actie. Bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

December actie Zeeman #zeeman groot succes.

De december actie gestart door de Zeeman Schuytgraaf om voor de decembermaand cadeautjes in te zamelen blijkt een enorm succes te worden. Inmiddels hebben 14 filialen zich al aangemeld om mee te doen met de actie en de aanmeldingen blijven binnen komen.

Ook de Zeeman Elderveld (Arnhem) is begonnen met de actie, aangestoken door de collegas uit Schuytgraaf wilde deze graag meedoen aan de actie om cadeautjes in te zamelen voor de kinderen van de voedselbank.

Beste medewerkers Elderveld, geweldig dat jullie ook mee doen. heel veel succes met de actie. Bedankt.

KvdVImage attachment

 

Comment on Facebook

Lijkt me handig om een lijst te zien welke winkels allemaal mee doen!

Heel mooi initiatief! Vandaag een donatie gedaan ❀

zeeman den helder spoorstraat doet ook mee

Wij in Zeeman Noordwijk gaan ook meedoenπŸ‘πŸ‘

Zeeman nijmegen molenweg doet ook mee als alles binnen is 😍

#zeeman #nijmegen-oost?

Hopelijk gaan landelijk alle Zeeman filialen meedoen! Zou geweldig zijn....deze kids verdienen ook een mooie pakjesavond πŸ‘

Hopenlijk Purmerend ook?

Kan balletje in de groep zeeman de laat Alkmaar gooien ✌🏻

Wauw 😍 ik heb hier geen woorden voor

Gaan de filialen in Amstelveen en amsterdam en diemen ook meedoen

Wat super zeg dat er nu al 14 aanmeldingen zijn hopelijk volgen er nog vele na ons succes dames gr zeeman schuytgraaf

Zeeman Wageningen doet ook mee.

Zeeman Beverwijk gaat ook meedoen, zodra alle materialen/posters binnen zijn!

Zeeman Duiven doet ook mee!!!! Top actie

Zeeman zwanenburg ook ??

Hopelijk doet ede ook mee

Leest hier niet iemand mee die bij Zeeman werkt en het onder de aandacht kan brengen van meer (alle??) filialen?

Jim Renes dit bedoelde ik.

Milou, Jeanine ook iets voor jullie filialen?

Doet zeeman tiel ook mee? Zou wel heel gaaf zijn

Zeeman doen jullie ook mee?

SUPER. KOM OP ZEEMANNENπŸ˜ƒ

Doet de zeeman de terp in capelle aan den ijssel ook mee ?

Super dat Elderveld ook mee doet .

+ View more comments

Geweldige december actie vanuit de Zeeman Schuytgraaf Arnhem.

We hebben een hele leuke december actie opgezet met de Zeeman Schuytgraaf in Arnhem .

In de zeeman staat een grote container en de klanten van de Zeeman kunnen een cadeautje kopen voor de kinderen van de voedselbank, deze cadeautjes gaan wij uitgeven voor de decembermaand.

De uiterst enthousiaste dames van de Zeeman gaan er zo vol voor, dat binnen een dag de container al half vol zit. Een super actie vanuit de Zeeman en waar er 1 Zeeman over de dam is, volgen er hopelijk meer #zeeman

Graag bedanken wij de medewerkers van de Zeeman Schuytgraaf voor deze super actie.

Ook een leuke actie opzetten voor de decembermaand, stuur dan even een berichtje. U doet er een hoop goeds mee, voor kinderen die dit ook echt verdienen.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Rudy zou ook wat voor blokker kunnen zijn.

Ik zou willen dat serieus request dit oppikt inplaats altijd dat dingetje met die arme landen

Tawnia Langenberg Melanie Godschalk en Larissa Van Apeldoorn ook ik heb laten weten dat wij graag willen meedoen #zeemandommervanpoldersveldtweg

Als de Zeeman in Hulst er ook aan mee doet, ga ik zeker even langs !!

Stefanie van Schoonhoven 😍😍😍kijk hoeveel mede collega's er nu ook mee Willen doen met deze super actie door ons super trots op alle mede filialen die een steentje willen bijdragen en onze eigen dames die het super goed promoten in de winkel waardoor we binnen een week bijna 1grote zak al vol hebben mede dankzij onze super lieve klanten die iets doneren Denice Patrick Ryan en Sarah

#zeemanZoetermeer leuk als jullie dit ook zouden doen. 😊Er zijn meerdere filialen in Zoetermeer. Uiteraard zal ik ook komen doneren❀️

Goed idee! Waarom de kinderen vd voedselbank niet en kinderen in het buitenland wel!

Als er een zeeman (schaap ) over de dam is volgen er meer toffe Aktie toch

Wat een super actie! Waarom doen ze dit niet in ieder Zeeman filiaal??

Maria Wendels moet je kijken wat super ! Misschien kan zeeman Emmeloord dat ook wel doen ?!πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ

Superactie!! Zeeman Heerlerheide misschien iets voor jullie???

Dat noem ik nou eens aan de kinderen denken waarvan de ouders niet veel kunnen missen en op deze prachtige manier ook iets leuks mogen krijgen. Een dikke pluim voor Zeeman

#zeemanwijchen doen jullie ook mee?

IK HOOP DAT ALLE ZEEMANS IN NEDERLAND MEEVAREN MET DE BOOT VAN SINTERKLAAS!!!

Dunya Schonewille Moest gelijk aan jou denken.. Wie weet ook wat voor jullie?

Zeeman Amsterdam-Osdorp doen jullie hier ook aan mee ? Hoop van wel en hoop dat ik het dan ook op mijn tijdlijn kan posten

Laura Goosen zou ook super zijn als Zeeman holten en Rijssen hieraan ook mee doen!

Kijk dit is nou een goede en prachtige actie. Elderveld ook meedoen? Daar kom ik regelmatig en dan zal ik zeker mee doen met deze actie! Als ik onverhoopt bij schuytgraaf kom natuurlijk ook 😊

Dit zou niet alleen in december er moeten staan. Maar gewoon het hele jaar door! Super initiatief!

Wat een mooie actie! Kan dit landelijk door Zeeman opgepakt worden? Ik geef kinderen van de voedselbank ook graag een cadeautje via Zeeman in Hoogezand @winkelcentrumhoogemeren

hoi stichting leder kindeensint tus zyn wy ok nog vrienden tus je bent ok niet boos op jessica van zelst

Top actie als alle filialen van zeeman dit nou doen... Almelo kom op!πŸ€—

Leuke actie echt maar schandalig dat het zo moet in Nederland dankzij onze kabinet

Leuke actie 😚😚

hoi stichting leder kindeensint zyn wy nog vrienden as je dat nog wel ik ben dinsdag middag naar de kapper ge weest voor jou jessica van zelst

+ View more comments

De Zeester Run 2018 groot succes youtu.be/LX9G_7G977w

Basisschool De Zeester uit Beverwijk heeft de jaarlijkse Zeester Run gehouden. Voor de editie 2018 mocht KvdV invulling geven als het goede doel.

De kinderen hebben waanzinnig hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen en zijn daar dan ook uitzonderlijk succesvol in geweest.

De opbrengst is daar dan ook naar, maar liefst € 9.170,25 hebben de kinderen bij elkaar gelopen, een mega opbrengst waar wij alle kinderen en organisatoren voor willen bedanken.

Super bedankt allemaal.

KvdVyoutube.com
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

Video image

 

Comment on Facebook

Goed gedaan kids.

Kinderen van de Alfrinkschool houden sponsorloop voor de kinderen van de voedselbank.

De Alfrinkschool uit Neede heeft weer de traditionele sponsorloop georganiseerd, dit keer mocht KvdV invulling geven als het goede doel achter de loop.

Voorafgaand aan de sponsorloop hebben alle kinderen in hun eigen omgeving zelf gezocht naar sponsoren. Samen hebben ze hiermee €1000,- bij elkaar gelopen voor de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Vanuit ons bestuur is, Jan Woldberg afgereisd naar Neede, om de mooie cheque in ontvangst te nemen

Een geweldig resultaat waar wij alle kinderen dan ook graag voor bedanken, want met deze € 1.000.- kunnen wij weer enorm veel kinderen blij maken.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

Kinderen van de Alfrinkschool houden sponsorloop voor de kinderen van de voedselbank.

De Alfrinkschool uit Neede heeft weer de traditionele sponsorloop georganiseerd, dit keer mocht KvdV invulling geven als het goede doel achter de loop.

Voorafgaand aan de sponsorloop hebben alle kinderen in hun eigen omgeving zelf gezocht naar sponsoren. Samen hebben ze hiermee  €1000,- bij elkaar gelopen voor de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Vanuit ons bestuur is, Jan Woldberg afgereisd naar Neede, om de mooie cheque in ontvangst te nemen

Een geweldig resultaat waar wij alle kinderen dan ook graag voor bedanken, want met deze € 1.000.- kunnen wij weer enorm veel kinderen blij maken.

KvdVImage attachment

 

Comment on Facebook

Wat mooi is dat altijd als kinderen iets voor anderen kinderen doen. Prachtig

Wat super zeg!

Superleuke actie van 2 jonge vrijwilligers.

Cherlenne 10 en Angelica 8 jaar wilde heel graag iets betekenen voor de kinderen waar wij ons voor inzetten. De Dametjes hadden de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar de Albert Heijn #albertheijn gestapt in Arnhem of zij daar een dagje mochten zitten voor het goede doel.

Gecharmeerd van beide dames gaf de A.H hier toestemming voor. Heel de dag hebben de meiden voor de deur gezeten en zijn de door de A.H. rijkelijk voorzien van drankjes en eten.

Het resultaat is er dan ook naar, de stichting is die dag enorm gepromoot en maar liefst € 49,85 hebben Charlenne en Angelica weten op te halen voor de stichting.

Beste dametjes, hartelijk dank voor dit mooie resultaat, zo richting de decembermaand gaan wij er een aantal kinderen heel blij mee maken met een mooie cadeautje.

Ga zo door.
KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

Superleuke actie van 2 jonge vrijwilligers.

Cherlenne 10 en Angelica 8 jaar wilde heel graag iets betekenen voor de kinderen waar wij ons voor inzetten. De Dametjes hadden de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar de Albert Heijn #albertheijn gestapt in Arnhem of zij daar een dagje mochten zitten voor het goede doel.

Gecharmeerd van beide dames gaf de A.H hier toestemming voor. Heel de dag hebben de meiden voor de deur gezeten en zijn de door de A.H. rijkelijk voorzien van drankjes en eten.

Het resultaat is er dan ook naar, de stichting is die dag enorm gepromoot en maar liefst € 49,85 hebben Charlenne en Angelica weten op te halen voor de stichting.

Beste dametjes, hartelijk dank voor dit mooie resultaat, zo richting de decembermaand gaan wij er een aantal kinderen heel blij mee maken met een mooie cadeautje.

Ga zo door.
KvdVImage attachment

 

Comment on Facebook

πŸ‘πŸ‘

Geweldig zulke sociale kinderen

Dikke pluim hoor

Geweldig petje af voor deze jonge dames. En AH ook geweldig.

Goed gedaan meisjes. En ouders, jullie hebben je kinderen goed opgevoed, dat is nu al te zien. Geweldig. πŸ™

super gedaan meiden

Toppertjes zijn jullie,en schatten van meiden moeten meer mensen een voorbeeld aan nemen en meer denken aan hun eigen medemens hier in Nederland πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘‰πŸ’ž

Dames diep RESPECT hoor. 😘

Kanjers.

Wat een geweldig goed idee Dames <3 respect hoor

+ View more comments

landelijke actie Geef een boek Cadeau vanuit de Lions Club groot succes.

In samenwerking met de Lionscommissie Lezen en Schrijven hebben wij de landelijke actie opgezet, Geef een boek cadeau.

De Lionscommissie Lezen en Schrijven heeft alle Lions opgeroepen om aan deze landelijke actie mee te doen. Het doel van deze actie was om minimaal 5.000 kinderen te voorzien van een mooi boek.

Immers, boeken en (voor)lezen zijn uiterst effectieve middelen om latere laaggeletterdheid te voorkomen. Massaal is hier gehoor aangegeven en hebben de Lions Clubs gedoneerd en zo kunnen wij nu 5000 kinderen voorzien van de boeken, Ronja de rovers dochter en het prentenboek, Raad eens hoeveel ik van je hou.

Graag bedanken wij De Lionscommissie 'Lezen en Schrijven voor deze hele leuke en nuttige actie.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

landelijke actie Geef een boek Cadeau vanuit de Lions Club groot succes.

In samenwerking met de Lionscommissie Lezen en Schrijven hebben wij de landelijke actie opgezet, Geef een boek cadeau.

De Lionscommissie Lezen en Schrijven heeft alle Lions opgeroepen om aan deze landelijke actie mee te doen. Het doel van deze actie was om minimaal 5.000 kinderen te voorzien van een mooi boek. 

Immers, boeken en (voor)lezen zijn uiterst effectieve middelen om latere laaggeletterdheid te voorkomen. Massaal is hier gehoor aangegeven en hebben de Lions Clubs gedoneerd en zo kunnen wij nu 5000 kinderen voorzien van de boeken, Ronja de rovers dochter en het prentenboek, Raad eens hoeveel ik van je hou.

Graag bedanken wij De Lionscommissie Lezen en Schrijven voor deze hele leuke en nuttige actie.

KvdV

 

Comment on Facebook

Super!! Kinderzwerfboek wil ook graag en regelmatig boeken uitdelen aan kinderen van de voedselbank. In Goes en Middelburg staat hiervoor een speciale kast!🎈 Maar we willen dat graag op meer locaties doen! Bij belangstelling kan een berichtje worden gestuurd😊

Mooie actie... Die ik niet kan ondersteunen Wibra, Action, kringloopwinkels hebben plenty boeken voor weinig geld... Zit in dezelfde situatie..

Leuke actie waar niet iedereen aan mee kan dan 100 euro heeft niet iedereen

Mooie actie!

+ View more comments

Mega schenking in kleding.

Een aantal weken geleden plaatse wij het bericht dat Wilka Confectie er mee ging stoppen, niet omdat het moet maar omdat het tijd is voor iets anders. Wij hebben toen de volledige zomer voorraad aan kleding gekregen. Inmiddels hebben wij ook de winter voorraad binnen gekregen en dit is een mega partij in kleding.

Bijna 8000 stuks winterkleding van de collectie 2018, een geweldige partij die wij direct kunnen gebruiken in onze winterpakketten en weer een heleboel kinderen blij mee gaan maken.

Graag bedanken wij wederom Wilka Confectie voor deze geweldige donatie.
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

 

Comment on Facebook

.

Respect πŸ‘πŸΌ

O wat fijn, kan ik hier mijn kinderen voor aanmelden, moment niet zo heel breedt helaas hoor graag hoe het werkt en of het wel kan

Wat goed zeg.

😍😍

Werkt Voedselbank Leeuwarden ook met jullie?

RESPECT voor Wilka Confectie in een tijd waar men alleen maar geld en status denkt zijn zulke acties een Licht en Zegen voor hen die het kunnen gebruiken. Dank voor het delen. Namaste πŸ™πŸ•‰οΈ4

GeweldigπŸ‘πŸ‘πŸ€

Bij de voedselbank in woerden krijg je een brief mee hoe je je kan aanmelden. Dat is 2 x per jaar

Oh wat fijn en ontzettend lief dat ze de kleding gedoneerd hebben. Helden van de dag!

Ik hoor net dat de Voedselbank Nijmegen hier niet aan meewerkt. Hoe kunnen de leden in Nijmegen dan bij jullie een aanvraag doen? Ze hebben bewijs dat ze lid van de Voedselbank Nijmegen zijn. Het kan toch niet zo zijn dat door de starheid van de voedselbank Nijmegen mensen uitgesloten worden door jullie?

Waaaaauw

Wat een mooi gebaar πŸ‘πŸ‘πŸ‘

vraag me of welke voedselbanken al deze extra dingen vallen? hoe jullie de keuzes maken

Is er ook een kinderenvandevoedselbank in Friesland?

πŸ‘

Dit hoort naar een kledingbank te gaan. Zijn er genoeg van in Nederland.

Top

Hoezo de economie draait als een tierelier ?

Wat een super lieve schenking

Toppers.

GEWELDIG voor jullie

Wauw wat fantastisch!

+ View more comments

Geweldige donatie voor de decembermaand vanuit Nationaal Fonds Kinderhulp. #kinderhulp

Vanuit Kinderhulp, een fonds dat ons regelmatig ondersteund met leuke spullen, is ook nu weer een hele mooie donatie gekomen

200 superleuke spellen die wij gaan uitgeven richting de decembermaand, dat zijn 200 kinderen die deze december een leuk cadeautje hebben met de Sinterklaas of kerst mede dankzij het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Graag bedanken wij Kinderhulp dat we ook deze december weer op ze kunnen rekenen.

Wilt u ook iets doen voor de kinderen die wij ondersteunen richting de decembermaand, zamel dan eens leuke cadeautjes in voor ons. Het hoeven er echt geen honderden te zijn, al zouden we er 1 kind met sint of kerst blij mee kunnen maken, dan hebben we voor dat kind een hoop bereikt.

Let er wel op, dat alles wat wij uitgeven nieuwe artikelen zijn. Wilt u hierin iets betekenen, wellicht met een leuke actie die wij kunnen ondersteunen, stuur dan even een privΓ© bericht.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

6 maanden geleden

Geweldige donatie voor de decembermaand vanuit Nationaal Fonds Kinderhulp. #kinderhulp 

Vanuit Kinderhulp, een fonds dat ons regelmatig ondersteund met leuke spullen, is ook nu weer een hele mooie donatie gekomen

200 superleuke spellen die wij gaan uitgeven richting de decembermaand, dat zijn 200 kinderen die deze december een leuk cadeautje hebben met de Sinterklaas of kerst mede dankzij het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Graag bedanken wij Kinderhulp dat we ook deze december weer op ze kunnen rekenen.

Wilt u ook iets doen voor de kinderen die wij ondersteunen richting de decembermaand, zamel dan eens leuke cadeautjes in voor ons. Het hoeven er echt geen honderden te zijn, al zouden we er 1 kind met sint of kerst blij mee kunnen maken, dan hebben we voor dat kind een hoop bereikt.

Let er wel op, dat alles wat wij uitgeven nieuwe artikelen zijn. Wilt u hierin iets betekenen, wellicht met een leuke actie die wij kunnen ondersteunen, stuur dan even een privΓ© bericht.

KvdV.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Schaam me dat ik het vraag, maar zouden mij kinderen hier ook voor in aanmerking komen, heb 2 dochters van 8 en 12

Ik ben maar een oude πŸ‘΅ zonder pensioen. Maar kan best wat cadeautjes kopen. Stuurt u mij een pb dan kunnen we overleggen wat en waar ik het af kan geven. Als veel gezinnen dit doen dan is het meer dan niets toch. En ik zal het doorgeven aan anderen. Mvg

Zelinda Meli: misschien leuk idee voor onze bakactie?

zulk goed werk doen jullie kanjers zijn jullie ,en ik heb ook nieuw speelgoed maar dat geef ik af op mijn werk daar zamelen ze eten in voor de voedselbank Alkmaar en die zorgen dat het speelgoed bij jullie komt

Mieke van der Heijden

Mooie actie. Vooral als er meerdere kinderen in een gezin zijn, kunnen ze samen het spel krijgen. Leuk voor het hele gezin

Super weer blije gezichtjes

+ View more comments

Vloggende zusjes, Nisa en Asya (7 en 8 jaar) schenken cadeautjes.

Een actie die al voor de vakantie is geweest was de actie van de vloggende zusjes Nisa en Asya te volgen via www.instagram.com/kids4kids.nl.

Beide dametjes zetten zich in voor arme kinderen over de hele wereld. Ze zijn daar met hun acties zo succesvol in geworden, dat zij het gezicht zijn geworden achter de stichting Kids4Kids.nl

Deze keer heeft onze organisatie mogen profiteren van een mooie actie en hebben de dames een hele mooie partij speelgoed en andere artikelen weten te verzamelen voor ons.

De meiden zijn online zo succesvol met hun acties, dat we in overleg hebben besloten in de toekomst nog meer in samenwerking te gaan doen.

Beste meiden, graag bedanken wij jullie voor alle mooie spulletjes die jullie hebben ingezameld en wij kijken uit naar een leuke samenwerking in de toekomst.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

7 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Lapmiddelen waar kinderen door gestigmatiseerd worden.hoelang bestaat de voedselbank al,had het al geen levengevende organisatie moeten worden.een eigen corporatie met gezond voedsel in plaats van troep.

Wat goed jonge dames

Mooi gedaan meiden

πŸ’“

Lieve meiden, veel succes ben trots op jullie.

Echt geweldig om aan de kinderen te denken die het niet zo goed hebben πŸ˜€

We hebben het met heel veel liefde gedaan en hopen dat we meer voor deze kinderen kunnen doen in de toekomst. Nisa en asya kids4kids

Mieke van der Heijden

+ View more comments

Max Verstappen raceauto actie.

We gaan een hele leuke, snelle actie opzetten in samenwerking met; Henk Snijders, en daar hebben wij iedereen zijn hulp bij nodig. Dus graag delen dit bericht.

Henk verzamelt voor ons de Max Verstappen raceauto van de Jumbo actie #jumbo. enkele honderden zegels heeft Henk inmiddels al binnen weten te trekken, maar dat moeten er nog veel meer worden.

Aan het eind van de actie levert Henk alle zegels in, voor de Max raceauto's en komt deze auto's overhandigen aan ons.

Een super leuke actie waar wij graag aan mee werken, dus heb je zegels, stuur ze dan naar Henk Snijders, kraaikoplaan 70, 3772ph Barneveld, en maak deze actie tot een groot succes. #oranjelegioenF1

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

7 maanden geleden

Max Verstappen raceauto actie.

We gaan een hele leuke, snelle actie opzetten in samenwerking met; Henk Snijders, en daar hebben wij iedereen zijn hulp bij nodig. Dus graag delen dit bericht.

Henk verzamelt voor ons de Max Verstappen raceauto van de Jumbo actie #jumbo. enkele honderden zegels heeft Henk inmiddels al binnen weten te trekken, maar dat moeten er nog veel meer worden.

Aan het eind van de actie levert Henk alle zegels in, voor de Max raceautos en komt deze autos overhandigen aan ons. 

Een super leuke actie waar wij graag aan mee werken, dus heb je zegels, stuur ze dan naar Henk Snijders, kraaikoplaan 70, 3772ph Barneveld, en maak deze actie tot een groot succes. #oranjelegioenF1

KvdV

 

Comment on Facebook

Beste mensen, is er al iets te melden over het eindresultaat van deze actie !?

Dan mag de jumbo zich ook wel van de goeie kant laten zien.

Die kinderen die niet bij voedsel bank die ook arme moeden leven . .

nou das een goed plan maar zou niet wachten tot de actie voor bij is Henk vorig jaar was er geen auto meer tekrijgen Er zijn ouders die met pijn en moeite een kaaart vol hadden. en zo blij waren. maar helaas pindakaas. het was voor niets geweest

Ik zou uitkijken met het wachten tot het eind van de actie!! Want dan zijn ze er waarschijnlijk al niet meer!!

"Aan het eind van de actie".... DAN ZIJN DE AUTO'S ALLANG OP !!!!

Als ik hem was zal ik niet tot het einde wachten ,want op is op en loopt nog maar tot dinsdag

Zou #Jumbo netjes staan als ze gewoon een paar dozen afgeven πŸ˜‰ Ff een middag #Max Verstappen erbij met wat reclame, hebben deze kinderen ook eens wat leuks om mee te maken #hoefttochnietzomoeilijktezijn....

Oke das een hele lieve actie, maar datzijn wel heel veel auto's die jullie dan kunnen verdelen.... wat erg goed is natuurlijk.... maar dan zijn ze straks op voir de gene die zelf aan het sparen zijn....

Ik zou alvast de volle kaarten inleveren en de voucher code doorvoeren zodat je deze auto’s alvast heb

Wat een fantastische actie ik kom nooit bij de Jumbo maar mocht ik toch zegels krijgen dan doneer ik ze zeker

Ze moeten gewoon zorgen dat er genoeg auto's zijn het id elk jaar hetzelfde

Bij de action hebben ze een Max Verstappen race auto n zelfs die van Hamilton voor dacht ik nog geen € 2.00

Nou heb geen recht op voedselbank iets teveel pw maar ik kom ook niet aan die zegels hoor

Ik zou ook maar alvast halen wat je halen kan want vorige keer waren ze ook ineens op

Ik heb hier zware bedenkingen bij deze actie. Hoe gaan ze gegarandeerde dat ze de modellen ook krijgen. Want ze zitten nu al op ruim 80% van de aantallen auto,s die beschikbaar zijn. Volgens de site van de Jumbo. Ik vind de Voedselbank top. Maar deze actie gaat ik niet steunen.

Ja want je moet alles uitprinten de code en afhaal bewijzen 2ui1t printen want anders heb hij klop hij de auto's mis

Hoop dat hij er wel een afspraak over heeft gemaakt. Het is 3 per klant. Zou heel jammer zijn als dit geweldig idee straks door de kleine letters in duigen valt

Houd deze meneer er ook rekening mee dat ze er maar beperkt zijn zolang de voorraad strekt. Ik zou de jumbo alvast indienen dat hij er in ieder geval een groot aantal wil hebben.

Zal ze maar in gaan leveren en verzilveren. Anders kom je nog van een koude kermis thuis. Leuke actie. De site van de jumbo ligt er nu al uit. Dus word weer veel besteld. Vanavond Is pas opgelost aldus jumbo

Nou heb je de spaarkaart vol Dan hoor je helaas zijn geen auto.s meer .van max verstappen .dus .op is op hoor de dan ..

Ik heb er maar 2 maar zal ze opsturen πŸ˜ƒ

Super actie!!!!Heel lief van deze meneer!!!!Respect!!!!

Respect, zal inleveren πŸ‘

Ja moet er ook nog 7 voor een kindje die niet veel heeft

+ View more comments

Beter iets te laat, dan nooit.

Gisteren kwamen wij er geheel toevallig maar stom verbaast achter, dat wij gisteren 5 jaar geleden zijn opgericht. Een mijlpaal en stukje schrijven meer dan waard lijkt mij.

In 5 jaar tijd is er een hoop veranderd.

Binnen 5 jaar zijn wij uitgegroeid van klein lokaal initiatief wat een aantal kinderen binnen de regio ondersteunde, uitgegroeid tot een volwaardige landelijke organisatie die inmiddels duizenden kinderen op jaarbasis ondersteund.

Dit hadden mijn partner (medeoprichter) en ik, nooit durven te dromen dat we in 5 jaar tijd zo hard zouden gaan. Wij hebben het dan wel opricht, maar deze groei hadden wij nooit aangekund zonder een top team van mensen om ons heen.

Deze groei hadden wij uiteraard ook niet kunnen realiseren zonder de hulp van alle mensen die iets voor ons als organisatie hebben betekend.

Sponsoren, donateurs, mensen die acties opzetten, etc, het maakt niet uit wat je doet, klein of grootschalig, je hebt eraan bijgedragen dat de kinderen die wij ondersteunen, een extra steuntje in de rug hebben gekregen. Kinderen die gezien de situatie waar ze in verkeren dit ook echt verdienen.

Daar zijn wij uiteraard meer dan trots op en mag een ieder die daar aan bijgedragen heeft ook echt trots op zijn. Wij willen dan ook ons team, bestuur/vrijwilligers en iedereen die iets voor ons heeft betekend, bedanken.

Zonder jullie allemaal, hadden wij dit nooit gekund, met zijn alle zijn wij dan ook Stichting kinderen van de voedselbank, en proberen we een klein verschil te maken in het leven van deze kinderen.

Iedereen meer dan bedankt, en op naar de volgende 5 jaar.

Maurice en Mirella
... Meer lezenMinder lezen

7 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Thanks

Dankjewel doet goed om te horen

Ik wil jullie wel feliciteren, en jullie doen goed werk... ik zou toch liever hebben dat het niet zo nodig zou zijn in ons rijke land. Ongelooflijk dat armoede op zo een grote schaal kan bestaan in Nederland! Schandelijk ook. Op naar het basisinkomen

Respect voor de mensen die anderen niet in de kou laten staan en zeker kinderen bedankt

Gefeliciteerd, alleen erg pijnlijk dat er twee miljard word gegeven aan multinationals.

Gefeliciteerd .Maar het is jammer dat dit nodig is in een land als Nederland .

Gefeliciteerd! Super blij met jullie, mede door jullie heeft mijn dochter al een aantal keren een super mooi pakket mogen ontvangen.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Gefeliciteerd!! Ook mijn zoontje heeft van jullie mogen genieten...onze situatie was ellendig maar dankzij jullie had die kleine man een brede glimlach wat ik hem niet kon geven...zo blij met jullie pakketje!! Ik weet niet wat ik destijds zonder jullie had kunnen doen!! Zeer dankbaar dat jullie dit mogelijk weten te maken voor al die kindjes die onschuldig zijn, toppertjes zijn jullie!!mogen jullie dit met veel plezier en nog heel veel jaren door blijven doen.

Gefeliciteerd , ook wel dubbel vind ik. Jullie doen super goed werk maar zo jammer dat het nog steeds nodig is.

Proficiat, goed werk maar schandalig dat dit nodig is πŸ₯πŸ“πŸ‹

Jullie bedankt voor de oneindige inzet voor deze kinderen! Jullie en het team natuurlijk, maken het leven voor deze kinderen net iets mooier en bieden hen hoop en vreugde! Bedankt dat jullie er zijn! Gefeliciteerd met deze mijlpaal (hoe dubbel dit ook is) en veel succes met de projecten die komen gaan πŸ€

Jullie doen prachtig werk, maar het is toch te triest voor woorden dat dit nodig is?

Gefeliciteerd met het lustrum en - het is droevig dat de noodzaak daar is - maar alle lof voor wat tot stand is gebracht -en wordt gebracht- om voor de kinderen het verschil te maken... Maar het is wel beschamend dat de maatschappij zo is.. het harde kapitalisme

Gefeliciteerd en op naar de volgende 5 jaar en ga door met jullie goede werk allemaal en mogen we hopen dat we dit in de toekomst niet meer nodig hebben maar tot het zover is ga vooral door met jullie goede werk om de kinderen en ouders een plezier te doen top Xxx

Gefeliciteerd met jullie stichting goed werk wat jullie voor de kinderen doen

gefeliciteerd . maar triest dat het nodich is in dit land . maar prachtig dat jullie dit doen . xx

Gefeliciteerd alleen jammer dat het zo moet in een land als Nederland 😒

Jammer dat het nog steeds nodig is. In een land als Nederland. Maar gelukkig zijn jullie er wel

Gefeliciteerd!πŸ‘ Alleen jammer dat toen ik met Mn dochtertje van toen 8 bij de voedselbank liep ik er niet over hoorde dat ik ook bij de voedselbank voor kinderen terecht kon...

Jullie doen fantastisch werk! Maar onvoorstelbaar, dat dit zo hard nodig is in een land als Nederland.

Gefeliciteerd met jullie 5jaarig bestaan. Jullie doen goed werk. Helaas is dit hard nodig. De armoede in Nederland wordt steeds groter. Dit vind ik heel triest. 😒😒

Gefeliciteerd jullie doen met zijn alle top werk. Ik heb zo een prachtig pakket mogen ontvangen van jullie en wat waren mijn kinderen blij. Echt top ga zo door heel erg bedankt

Feli met julie 5 jarig bestaan namens Stichting Uit Brand/Dierenvoedselbank DBD

+ View more comments

Wie heeft er zin in een leuk feestje.

Aanstaande vrijdag 14 sept om 15:30 ronden wij bij ons op locatie in Dodewaard (tussen Arnhem en Tiel) de opnames af van het televisie programma, Effe geen cent te makken met de fam Roelvink.

Wij organiseren een leuk eindfeest waar ook opnames gaan plaats vinden samen met de fam Roelvink. Als er mensen zijn die het leuk vinden om deze opnames met het eindfeest bij te wonen, dan ben je welkom.

Heb je zin in een leuk feestje, vind je het wellicht leuk om op de achtergrond te figureren of ben je gewoon nieuwsgierig naar ons als organisatie, dan kan je jou zelf aanmelden d.m.v. een privΓ© berichtje te sturen of een mail naar secretariaat@kinderenvandevoedselbank.nl

Iedereen is welkom, jong en oud. We hopen op een leuke opkomst. Inloop om 15 uur, wel eerst even aanmelden.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

7 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Roelvinkjes??? Pfff doen mee aan geen cent te makken, wel makkelijk een maandje, weten dat het daarna voorbij is. Iemand die jaren in de bijstand zit, heeft dat vooruitzicht niet. Die ziet dat het alleen maar minder wordt, door alle verhogingen, maar uitkering gaat al decennia niet omhoog🀬

Bwehh hoef ik niet te zien fam Roelvink triest gebeuren

Nou SORRY HOOR maar ik kom zeker NIET. Het is voor de familie Roelvink natuurlijk erg makkelijk om hier aan mee te doen. Zij hoeven niet naar de voedselbank want zij hebben geld genoeg om zich vol te proppen.

Deze schande gaan jullie afsluiten met een gezellig afscheidswedstrijd !!!!??????? Schande. Zie je in de voorstukjes hoe ze deze mensen beledigen. Stink huizen, deuken in auto's. Afgebroken antenne op auto's Het lijkt meer op de opnames van Flodder. En een schande voor de mensen die genoodzaakt afhankelijk zijn can de bijstand. Klakkeloos stereotype en totaal geen hersenen. Niemand die bij deze opnames betrokken zijn. Van bedenker tot degene die dit promoten moeten zich diep schamen😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

Een feestje met de meest walgelijke familie van Nederland? Zou de drank goed achter slot en grendel zetten. πŸ˜‚

Moeten we alcohol meenemen voor de familie Roelvink?

Wat een onzin.

Moet die fam. Het doen kom op zeg is er niemand anders

Eh... wel een feestje zonder drank toch zeker? Sommige Roelvinkjes kunnen daar namelijk niet echt mee omgaan....

Nwilaa Serroukhi

Erg dat zulke opnamen in Nederland gemaakt worden I.p.v dat Nederland zich zou moeten schamen dat een voedselbank enz bestaat.

Geen fam.roelvink.

Belachelijk programma.. en dat met die roelvinken camerageil volk..bah

Als de roelvinkjes nou eens eens per jaar een leuk bedrag(want ze hebben genoeg!)zouden doneren,zou dat veel helpen!!!

Leuk zo'n serie de oventje. Als de camera uit is naar van der valk

niet met die walgelijke Fam,Roelvink

Eigenlijk wel raar. Mensen die geld zat hebben die dit gaan doen, maar mensen die elke stuiver om moeten draaien daar is weinig omkijken naar. Wij hebben een uitkering. Maar krijgen niks. Eigenlijk zouden al die bekende Nederlanders die dit doen eens een kijkje moeten nemen bij de minder bedeelde gezinnen.

Zou niet nodig moeten zijn dat krijg je met die smerige liberalen. Vvd wanneer is het genoeg?

Leuk maar geen geld om daar te komen denk dat ik niet de enige ben!!

Nancy 😴

Helaas kan ik er niet bijzijn had graag jullie persoonlijk willen bedanken voor wat jullie gedaan hebben en doen voor mijn kinderen ik voel me een dankbare moeder veel plezier op het feest🀩😊

Mooi komen jullie me dan even halen dan ben ik er wel bijπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

En voor jullie organisatie kom ik niet in aanmerking, ook geen voedselbank. Wel uitkering en bewind

Esther Horneman je debuut misschien

Idd ff geen cent te makken....Wij.zitten.ons hele leven.ermee.....

+ View more comments

Jarige Vomar schenkt 111.243,- euro aan Kinderen van de Voedselbank.

Vomar Voordeelmarkt heeft tijdens haar 50-jarig jubileumfeest op 8 september een cheque overhandigd ter waarde van 111.243,- euro. Een mega bedrag waarmee wij meer dan 2000 verjaardagsboxen gaan uitbrengen aan kinderen die niet meer in de gelegenheid zijn hun verjaardag te vieren vanwege het ontbreken van financiΓ«le middelen.

Met deze box kunnen de kinderen voor hun verjaardag trakteren op school en voor 10 vriendjes en vriendinnetjes een geweldig verjaardagsfeest thuis houden

Dankzij de Vomar Voordeelmarkt worden er binnenkort weer heel wat kinderfeestjes gevierd. Graag bedanken wij dan ook de Vomar dat wij als organisatie invulling mochten geven als het goede doel achter deze actie.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

7 maanden geleden

Jarige Vomar schenkt 111.243,- euro aan Kinderen van de Voedselbank.

Vomar Voordeelmarkt heeft tijdens haar 50-jarig jubileumfeest op 8 september een cheque overhandigd ter waarde van 111.243,- euro. Een mega bedrag waarmee wij meer dan 2000 verjaardagsboxen gaan uitbrengen aan kinderen die niet meer in de gelegenheid zijn hun verjaardag te vieren vanwege het ontbreken van financiΓ«le middelen.

Met deze box kunnen de kinderen voor hun verjaardag trakteren op school en voor 10 vriendjes en vriendinnetjes een geweldig verjaardagsfeest thuis houden

Dankzij de Vomar Voordeelmarkt worden er binnenkort weer heel wat kinderfeestjes gevierd. Graag bedanken wij dan ook de Vomar dat wij als organisatie invulling mochten geven als het goede doel achter deze actie.

KvdV.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Leuk maar dat dit in Nederland moet gebeuren

Mee eens

Ik weet waar je over schrijft Jacqueline Bos .Ik had in het verleden ook € 1.25 te veel inkomen en kwam niet in aanmerking voor zorgtoeslag en huurtoeslag . Maar ja ,als er miljoenen naar het buitenland moet voor allerlei loese projecten dan komen er steeds meer mensen in de problemen .😀😒

Wat een geweldig gebaar van Volmar,ik hoop dat vele andere bedrijven mogen volgen .dan zouden de kinderen ook eens een dagje uit kunnen .Of met Sinterklaas of Kerstmis een kadootje kunnen genieten .Want er komen alleen steeds meer mensen bij die afhankelijk zijn van o.a de voedselbank en kledingbank .

Geweldig

Geweldig maar wel triest dat het nodig is!

dat is geweldig fijn voor die kids

Er komen steeds meer miljonairs maar ook steeds meer mens die naar de voedselbank moeten .En hoe meer er Nederland worden binnen gehaald ,des te meer mensen aan de armoede grens komen .Schaamteloos πŸ€”πŸ˜’

Je hoeft het niet te geloven Toon Heeren maar is wel degelijk de realiteit

Geweldig dat dit bestaat!geld dat voor kids uit heel Nederland of is dit voor bepaalde gemeentes bedoelt?

Zou dat hier in Nederland zijn hoe kan dat er zijn weer een paar 1000 miljonairs bij gekomen en alle vreemde mensen uit alle landen die hier naar toe gehaald worden krijgen huizen en uitkeringen en mogen hun hele familie over laten komen en willen jullie nu zeggen dat Nederlandse kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren omdat ze geen rooie cent in huis hebben dat geloof ik niet

Prachtig mooi , maar moest niet nodig zijn .πŸ˜ͺπŸ˜ͺ

Mis Vomar. Als ik almere muziekwijk ben ik daar weer present. Jammer niet in provincie Groni gen. Toppie hoor.

Nederland om te huilen ....

Super goed bezig

in een welvarend land moet dit niet nodig zijn. helaas teveel door rutte en zijn zakkenvullers steeds noodzakelijker

Moeten er veel meer doen!!! Een prachtig bedrag Vomar! (Y)

Wat heerlijk voor veel kinderen dat het hiermee mogelijk wordt om hun verjaardag te vieren !! Bedankt Vomar !!!

Vindt het een heel mooi gebaar. Hopelijk in samenwerking met stichting jarige job. Ieder kind van de voedselbank is ook een kind van leergeld. En worden dan ook aangemeld bij jarige job. Zou mooi zijn als het op elkaar aansluit.

Geweldig zo blij voor de kinderen

Laat het kabinet ook maar eens wat geven die hebben geld zat

Toppers

Dat is de gouden pot aan het einde van de regenboog geweldig !!!

Klasse!

+ View more comments

Effe geen cent te makken.

Stichting kinderen van de voedselbank is het goede doel achter het televisieprogramma, Effe geen cent te makken met de familie Roelvink.

De familie Roelvink verlaat hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad.

De Roelvinkjes gaan een maand lang op bijstandsniveau leven en zich inzetten voor onze organisatie en de gezinnen die wij ondersteunen.

Een geweldige kans voor ons als organisatie om ons doel in één keer goed op de kaart te zetten in heel Nederland, maar vooral ook om het armoede probleem bespreekbaar te maken.

De opnames zijn inmiddels volop aan de gang en we hebben de eerste draaidagen achter de rug. Vanaf 19 sept wekelijks te zien op SBS 6, 8 afleveringen lang, Effe geen cent te makken.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

8 maanden geleden

Effe geen cent te makken.

Stichting kinderen van de voedselbank is het goede doel achter het televisieprogramma, Effe geen cent te makken met de familie Roelvink.

De familie Roelvink verlaat hun huis in de dure PC Hooftstraat en nemen hun intrek in een bekende minimawijk in de hoofdstad. 

De Roelvinkjes gaan een maand lang op bijstandsniveau leven en zich inzetten voor onze organisatie en de gezinnen die wij ondersteunen.

Een geweldige kans voor ons als organisatie om ons doel in één keer goed op de kaart te zetten in heel Nederland, maar vooral ook om het armoede probleem bespreekbaar te maken.

De opnames zijn inmiddels volop aan de gang en we hebben de eerste draaidagen achter de rug. Vanaf 19 sept wekelijks te zien op SBS 6, 8 afleveringen lang, Effe geen cent te makken.

KvdV

 

Comment on Facebook

waarom nemen ze geen gezin uit de realiteit? die werkelijk in de bijstand zitten?????dan pas heb je het werkelijke beeld ...ik hoef die roepvinkies niet...

Persoonlijk vind ik het walgelijk. Een maand in armoede leven, en dan weer verder gaan met hun luxe leven. Ze krijgen nooit een indruk van hoe het is om in armoede te leven. Want ze hebben niet de druk van eventuele deurwaarders, ze hebben niet de druk van hoe ga ik het de volgende maand en de maand daarop enz. weer doen.

Dat zou het kabinet nou eens moeten doen. Veel jaren op bijstandsniveau en daaronder moeten leven. Alleen dan pas weten ze pas waar ze over praten.

Echt zo onzin programma en ouwe koek. Zo onrealistisch als je weet dat je na een week of maand weer terug kan in je prachtige huis en dure auto.s En vette bankrekening Echt een miskleun Bedenk wat nieuws

In een maand kunnen ze nooit weten wat een echt minimaal gezin moet sprokkelen om rond te komen .

Het gaat niet om de roelvinkjes maar om de armoede die in Nederland heerst onder de aandacht te brengen dat hun dan een maand op bijstands nivo gaan leven en door hun bekendheid er meer aandacht komt voor dit steeds groter wordende probleem

Hoop dat ze het goed. Al triest genoeg dat in een rijk land als Nederland zoiets nodig is voor zijn eigen burgers...terwijl de grenzen wagenwijd openstaan voor elke gelukzoeker van waar dan ook.

Ipv van een maand zouden ze het eens een jaar moeten doen zoals vele anderen jaar in jaar uit leven . En aandacht voor de stichting oke . Maar om een realistisch beeld te krijgen hoe het daad werkelijk is, is een maand niet lang genoeg . Vind ik

Sorry .maar de Roelvinkjes krijgen betaald voor deze dit PROGRAMMA Toch Dus steld niks voor wat ze doen zorg eerst maar dat hun zoon zich leert gedragen

Verschrikkelijk wat een vertoning die gasten die dries denkt dat hij geweldig is , en inderdaad fam froger was leuk maar die schijnvinken stellen niks voor jho

In een maan heb je geen nieuwe kleding nodig en dan gaat Dries even niet naar de zonnebank en de twee enge zoontje hebben genoeg dure luchtjes enz enz en ze verdienen er goed mee dus lekker belangrijk allemaal

Wow he sommige met de reacties wat hadden jullie verwacht dan dat de roelvinkjes hun vermogen zouden in leveren? Ja ze gaan een maandje in armoede leven, ze hadden het ook niet hoeven doen!! Wees blij dat er aandacht gevraagd word voor deze stichtingen dat is het belangrijkste!! En bevalt het jullie niet dan kijken jullie toch niet πŸ€·β€β™€οΈ

Het gaat ze hoofdzakelijk om hun eigenbelang met het verdiende geld van dat programma gaan ze straks lekker lux op vakantie.ze hoeven zelf niet op een houtje te bijten.

Tja....en en uit eindelijk halen ze geld op voor de kinderen van de voedselbank oke ben heel benieuwd aan welke bekende stok dit blijft hangen ...denk dat er geen kindje iets van gaat zien...aandachtgeile mensen bah bah

Nou sponser al jaren de voedsel bank vind het nog steeds triest dat mensen hier van moeten leven ald de regering het eens allemaal goedkoper maakt voor ons land zou dat niet nodig zijn maar ze steken het liever in hun eigen zak sterkte voor de mensen die het nodig hebben.

...maar, hoe zetten deze lieden jullie op de kaart? Een mens gaat toch niet voor z'n lol naar deze engerds kijken?

Ik ben klaar met familie Roelvink. Ga ook zeker niet kijken. Pure onzin want in een maand tijd weet je nog echt niet wat het is om een minima te zijn.

Ze moesten zich dood schamen , om zo een tv programma te maken , wat een lol en pret ze weten dat hun banksaldo er niet minder op wordt want hier verdienen ze ook gld aan , en waar verdienen ze gld aan om mensen die het niet breed hebben voorschut te zetten , want zo zie ik het , mensen die door weet ik niet in de ellende zijn gekomen , en sommige mensen schamen zich er voor , laten ze zich maar met hun kinderen bezig houden πŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ–•πŸ‘Ž

Wat jammer dat mensen niet verder kunnen kijken dan wat shownieuws en dat soort lieden allemaal vertellen.... Over aso gesproken.... Zij zetten zich in voor een prachtige stichting en misschien zouden er meer bnners moeten zijn die tijd vrij maken in hun drukke leventjes om stichtingen te helpen !!!

Ik ben zeker geen fan van de roelvinkjes maar ik vind dit wel een goeie. Zelf sta ik onder bewindvoering en leef met mijn zoontje van 60 euro per week en de voedselbank. Ik snap jullie reacties heel goed begrijp me niet verkeerd maar ik vind dit wel een goede les voor hun. En ipv boos te reageren over hun kunnen we beter boos zijn op de regering en de leningverstrekkers......

Wat een zure reacties.. Het gaat er uiteindelijk toch om dat er meer aandacht gegeven wordt aan de kinderen van de voedselbank? Ik hoop dat het een succes wordt! Voor de kinderen!

Wat een poppenkast zeg, lekker makkelijk effe zogenaamd arm zijn. Na 1 week of maand gewoon weer terug. Deze mensen weten echt niet wat armoede is. Leven op grote voet, kunnen doen en laten wat ze willen. Iemand die nooit armoede heeft mee gemaakt weet niet wat het is.

Dina Schipper dat jij deurwaarders aan je deur krijgt en al die in de schuldhulpverlening zitten is dat de schuld van de familie roelvink ??? Het lijkt er wel op al die hatelijke opmerkingen

Wat een afgunst allemaal hier. Het gaat erom dat het weer onder de aandacht komt omdat onze regering geen klote doet. En ik ken ook mensen die maar 60 euro per week hebben dat 4 x is 240 euro per maand om rond te komen de rest word geregeld door bewindvoering dus de rekeningen en tevens iedere week eten halen bij de voedselbank. Hou me te goed tis erg maar zelfs ik met me baan heb nog geen 240 pm om boodschappen te halen.

allemaal heel leuk, ook nog een manier om geld te verdienen, met in de wetenschap dat je na een maand terug komt in je gouden kooi!! daar heb ik geen respect voor sorry!!

+ View more comments

Super leuke donatie in speelgoed vanuit DSA Express.

Een nieuwe sponsor binnen ons bestand is DSA Express (www.dsa-express.nl) een organisatie die nationale en internationale koeriersdiensten verzorgt.

Vanuit deze is er een hele leuke partij speelgoed binnen gekomen. Dozen vol met hele leuke, auto's, helikopters, boten, vrachtwagens etc.

Super artikelen waarmee wij onze pakketten kunnen aanvullen en weer een heleboel kinderen blij mee gaan maken.

Graag bedanken wij DSA Express @Dsaexpress voor deze hele leuke donatie.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

8 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Waarom is dat niet in gronigen dat speelgoed

Zo wat gaaf

mooi maar denk ook eens aan de kinderen in schiedam

nu nog een donatie voor de meisjes wie is hiervoor berijd om in te stappen

Hopelijk doen sommige vb gewoon een aanvraag, want dat vergeten ze wel eens

Nou dat is fijn voor de kinderen .

Super πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Geweldig!!

Wow super

Fantastisch

Ook leuk voor 5 december.

heel leuk voor onze kindertjes

Deze kinderen worden ook is blij gemaakt,geweldig.πŸ‘ Zo sneu als je als ouders altijd nee moet zeggen.

Dat is goed speelgoed wat ze hebben weggevenπŸ‘πŸ‘Œ

Prachtig en wat lief dat ze dit doen. πŸ’–πŸ’–

Mooi gebaar hoop tot het ook eens naar het zuiden(voedselbank)gebracht word

+ View more comments

OPROEP.

Voor een tv programma zijn we op zoek naar gezinnen met tieners, het liefst die door ons zijn geholpen en bereid zijn hun verhaal te vertellen.

Schaamte is nog steeds een groot taboe en dat moet doorbroken worden. Het kan namelijk iedereen overkomen om in de financiΓ«le problemen te komen.

Je bedrijf gaat failliet, je wordt ontslagen na jarenlange trouwe dienst, je moet je huis verkopen en voor je t weet zit je in de bijstand.

Hoe overleef je dit? Hoe gaan de kinderen ermee om? Schuldgevoelens, maar ook de kracht en de wil om er weer uit te willen komen. Dat zijn de verhalen die wij zoeken.

Vertel ons jouw verhaal en stuur een mailtje naar administratie@kinderenvandevoedselbank.nl

We beloven er netjes en met respect mee om te gaan.

Heel veel dank! KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

9 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Moeten jullie geen tv programma maken met asielzoekers Hoe die hier alles voor geschoteld krijgen, waar wij hard voor gewerkt hebben, lijkt mij veel interessanter dan de hele samenleving die dupe is geworden van deze kansparels weer een gezicht te geven. Triest dat jullie hier tijd en geld voor uittrekken.

Vind. Al die programma’s Nergens op slaan Rijk en arm πŸ™„πŸ™„πŸ™„ Als je geen euro te makken hebt En dan effe proeven Hoe een ander in geld zwemt Als er wat door zou veranderen Nooit van zijn leven Dat ik daar aan zou denken Is hetzelfde als een kind een ijsco geven En dan afnemen

hallo ik ben van beroep taxi chauffeur en moest een klant op halen voor naar de Stadsbank en wachten toen deze man terug kwam kon hij 20€ op halen geloofde mijn oren niet,toen ik weg reed begonnen wij te praten en hij zij ik heb 40 jaar gewerkt en had een redelijk leven met mijn gezin nu moet ik met 20€ en de voedselbank en kleding bank en kleding bank mijn laatste jaren slijten een kromme rug van het werken 40 jaar, dat ik zo mijn jaren moet slijten dat ik er nog ben, Oorlog mee gemaakt en nu dit ,ik kon het niet geloven en zij tegen hem dat ik het heel erg vond en dat ik mij schaam .wenste hem het alle beste bij het verlaten van de taxi.

Het aller ergste vind ik als je in deze ellende komt dat deurwaarders, bewindvoerders, gemeentes, advocaten en rechters totaal voorbij gaan aan de ellende en zelfs nog misbruik van deze ellende maken. Ze maken de problemen nog veel erger en duwen de mensen nog dieper in de put.

Denk ook eens aan die mensen die niet de luxe hebben van de bijstand. Maar zich kapot werken en nog niet kunnen leven. Die geen duur abonnement hebben met mooie tel. Of platscreen tv . In Nederland is ook veel luxe armoe. Maar die groep helpt Niemand die kunnen niet te recht. Maar die groep krijgt geen kadootjes zoals overal vrijstelling van. Of huurtoeslag of ga maar door. Nee die krijgen te horen u verdient te veel. Bah.

Ik heb een aantal jaren geleden ook viedselbank gehad, en idd de eerste keer je voet over de drempel vond ik heel erg. Maar nu wat het allemaal teweeg heeft gebracht. Mijn dochter werd aangehiuden in de plus met speklapjes en spinazie. Nou een meid van 17 pikt make-up of oorbellen ed, en geen eten. Zij heeft hiervoor 2 jaar jeugdreclasering gehad. Zij heeft die vrouw in die 2 jaar 3x gesproken. De laatste keer was een afrondingsgesprek. Mijn dochter vertelde heel blij dat ze zwanger was en dat alles goed ging. Dat mens heeft dat gemeld bij de william schrikker dtichting. Conclusie mn allerliefste kleindochter stast onder ots. We hopen hier in februari van af te zijn. Wat mijn dochter in feite goed bedoelde , een lekker prakkie op tafel heeft nu nog steeds een verdrietige lading voor ons

Betrek de regering hierbij dat zijn de hoofdschuldigen en laten hun eigen volk naar de voedselbank gaan om oud eten op te halen terwijl buitenlanders het beste van het beste krijgen. Maar dat zullen jullie wel weer niet doen.

Ik ben 2x meegeweest naar de voedselbank wat ik zag vond ik treurig ,mensen die dit niet hoeven en dat niet ,tassen vol vreten meenaar huis nemen en thuis weg pleuren en de helft die ik zag ga wel naar de shop om een zak wiet te kopen van 20 of meer .,ja zo kan ik t ook !!

Ik vind het goed dat mensen meewerken aan deze programma's en schaam je niet want armoede kun je niet plannen of voorkomen. Ineens komt zij uw leven binnen wandelen en dan heb je hulp nodig dat er niet komt binnen tijd en ruimte dat nodig is. Ook voedselaanbod via gemeente en is lang proces en afwijzing op Fwijzing omdat je op papier meer verdie d dan in werkelijkheid ontvangt denk aan toeslag en beslag

Ben blij dat jullie er zijn en ik maak nog steeds gebruik van de voedselbank, ik schaam mij er absoluut niet voor doordat ik het nodige heb mee gemaakt de afgelopen 7/8 jaar ben ik blij dat ze er zijn en waren voor mij en mijn gezin. Chapeau πŸ‘Œ dank voor jullie goedheid πŸ™

Ik heb het ook niet breed met 2meiden. Voedselbank krijg ik niet €20,- teveel. We hebben 2 afleveringen gezien van steen rijk straat arm. Hebben ze geen eten, bestellen ze voor kapitalen bij een thuis bezorgd, kunnen het allemaal niet op verdwijnt het in de prullenbak. Of even naar de supermarkt Karen vol. Duren merk kleding. Waarom doen die mensen dat. Omdat ze voor een week €5000,- er door kunnen jagen. Dat ze met z'n programma mee doen. Worden die kinderen daar mee gepest. en dat de voedselbank hier aan mee werkt. Ik niet wij reden ons wel

Mijn ex man zette mij met 3 kleine kids en 40.000,- schulden op straat ! Gelukkig leerde ik een hele lieve man kennen en die mij en de 3 kids heel goed opving en ons een thuis gaf ! Uiteindelijk zijn we getrouwd ! Maar was een zware tijd ! Samen hadden we 6 kids en kwam er al snel een 7de erbij ! Dus daar zaten we dan 7 kids en in de WSNP ,hierdoor ook gebruik moeten maken van de voedselbank jaren lang ! Want voordat we gebruik maakten van de voedselbank ,moesten we vaak te voet 2 en een half uur lopen naar het volgende dorp om lege flessen in te leveren en daarvan konden we weer 1 brood en een leverworstje kopen bij de lidl ,zodat we weer 1 dag verder kwamen ! Gelukkig zijn wij nu schulden vrij en gaat het ons een stukje beter ! Hierdoor kan ik nu iets terug doen en doe ieder jaar zaadjes planten ,zoals cherry tomaten- komkommer- ijsbergsla-paprika- enz.enz als deze dan groot genoeg zijn dan deel ik deze uit bij de voedselbank of aan minder bedeelde mensen zodat ze vers groente en fruit hebben ! Sinds kort heb ik een eigen tuinkas gekregen ( gratis ) of te wel gedoneerd ! Hierdoor kan ik nog meer helpen !!!! Zooo happy ermee ! Inmiddels heb ik ook verschillende studies afgerond : hulpverlener bij psychische ontwikkelingsproblemen - kindercoach - lifecaoch - pedagogiek/ opvoedkunde- en doe nu mediation ! De bedoeling is om een eigen praktijk te openen en zodoende nog meer mensen helpen

Jullie kunnen ook op de PVV stemmen, wand rutte blijft het Nederlandse volk leegzuigen tot de laatste cent ,,nu gaat al het geld naar de gelukzoekers,,,,ja ook jou pensioenpotje is op als je tegen die tijd er recht op heb. Mensen wakker worden Laat Rutte in de stront zakken Zo denk hij ook over u. Het is niet normaal dat je in zo,n land als Nederland naar de voedselbank moet,,,dit is gewoon treurig Rutte bedankt hiervoor !!!!!! Ze moeten jou op minima zetten ,dan weet je wat het is armoede........

Schaamte voorbij wat er in Nederland gebeurt en in Den haag niet gezien wilt worden, laat je horen zien. Jullie zijn niet minder, maar minder gemaakt. Het is te erg voor woorden dat er zoveel geld naar het buitenland gaat terwijl er hier zoveel mensen hulp nodig hebben. Den Haag kijk eens om je heen en niet alleen op je eigen bank rekening. Anja Ruikem.

Kom zelf van een gezin van 15 kinderen Heb nooit iets voor niks gehad altijd moeten knoken Ja ut leven is hart ken met geld en zonder geld Maar ben te vreden Ik heb een bed leker warm eten leef mijn leven Vind ut erg voor veel mensen die naar de voetselbank moeten is niet leuk Den haag is veel schuld schijt aan ut volk je krijg alles als je maar buiten lander bent Is me op gevalen Iedereen kan dit gebeuren in dezen tijd Wens jullie veel kracht Verwacht niks van anderen je moet ut op je eigen kracht doen .

Ik heb voedselbank en ik ben er blij mee. Het is meestal heel goed en bruikbaar! Ik heb dit gedaan voor mijn kinderen en om zelf afbetalingen te kunnen doen en de vaste lasten te kunnen betalen. Alles is peperduur geworden! Wie rekent er nog om naar de gulden? Bijna niemand maar doe het eens en je schrikt je kapot. Ik heb met veel moeite een vakantie bij elkaar gespaard en met moeite hou ik mijn auto in bezit om te kunnen werken e contacten te houden met het speciale onderwijs van 2 van mijn kinderen. Vandaag was mijn auto stuk en dat is een ramp! Elke maand overleven is niet leuk maar dankzij heel veel creativiteit komen we rond! De kinderen doen het goed. Gelukkig dak boven ons hoofd en ik durf om hulp te vragen!

Ik vond en vind naar "De Bank" gaan al erg..En ik neem mn kinderen er al zeker niet mee heen. Stel dat een klasgenootje ze ziet ofzo.. Nee, dat wil ik ze niet aandoen. Snap ook niet dat je met je hoofd op T.V wil in van die programma's als Steenrijk Straatarm. Zou me doodschamen dat iedereen in NL weet hoe en wat..Brr!

Ik heb ook een voedselbank en toen ik er voor het eerst kwam vond ik het wel een beetje ongemakkelijk. Niemand kent jou en andersom ook niet en mensen zijn dan sneller geneigd om je aan te staren. Gelukkig is iedereen bij mijn voedselbank erg behulpzaam en ook gezellig om mee te kletsen. Kwam hoogzwanger aan en er waren meteen mensen die vroegen of ze me ergens af moesten zetten. Maar dat was niet nodig woon niet zo ver weg maar wel een lief gebaar en ik schaam me er echt niet meer voor! Voedselbanken zijn er om ons te helpen, take iT or leave it

Ik vraag me steeds meer af Stichting Kinderen van de voedselbank waarom jullie niet duidelijker kenbaar maken dat jullie helemaal los staan van Voedselbank als zodanig. In de reacties hieronder blijkt heel duidelijk dat men er van uitgaat dat jullie de Voedselbank zijn en dan specifiek voor de kinderen. Erg verwarrend dat jullie de naam voedselbank gebruiken!!

mensen die in deze situatie zitten/ zaten zijn de helpende hand van elkaar en weten echt wat het is, het verdriet, de pijn , ellende voor je kinderen en de ouders. en dan van mensen aan moeten horen die een leuk inkomen hebben, regelmatig uit eten gaan of luxe leven ( alle respect voor hun hoor ze zullen er misschien ook hard voor gewerkt hebben) maar ga niet zeggen, goh meid ik weet wat je doormaakt en leef met je mee, leuk die peptalk maar dat zijn geen oplossingen. voor alle die hier mee te kampen hebben, help elkaar je weet immers wat het is.

O wat zielig het ligt aan iedereen maar niet aan hun zelf....... wel roken en zuipen en gokken maar dat ligt natuurlijk aan de boze buitenwereld....... het gros zijn arbeidschuwe losers

Het klinkt heel oprecht maar uiteindelijk is het gewoon weer amusement voor de kijkcijfers en niet in het belang van de deelnemers. Ja het moet allemaal maar in de openbaarheid maar in feite zet je die kinderen voor schut want medeleven van medeleerlingen duur meestal maar 1 les uur. Kijk hoe de bewoners van Fort Oranje zijn genaait door het TV programma wat ze zogenaamd wilde helpen

In Sneek ben ik samen met Ytje en Bas een voedsel donatie pagina begonnen voor de mensen die weinig of geen eten hebben en geen recht hebben op hulp van de voedselbank. Het voedsel wordt gedoneerd door leden van de pagina aan leden van de pagina. Het is hartverwarmend hoe dit in korte tijd al is uitgegroeid tot hulp aan mensen voor wie t anders uitzichtloos is. Verder hebben Ytje en Bas een eigen kledingbank in Sneek waar veel mensen komen en waar zo de problemen aan t licht komen en de mensen die t willen geholpen kunnen worden. Misschien een goed idee voor andere gemeentes? Onze pagina heet Voedsel Donatie Sneek

Ik weet niet echt wat ik hier van vinden moet. Aan de ene kant vind ik het heel belangrijk dat de armoede in ons land eens goed in de schijnwerpers wordt gezet zodat de regering niet langer hun kop in het zand kunnen steken en maar geld weg blijven geven. Aan de andere kant is daar ook de (misplaatste) schaamte. Misplaatst omdat niemand kiest voor armoede, dat overkomt je. Daar moet je je niet voor schamen, mensen moeten dat veel meer in de openbaarheid brengen. De Nederlandse overheid staat klaar voor bijna alle derde wereldlanden met bijzonder hoge bijdrages, betalen overal aan mee. ( Brussel) en willen overal vooraan staan als men om hulp vraagt. Oeps, sorry........overal behalve......in.......Nederland!

Deze tekst schreef ik 2 weken geleden..,❀️ Schaamte... Ik zie het veel om me heen, nu ik zelf bij de voedselbank kom en in de schuldsanering zit Schaamte komt voort uit angst... Schaamte voor wat anderen zouden kunnen denken over jou, angst dat mensen een mening gaan vormen over wie jij bent... Angst dat er een stempel op jou gedrukt wordt.. Angst dat anderen jou niet meer zullen waarderen Angst dat je niet meer mee telt Angst voor het oordeel, mening en visie van een ander... Op het moment echter dat jij je schaamt, stap je uit jouw eigen kracht en waarheid en realiteit en geef je daarmee automatisch toestemming om een ander te laten beslissen wie jij bent... Daarmee geef je de regie over jouw leven uit handen... Door schaamte schep je een illusie voor jezelf en voor anderen en laat je niet jouw ware zelf zien... Wanneer jij zelf niet jouw ware zelf omhelst en liefhebt, drijf je steeds verder af, van wie je bent..en geef je een signaal af dat je niet goed genoeg bent, zoals je bent... Vanwege schaamte maak je jezelf iets wijs, en ook de ander, want je ontloopt de werkelijkheid en realiteit en kiest ervoor om jezelf te verbloemen en een versie van jezelf te laten zien, maar die je niet bent... Het is zoveel mooier om jezelf te laten zien, in al jouw pracht, kracht, en met alles dat daarbij hoort, wat het ook is, dat je in jouw leven mag ervaren.. Het gaat er niet om, wat een ander van jou vindt, vraag 1000 mensen om een mening over jou, en je zult minstens 1000 verschillende beschrijvingen krijgen over hoe mensen jou zien en ervaren.. Het enige dat daadwerkelijk ertoe doet, is hoe jij jezelf ervaart en ziet en als je in de gaten krijgt dat jij er mag zijn, en jouw eigen plek mag innemen in deze wereld, dan weet je ook dat iedereen over jou een mening mag hebben, maar dat het nooit zal bepalen wie jij werkelijk bent.. Schaam je nooit, voor alles dat bij jou hoort, werk aan de dingen die je verandert wilt zien, en zorg ervoor dat jij jouw waarde kent, dan mag iedereen vinden wat ie vindt, en zal het jou nooit beïnvloeden om vanuit schaamte een illusie hoog te houden.. Mir❀️

+ View more comments

De harde realiteit voor zo'n 40.000 kinderen in Nederland die zijn aangesloten bij een voedselbank. Kinderen die dit dagelijks mee maken en worden belast met problemen waar zij helemaal niet om hebben gevraagd.

Delen AUB
Stichting kinderen van de voedselbank
... Meer lezenMinder lezen

9 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Ik heb genoeg te zeggen en het is niet racistisch bedoeld absoluut niet .maar een asielzoeker krijgt alles voor elkaar en ons eigen volk kan barsten. Het is gewoon de harde waarheid wand er zijn. Genoeg asielzoeker s die niet uit een Oorlogland komen .maar gewoon om hier lekker de kast leeg te trekken .ik zie ze soms lopen met merk schoenen duure smartfoons en lekker shoppen hoe kom je daar aan als je niet werkt en in een asielzoeker centrum zit beetje raar .maar als wij Nederlanders. Het moeilijk hebben waar je soms machteloos staat en niks aan kan doen .kunnen de RamBam krijgen .help je eigen volk ook help elkaar. Behandel iedereen gelijk zodat je dit soort dingen kan verkomem .kinderen hoeven hierdoor niet eronder te lijden laat een kind kind zijn ook al hebben de ouders minder zorg dan als school zijnde dat er een potje komd voor kinderen die het minder hebben zodat ze toch mee kunnen naar schoolreisjes en andere activiteiten .als wij Nederlanders vrij volk die vrij mag spreken .als dat echt zo is kom dan voor elkaar op durf te spreken vrij meningsuiting πŸ’ͺ

Eigenlijk moet Nederland zich diep en diep schamen , dat dit nog voorkomt in ons land, terwijl de er miljoenen voor de vluchteling word uit gegeven, ik vind dit diep en diep triest,

Ik geef mijn kinderen altydddddd extra eten mee Ze eet maar 1 snee brood en geef altyd dubbel mee Ok liga en drinken Mocht er een kindje zijn die niks heeft dan geven we graag Zorg voor elkaar En ja wij leven ook van minima maar niemand mag honger hebben

Zou helemaal niet mogen dat ze de Oranjes er maar uit gooien en het hele nepkabinet,plus de graaiers in de zorg de banken de ministers en teveel managers, dan nog alle klaplopende asielzoekers eruit moet je eens kijken wat er een hoop geld overblijft voor arme gezinnen en vooral alleenstaande ouders hebben het moeilijk,er moet in dit corrupte Nederland snel iets veranderen en dat begint met Rutte van zijn troon stoten samen met de monarchie die heeft anno 2018 hier niets meer te zoeken het zijn profiteurs van onze zwaar verdiende belastingcenten en dan als laatste de Nexit.

Cindy ligtlee van mij mag je rastisch zijn , ik ben het nooit geweest maar nu wel , ons eigen volk wordt naar de kloten geholpen, geen huis geen werk , alles is te duur voor de GEWONE NEDERLANDER

Daarom heb ik 2de hands hulp voor kinderen gestart in Leidschendam. Vele ouders kunnen net de eindjes aan elkaar knopen of eigenlijk net niet en vallen buiten veel regelingen zoals een voedselbank of stichting leergeld

Zou het nou echt door de regering komen? Hebben al deze kinderen/ouders geen familie die iets kan doen? Onee. Die moeten natuurlijk wel op vakantie en andere luxe hebben. Verwend volkje

wat ik wel vreemd vind.als er een bericht komt over arme kinderen in afrika of waar dan ook wordt er gelijk een actie op touw gezet.maar als nederland om hulp wordt gevraagd om deze kinderen te helpen zijn ze nergens te vinden.kijk maar naar sos kinderdorpen .er wordt massaal geld gestort terwijl ze weten dat van iedere 10,00 euro er maar 1 euro overblijft.want eerst moeten al die corrupte ambtenaren hun geld krijgen.oh ja in 2019 wordt er een actie gehouden voor nederlandse kinderen.zeggen ze.

Schandalig dat in 2018 nog kinderen moeten leven van een voedselbank. En ik denk dat tussen die 40.000 kinderen GEEN EEN asielzoeker bij is.want die krijgen alles. En op dat filmpje waar dat meisje wordt uitgemaakt van zwerver. Degene die dat zeiden een week lang water en brood geven. Dan zouden ze zich nog bedenken om een ander kind van zwerver uit maken. Zo lang dat de Nederlanders zich niet bij elkaar pakken. Zal dat altijd zo blijven.....😑😑😑😑

met denk aan de regering Rutte zelf heeft hij geen kinderen hij loopt liever mee met de gay parade in zijn roze pakje helemaal opgetut dan dat hij aan kinderen denkt het is maar goed dat er van zijn kant geen nakomelingen zijn het is een uitstervend ras gelukkig wel

Dat er zulke armoede is dat weet ik maar dat een kind niet mee zou kunnen met schooluitstapjes, daar kan ik geen begrip voor opbrengen. Scholen hebben daar toch wel 'n speciaal geldpotje voor mag ik hopen....? Verschrikkelijk zou ik dat vinden als dat de harde waarheid is.

Kinderen gun je gezond en vers eten, geen over datum spul! Iedere ouder doet daar zijn best voor! Maar als je beurs tot op de euro berekend wordt, door aasgieren, staan de ouders voor voldongen feit! Die aasgieren hebben inkomens, die hen in weelde laten leven met hun gezinnen! Maar dat is hun beroep! Letten op de beurs van de minst gedeelde mede burgers! Een euro bijverdiend zonder dat op te geven bij de aasgieren, schande voor die ouders! Liever de overvloed aan voedsel vernietigen, dan de uitkering trekkers er van laten eten!En dan maar lullen over de economische tegenvallers!

Weet ik vraag me af waarom nu weer een nieuwe stichting voor kinderen , de ouders lopen dan toch ook bij de voedselbank, of zie ik dat verkeerd, je kunt ook voor je kinderen bij de gemeente terecht voor dingen voor school, en dat stomme schoolreisje moeten ze afschaffen ben je van dat gezeur ook af, overal is tegenwoordig subsidie voor De regering moet eens goed gaan kijken hoe dat allemaal tegen elkaar inwerkt, dan houden ze een heleboel over om het aan de juiste instanties te geven, en dan goed besteden, want honger in Nederland hoeft absoluut niet.

Het gaat hier om de kinderen. Of ouders nu wel of niet "schuldig" zijn aan de ontstane armoede, de kinderen kunnen er sowieso niets aan doen. Mijn bijna dagelijkse werk bestaat uit budgetplannen en Inkomenschecks maken, bijvoorbeeld of de situatie verbeteren kan of men in aanmerking komt voor een voedselpakket. Zelden is het eigen schuld. Het merendeel van de ellende is ontstaan door het ingewikkelde systeem van de belastingdienst en de zorg. Minima zijn daar al snel slachtoffer van. Je wil niet weten hoe flexibel en dapper kinderen vaak om (moeten)gaan met armoede, maar zeer doet het of ze nu dapper zijn of niet. Daarvoor zijn dit soort initiatieven, onmisbaar in mijn ogen.

Armoede is ook vaak onzichtbaar. Als mensen die het meer dan goed hebben nou eens goed de ogen opendoen, en belangeloos een hand uitsteken zou dat veel schelen..de maatschappij is helaas ikke, ikke, ikke en de rest kan...juist

Te triest voor woorden.... Meneer Rutte en de hele kliek. Wordt het ondertussen niet de aller hoogste tijd dat jullie daar in den Haag eens gaan nadenken waar JULLIE vandaan komen en over wie zijn rug? Voedselbank in Nederland en dan nog eens kinderen. Nederlandse politiek ga je diep schamen.

Dankje wel VVD en de tweede kamer die dit mogelijk maken Om zo veel mogelijk geld binnen te harken over de rug van kinderen Triest 😒

bij onze dochter was ook zo een kindje in de klas , de juf heeft toen een hulp ronde opgezet voor dat kindje, we namen als ouder iedere dag om de beurt een extra lunch pakket mee.. toen de ouders van dat kindje het doorhadden wat we met de hele klas deden waren ze zo ontzettend dankbaar, ook voor het dagje uit legden we met de hele klas iets bij en kon dat kindje ook mee... supergelukkig was dat kindje .. klein gebaar groot geluk.

knuppeltjehard en walgelijk dit, ONMIDDELIJK NU stoppen met het opvangen van gelukszoekers van over de grenzen en het abnormaal vele geld wat men daar nu aan uitgeeft besteden aan deze kinderen die echt nergens om gevraagd hebben,ik vermoed zo dat dan in een klap dit probleem totaal zou zijn opgelost,het is een kwestie van prioriteiten (durven)te stellen,en het zou toch ook super zijn als men voor dat men kinderen neemt een soort van bekwaamheid zou moeten afleggen voor sommige lieden want soms vraag ik mij toch ook sterk af bij enkele echt dwaze lieden hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat jullie kinderen op de wereld hebben mogen zetten,lijkt mij een mooie taak voor GOD ,wie niet capabel genoeg is om kids te verzorgen en goed en menselijk groot te brengen dan moet god die maar op een of andere manier castreren πŸ˜‰

Treurig dat dit in Nederland gebeurt .gisteren radio geluisterd.hoeveel kinderen die dit treft .ik word er verdrietig van .kan dit nu niet anders .en dat gezin wat er is uit gezet .met drie kinderen die hier meer dan15jaar was en terug is gestuurd naar de OekraΓ―ne.daar zat heel tijd in mijn hoofd .waar zijn ze nu .hebben ze wel geld om voor de kinderen daar te zorgen .heel triest dat dit in Nederland gebeurd.

Alleen op school??? Hoe kun en durf je als school een kind moedwillig buiten de groep te zetten?!? Zorg als school zijnde dat je een potje hebt als er in de gemeente geen stichting is zoals leergeld.

Zeer triest, maar wat doen we er aan om dit te voorkomen. Kabinet jullie zijn met zomer reces, maar wat doet het jullie? Als jullie deze rapportages lezen. Nog meer discussiΓ«ren wat nergens toe lijkt. Te kort aan leraren tekort aan verpleegkundigen. Hoe is dit ontstaan wat doen we er aan om deze problematiek te voorkomen.

Kinderen hebben hier geen honger toch.??? In een van de rijkste landen ter wereld. Waar alles koek en ei is. De welvaart hoog is. Ik zeg maar niets meer. Geld wordt hier in dit land verspild

Wat een drama's en vraag me af wat voor ouders deze kinders hebben en waar ze hun voordeelinkomen voor gebruiken !!,Aub we zijn een land met zo veel voordelen en voordeelregels voor gezinnen met kind

Speel-o-theek Berend Botje uit Capelle aan den IJssel heeft vorig jaar voor 58 gezinnen een gratis lidmaatschap aan geboden. Voor deze voedselbank gezinnen wordt er heel veel gedaan Maar nu willen wij ook een hele andere groep gezinnen binnen krijgen . De gezinnen die net op / over de grens zitten deze gezinnen hebben het nog veel moeilijker om rond te komen. Zij krijgen vaak aanmaningen incassokosten enz. Bij een aantal instantie zoals Stichting Leergeld Capelle aan den IJssel, @Sport en cultuurfonds Stichting VoorleesExpress Hebben wij aangeklopt om erbij te willen horen. Wij vinden dat ieder kind in Nederland recht heeft om te kunnen spelen. Niet ieder ouder kan nieuw speelgoed kopen en bij Berend Botje kunnen de gezinnen het komen lenen

+ View more comments

Uitslag vliegendeksel actie.

Onlangs plaatste ik een bericht over Luna, een kleine onderneemster die vliegendekseltjes maakte voor op je glas van strijkkralen en deze verkocht voor het goede doel.

De actie zit er inmiddels op en in een video bedankt Luna iedereen die een dekseltje heeft gekocht en maakt Luna bekend wat de opbrengst is geworden.

Lieve Luna, super bedankt voor deze geweldige actie, je bent een echte KANJER.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

9 maanden geleden

 

Comment on Facebook

De regeringen zijn geld maar de. S ergens anders insteken s ja de dat hij moet bestaan in eerlang

Top πŸ™‚

Je bent een echte Topper.

Top

πŸ˜€ πŸ‘

Geweldig gedaan Luna!

Goed gedaan Luna. πŸ’ͺ

Wat een geweldige meid ben jij .daar moeten we trots op zijn.

Geweldig πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Geweldig Luna <3

Super

+ View more comments

Lions Club de Hondsrug doneert 5.000.- euro.

Lions Club de Hondsrug heeft de eerste editie van de Drentse Lions Rally georganiseerd voor het goede doel(www.drentselionsrally.nl)

De eerste de beste editie en direct al een geweldig succes. 5.000.- euro heeft de rally opgebracht wat is uitgereikt aan onze oprichtster van de stichting, Mirella Mulder.

Graag bedanken wij Lions Club de Hondsrug dat Kinderen van de voedselbank voor de eerste editie invulling mocht geven als het goede doel.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

9 maanden geleden

Lions Club de Hondsrug doneert 5.000.- euro.

Lions Club de Hondsrug heeft de eerste editie van de Drentse Lions Rally georganiseerd voor het goede doel(www.drentselionsrally.nl) 

De eerste de beste editie en direct al een geweldig succes. 5.000.- euro heeft de rally opgebracht wat is uitgereikt aan onze oprichtster van de stichting, Mirella Mulder.

Graag bedanken wij Lions Club de Hondsrug dat Kinderen van de voedselbank voor de eerste editie invulling mocht geven als het goede doel.

KvdV.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Daar is heel veel leuke kleding van te kopen. Geweldig πŸ˜€

Interview met 1 van onze vrijwilligers. ... Meer lezenMinder lezen

9 maanden geleden

Interview met 1 van onze vrijwilligers.

 

Comment on Facebook

Angela van der Looij

Klopt dat.is zo wel...wij zouden naar de voedselbank mogen,,maar word gewoon niet geregeld voor ons,,en se de GEMEENTE werkt ook niet mee..hebben ook week.geld,,maar.wij kunnen ook niet veel...we moeten vaak nee Zeggen tegen de KINDEREN.. Dat we DINGEN niet KUNNEN kopen En bewindvoerder helpt ons ook niet,,nu we hier vakantie hebben.. KUNNEN gewoon niks in de vakantie,,en FAMILIE of VRIENDEN die *jou ook niet* willen HELPEN * voor iets leuks* Geen extra DINGEN,,geen dagje uit.. Zijn er dan geen sponsors die ons willen HELPEN.. Alles zit GEWOON tegen..KRIJGEN niks voor elkaar...zoo jammer hier in NEDERLAND..

Nou als ik in de winkel loop en er word gezegd door een kind weer jam, deed zeer ik heb toen brood ham kaas gekocht meisje was zo blij

Jammer dat de voedselbank in nijmegen geen info door wil geven mezelf aan gemeld voor een pakket maar helaas voedselbank doet niet mee hier

Hoe aan te melden als vrijwilligster?

Vind ik ook .heel gezellig.

+ View more comments

Wilka Confectie doneert winkelvoorraad.

Wilka Confectie een bedrijf wat reeds tientallen jaren bestaat sluit zijn deuren. Niet omdat het moet, maar omdat het tijd is voor iets anders.

Wat Wilka Confectie siert, is het feit dat i.p.v. de gehele voorraad op te laten kopen door een opkoper, deze de voorraad belangeloos heeft gedoneerd aan de stichting.

Een trailer vol met meer dan 8500 stuks aan zomerkleding collectie 2017/2018 is er dan ook binnen gekomen. Een geweldige partij wat wij deze zomer nog prima kunnen uitgeven, om er zo weer een heleboel kinderen blij mee te maken.

Graag bedanken wij Wilka Confectie voor deze geweldige schenking.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

9 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Er bstaan mensen die zonnen aansteken voor anderen

πŸ‘

Geweldig

Geweldig 😍

Het lijkt wel sinterklaas. Geweldig hoor!

Een Mooi gebaar

Top

Wow wat geweldig. Moeten meer bedrijven doen

Super wat een mooi gebaar respect

Heel veel lof voor het bedrijf mooi gebaar !!

Geweldige actie....

super zeg!

Respect!πŸ™πŸ‘πŸ˜Šβ€οΈ

Helemaal super,respect voor jullie.πŸ‘πŸ‘

Geweldig!!πŸ‘

Dit is echt SUPER πŸ‘z'n mega goed gebaar echt een mens met een mega hart!!! Superrrrrr !!!!!!

πŸ‘

Hoi...kan ik kleding ook aan jullie geven als ze nog goed zijn maar niet meer passen . Wil er ook graag een goede bestemming voor namelijk. Vind de kleding bakken en zakken vaak zo algemeen. Dit is wat directer en gerichfer.

Super

Hint voor andere bedrijven.

Super! Gaat dir verdeeld worden onder de voedselbanken?

Wauw wat goed toppie van jullie heel veel succes met jullie volgende project.........

Wauw! Super

+ View more comments

WK Voetbal.

We kunnen er niet omheen dat Nederland niet mee doet aan het WK voetbal.

Als je vandaag de dag de grens over gaat naar BelgiΓ« dan staat daar een groot bord met, hier begint het WK en als je weer terug de grens over gaat staat daar, hier eindigt het WK.

En wij altijd maar grapjes maken over onze zuiderburen, maar ondertussen worden wij toch aardig op de hak genomen.

Dat we niet deelnemen aan het WK heeft voor ons ook een groot voordeel. Er blijft heel veel materiaal over wat al was gemaakt voor het geval we wel mee zouden doen.

Zo is er vanuit Voordeelboekenonline.nl een enorme partij binnen gekomen in oranje WK voetballen. Een super leuk item om onze pakketten mee aan te vullen om de kinderen weer naar buiten te krijgen om een leuk partijtje te gaan voetballen.

Wij bedanken dan ook graag Voordeelboekenonline.nl.
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

WK Voetbal.

We kunnen er niet omheen dat Nederland niet mee doet aan het WK voetbal.

Als je vandaag de dag de grens over gaat naar BelgiΓ« dan staat daar een groot bord met, hier begint het WK en als je weer terug de grens over gaat staat daar, hier eindigt het WK.

En wij altijd maar grapjes maken over onze zuiderburen, maar ondertussen worden wij toch aardig op de hak genomen.

Dat we niet deelnemen aan het WK heeft voor ons ook een groot voordeel. Er blijft heel veel materiaal over wat al was gemaakt voor het geval we wel mee zouden doen.

Zo is er vanuit Voordeelboekenonline.nl een enorme partij binnen gekomen in oranje WK voetballen. Een super leuk item om onze pakketten mee aan te vullen om de kinderen weer naar buiten te krijgen om een leuk partijtje te gaan voetballen.

Wij bedanken dan ook graag Voordeelboekenonline.nl.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

We zijn er niet bij, en dat is PRIMA. Viva Ho hahaha!

Dat is toch mooi he..echt fijn Is het ook mogelijk om een bal te KRIJGEN voor mijn KINDEREN ..we KUNNEN AL zoo WEINIG doen met onze *kinderen * Kan je je hier voor aanmelden??

Jammer tot venlo deze niet binnen krijgt😭

Elk nadeel heeft een voordeel

Vernieuwen is belangrijk.

We hebben een nieuwe website, we draaiden al 5 jaar op de zelfde website en om je doel interessant te houden, moeten bezoekers ook eens wat nieuws te zien krijgen.

Vernieuwen is dus belangrijk om in de picture te blijven staan en je uitstraling naar buiten toe is daar heel belangrijk in. Vandaar de nieuwe website.

Best wel met gemixte gevoelens hebben we afscheid genomen van de oude website, we zijn er tenslotte groot mee geworden maar we hebben er een geweldige site voor terug gekregen.

Deze website hebben we te danken aan de organisatie www.markethinq.nl. Een jong dynamisch creatief team die exact begrijpen wat je zoekt in een website.

Geheel belangeloos en kosteloos heeft Markethinq onze website ontwikkeld en www.ixlhosting.nl neem het hosten van de website voor rekening.

Graag bedanken wij beide organisaties voor onze nieuwe, meer dan geweldige website.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe site, kijk dan eens www.kinderenvandevoedselbank.nl
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

Vernieuwen is belangrijk.

We hebben een nieuwe website, we draaiden al 5 jaar op de zelfde website en om je doel interessant te houden, moeten bezoekers ook eens wat nieuws te zien krijgen.

Vernieuwen is dus belangrijk om in de picture te blijven staan en je uitstraling naar buiten toe is daar heel belangrijk in. Vandaar de nieuwe website.

Best wel met gemixte gevoelens hebben we afscheid genomen van de oude website, we zijn er tenslotte groot mee geworden maar we hebben er een geweldige site voor terug gekregen.

Deze website hebben we te danken aan de organisatie www.markethinq.nl. Een jong dynamisch creatief team die exact begrijpen wat je zoekt in een website.

Geheel belangeloos en kosteloos heeft Markethinq onze website ontwikkeld en www.ixlhosting.nl neem het hosten van de website voor rekening.

Graag bedanken wij beide organisaties voor onze nieuwe, meer dan geweldige website.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe site, kijk dan eens www.kinderenvandevoedselbank.nlImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Nee hoor, niets menselijks is Nederland vreemd Dit gebeurt gewoon. Situaties, omstandigheden , noem maar op En toch en toch Moeten wij streng zijn Overal kan misbruik van gemaakt worden En dan? Komt juist de Voedselbank om de hoek kijken om ook deze mensen te helpen ( in deze toch wel ingewikkelde maatschappij)

Schandalig dat zoiets in NL nodig is

CleanLease doneert 750 Duinrell entreekaarten.

Na een heel leuk contact met CleanLease, www.cleanlease.nl hebben wij onze grootste sponsoring ooit in toegangskaarten gekregen.

750 kaarten voor Duinrell hebben zij gedoneerd, een meer dan geweldige sponsoring.

Gezien de hoeveelheid gaan we de kaarten samen met een collega organisatie uitgeven, (Nationaalfonds Kinderhulp) om zo heel veel gezinnen een top dag te bezorgen in de aankomende vakantieperiode.

Vandaag zijn de kaarten officieel overhandigt door Melissa Weurman van CleanLease (links op de foto) aan 2 van onze medewerkers, (van links naar rechts) Marcella van der Pol en Marlies van den Broek.

Graag bedanken wij Cleanlease voor deze super donatie, jullie hebben hiermee heel veel gezinnen een geweldig uitje geschonken.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

CleanLease doneert 750 Duinrell entreekaarten.

Na een heel leuk contact met CleanLease,  www.cleanlease.nl hebben wij onze grootste sponsoring ooit in toegangskaarten gekregen.

750 kaarten voor Duinrell hebben zij gedoneerd, een meer dan geweldige sponsoring. 

Gezien de hoeveelheid gaan we de kaarten samen met een collega organisatie uitgeven, (Nationaalfonds Kinderhulp) om zo heel veel gezinnen een top dag te bezorgen in de aankomende vakantieperiode.

Vandaag zijn de kaarten officieel overhandigt door Melissa Weurman van CleanLease (links op de foto) aan 2 van onze medewerkers, (van links naar rechts) Marcella van der Pol en Marlies van den Broek.

Graag bedanken wij Cleanlease voor deze super donatie, jullie hebben hiermee heel veel gezinnen een geweldig uitje geschonken.

KvdVImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Dat is zeker mooi zeg..πŸ˜‰πŸ‘

Watgeweldig sterkte met alles oma suze

Geweldig goedbezigπŸ‘πŸ‘

Superaktie πŸ‘ Nu nog het vervoer geregeld zou helemaal een topdag worden πŸ‘πŸ‘πŸ‘β£οΈNS ?

Super echt geweldig. Misschien leest iemand van de NS mee en zou toch fantastisch zijn als de NS er treinkaartjes bij doet.

super wat zullen de kids genieten!

wat liefff β€οΈπŸ’›πŸ’š

Stefan Eggers Mooie actie van jullie bedrijf!

Als dat ongedierte in Den Haag dat zich Overheid noemt de vaste lasten eens verlaagd zouden we geen voedselbanken nodig hebben.

Geweldig !!Clean lease πŸ‘

Fantastisch.

Fijn dat zulke mensen er zijn

Wauw wauw wauw, kippenvel.

Wat fijn..een zorgeloze dag in de lange zomervakantie voor deze kinderen

Super

Wauw wat super!!!

Kijk engelen bestaan dus toch πŸ˜‡

Geweldig

Super zeg

Geweldig

Super!!!!

Super!

GEWELDIG !!!

+ View more comments

Kleine onderneemster steunt het goede doel

Soms krijg je van die berichten daar smelt je van en moet je iets over schrijven. Zo ook het verhaal van Luna.

Luna, zo jong als ze is blijkt nu al een echte onderneemster te zijn. Zo maakt Luna hele mooie antivliegen dekseltjes, met een rietje van strijkkralen voor op je glas.

Heel slim bedacht en zoals blijkt een gat in de markt. Luna rekent voor de dekseltjes 0,50 cent p.s en in plaats van de opbrengst uit te geven in de Jamin aan snoepjes, doneert Luna de opbrengst aan KvdV.

De moeder van Luna dacht dit is zo leuk ik plaats er een stukje over in de facebook, nou dat hebben ze geweten want de bestellingen rollen binnen en de dekseltjes zijn niet aan te slepen.

Lieve Luna, wij vinden het echt geweldig wat je doet, super bedankt en een hele dikke knuffel.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

Kleine onderneemster steunt het goede doel

Soms krijg je van die berichten daar smelt je van en moet je iets over schrijven. Zo ook het verhaal van Luna.

Luna, zo jong als ze is blijkt nu al een echte onderneemster te zijn. Zo maakt Luna hele mooie antivliegen dekseltjes, met een rietje van strijkkralen voor op je glas.

Heel slim bedacht en zoals blijkt een gat in de markt. Luna rekent voor de dekseltjes 0,50 cent p.s en in plaats van de opbrengst uit te geven in de Jamin aan snoepjes, doneert Luna de opbrengst aan KvdV.

De moeder van Luna dacht dit is zo leuk ik plaats er een stukje over in de facebook, nou dat hebben ze geweten want de bestellingen rollen binnen en de dekseltjes zijn niet aan te slepen.

Lieve Luna, wij vinden het echt geweldig wat je doet, super bedankt en een hele dikke knuffel.

KvdV.

 

Comment on Facebook

Super zeg wat een slimme meid

Super

Super zeg wat een slimme meid

Super Luna groetjes Yanne En jeyla

"Kinderen van de Voedselbank" ; het gaat zo te zien prima in Nederland.Misschien kan het Ministerie van FinanciΓ«n, waaronder de Belastingdienst valt, "Kinderen van de Voedselbank" sponsoren, want die harken voor miljarden aan belasting op spaargeldrentes binnen die zoals we weten vrijwel nul is maar dat maakt voor hun niks uit ; ratten roei je uit met gif, maar voor deze ratten is zwaarder spul nodig.

Bij deze wil ik graag twee dekseltjes bestellen. πŸ™‚ Alvast bedankt!

Jij bent een kanjer Luna

Ik wil ook wel zo. 'n mooi dekseltje. Wat een lieverd ben jij.

Lief! ❀

Daar kan je als moeder toch heel erg trots op zijn❀️ Geweldig van je Luna 😘

Dat is wel leuk bedacht

Super

Dat beloofd nog wat!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Top luna

Slimme meid! Die komt er wel😊

Slimme meid. Mooi om dat te zien

Gaaf zeg

Wat ben jij een kanjer

Apetrots op onze Kanjer β™‘ we strijken nog even door tot 15 juli.... hopelijk nog veel bestellingen

Mooi z,n kleine zelfstandige jonge dame.

Luna je bent een topper !! Ik denk dat de kinderen er heel blij mee zijn 😍

Wat super mooi en lief

+ View more comments

Jarige Vomar steunt Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Wie jarig is trakteert. Vomar Voordeelmarkt viert haar 50-jarig bestaan en trakteert. Vomar steunt daarom de stichting namens de medewerkers met 1000 verjaardagboxen.

Daarnaast start Vomar de komende tijd verschillende acties in alle filialen om dit aantal nog hoger te maken. Ook klanten van Vomar kunnen vanaf 18 juni t/m 1 september 2018 de stichting steunen. Hun lege fles is letterlijk een feestje waard, want het statiegeld kan in de winkel gedoneerd worden aan de stichting.

Op 8 september, de 50ste verjaardag van Vomar, wordt op een speciale jubileumbijeenkomst, het totaal aantal verjaardagsboxen bekend gemaakt dat gedoneerd wordt aan de stichting.

Onze verjaardagsbox is een uitgebreid pakket (foto1) om op school te kunnen tracteren en met 10 kinderen thuis een geweldig verjaardagsfeest te kunnen vieren, uiteraard met een heel mooi cadeau voor de jarige.

Dankzij het feestje van de Vomar zijn er straks misschien wel 1500 kinderen die eindelijk weer eens een geweldig feestje kunnen vieren.

Vomar, gefeliciteerd en meer dan bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Wat een prachtige actie

Geweldig

Misschien een idee voor een ieder het waren super pakketen maar er is altijd iets wat je niet wilt of lust laat een ieder dat weer bij de vomar inleveren .voor de voedsel bank Vomar bedankt voor deze mooie aktie .en nog van harte ga zo door.

Komop allemaal wat doneren. De glimlach van de kinderen is het grootste bedankje. DEN HELDER.

Mooi deze actie!!!πŸ‘su6es

Ik vind dit echt een supergeweldige actie, ga mijn flessen opsparen voor jullie.. Vraagje; "Kan ik ook gewoon een donatie doen..? " Aangezien ik alleen ben en dus niet zoveel statiegeld flessen heb..

Geweldige actie

Super!!! ❀❀

Geweldig idéé Heb een héél leuk jubileumpakket van jullie opgespaard en nu iets doen voor de voedselbank! Sta ik helemaal achter!

Oh wat een mooie actie en zo fijn straks al die blije kindergezichtjes.πŸ‘β€οΈ

Wauw wat een super goede van jullie πŸ˜€ daar zijn de kinderen van de voedselbank heel blij mee

Dit vind ik een super actie

Fatastisch

Heb vandaag ook flessen gedoneerd

Top van jullie, geweldig idee en heel fijn voor de vele kindertjes die jullie heel blij gaan maken. Ik spaar in ieder geval mee πŸ‘ŒπŸ’

wat een geweldig plan vomar

Toffe actie. Wij vieren binnenkort een tiener verjaardag. En gaan daarna alle lege flessen doneren bij de vomar!

Diana Van de Poll Je kunt zeker bij elke voedselbank een donatie doen!!

Superrrrrr dit echt!!!!!!! En zeker!! Meer als bedanktπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Super goeie actie !! πŸ‘ŒπŸΌ

Geweldig ik denk dat er heel veel ouders dat heel erg waarderen, altijd fijn als je kind wat extra krijgt. πŸ˜‰

Mooie actie

Top,werk als vrijwilliger bij de voedselbank rijnlaan in utrecht,goeie aktie.dankjewel Vomar

+ View more comments

Geweldige opbrengst sponsorloop Sint Brovoschool uit Harmelen.

Jaarlijks organiseert de Sint Bravoschool een sponsorloop voor het goede doel. Voor dit jaar mocht KvdV invulling geven als het goede doel waar voor er is gelopen.

Alle kinderen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk meters te maken en dat is meer dan geslaagd.

Met de tong op de schoenen kwamen de kids over de finish en hebben 3.050.- bij elkaar weten te lopen. Een geweldige opbrengst waar wij alle kinderen graag voor willen bedanken.

Beste Sint Bravoschool, jullie zijn toppertjes, super bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

Geweldige opbrengst sponsorloop Sint Brovoschool uit Harmelen.

Jaarlijks organiseert de Sint Bravoschool een sponsorloop voor het goede doel. Voor dit jaar mocht KvdV invulling geven als het goede doel waar voor er is gelopen.

Alle kinderen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk meters te maken en dat is meer dan geslaagd.

Met de tong op de schoenen kwamen de kids over de finish en hebben 3.050.- bij elkaar weten te lopen. Een geweldige opbrengst waar wij alle kinderen graag voor willen bedanken.

Beste Sint Bravoschool, jullie zijn toppertjes, super bedankt.

KvdVImage attachment

Geweldige deal met Vinrose.

1 van onze partners in de kleding is het merk Vinrose, praat je over Vinsose dan heb je het over hippe modieuze kwaliteitskleding.

Een aantal keer per jaar maken wij een prima deal over de restanten vanuit Vinrose. Zo nu ook weer en is er een mega partij aan geweldige kleding binnengekomen.

Pallets vol met kleding wat ieder kind graag wilt dragen en waar wij weer een heleboel kids mee blij gaan maken.

Beste Alpfonds meer dan bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

10 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Geweldig Wat zou het fijn zijn als de Kledingbank Maassluis ook eens zoiets ontving.

Zou mooi zijn wanneer deze mooie actie uitgebreid word naar heel nederland ...ook voor volwassenen die n uitkering hebben!geweldig werk doen jullie!

Idd πŸ‘πŸ‘kleding kopen wat is dat? Ben blij dat ik eens per maand in de stad bak koffie kan halen pppffg😭

Bedankt Mijn kinderen zijn er erg blij mee

Het lijkt mij leuk om uit te delen veel succes groeten Marijke Bazen uit Hendrik Ido Ambacht

Zulke bedrijven zijn hard nodig. mooi

TopπŸ‘

Mooi werk!top!

top geweldig dat het gedaan woordt moete ze hier ook doen in den haag te weinig hier mariahoeve te veel moeders die alleen zijn met kinderen hebben hier weinig te kort kinder kleding zijn wel stichtingen maar die vragen ook veel aan iedereen om kleding op brengen te weinig hier echt nodig

Geweldig!!! Wat zullen de (en ouders) daar blij mee zijn πŸ‘πŸ»

Dat zou ook geweldig zijn voor ons,voedselbrigade oud-heusden.Wat een geweldig gebaar.

Geweldig geregeld. πŸ‘πŸ‘

+ View more comments

Geweldige donatie in geschenk artikelen vanuit Midocean.

www.midocean.com een groothandel in de Europese markt van promotionele producten, textiel, relatiegeschenken en sponsor vanaf het eerste uur, heeft na een magazijn opruiming een super donatie gedaan.

8 pallets vol met artikelen als, power banks, headsets, radiootjes, USB speakers, en nog heel veel meer. Top artikelen die wij goed kunnen gebruiken ter aanvulling van onze pakketten.

Altijd leuk van die hebbedingetjes waar wij weer heel veel kids blij mee kunnen maken.

Mike super geregeld weer, bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

11 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Super leuk.

Ohhh wouhhhh wat geweldig zeg

Sandra Versteeg Leon Hazeleger

Dit zouden meer bedrijven moeten doen. GEWELDIG!

Basisschool de Regenboog haalt 2.365 euro op met klavertje 4 actie.

C.B.S. de Regenboog uit Dedemsvaart heeft deelgenomen aan onze klavertje 4 actie. Een super leuke en educatieve actie waar inmiddels heel veel basisscholen jaarlijks aan mee doen.

De kinderen van de Regenboog hebben een week lang hun uiterste best gedaan om onze klaverdoosjes te verkopen aan, buren, familie en vrienden.

Het resultaat is er dan ook naar, maar liefst 800 klaverdoosjes hebben zij verkocht, doosjes waar ook echte klavertjes 4 uitgroeien. Een groot succes waar wij alle kinderen dan ook voor willen bedanken.

Vanuit ons bestuur is Jan Woldberg afgereisd naar Dedemsvaart om de geweldige cheque in ontvangst te nemen.

Alle deelnemers en kopers bedankt.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

11 maanden geleden

Basisschool de Regenboog haalt 2.365 euro op met klavertje 4 actie.

C.B.S. de Regenboog uit Dedemsvaart heeft deelgenomen aan onze klavertje 4 actie. Een super leuke en educatieve actie waar inmiddels heel veel basisscholen jaarlijks aan mee doen.

De kinderen van de Regenboog hebben een week lang hun uiterste best gedaan om onze klaverdoosjes te verkopen aan, buren, familie en vrienden.

Het resultaat is er dan ook naar, maar liefst 800 klaverdoosjes hebben zij verkocht, doosjes waar ook echte klavertjes 4 uitgroeien. Een groot succes waar wij alle kinderen dan ook voor willen bedanken.

Vanuit ons bestuur is Jan Woldberg afgereisd naar Dedemsvaart om de geweldige cheque in ontvangst te nemen.

Alle deelnemers en kopers bedankt.

KvdV.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Fantastisch πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Super .met alle respect .πŸ€

Super πŸ‘

gied gedaan!

Super!

wat super goed van jullie kids πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Wat een bedrag. Geweldig

Geweldig gedaan van de kinderen πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

super kinders <3 had ik ook gekocht!!

Leuke actie geweldig gedaan

+ View more comments

Kinderen houden heiligdomsvaart in Maastricht.

Grote drukte deze week in Maastricht, de stad staat in het teken van de heiligdomsvaart waar zo’n 175.000 mensen op af komen.

Maar liefst 700 basisschoolleerlingen namen deel aan de mini heiligdomsvaart. De kinderen die al weken bezig waren met het inzamelen van leuke nieuwe artikelen konden nu eindelijk met hun mooi versierde kisten door de stad pronken.

150 goed gevulde en geweldig mooie kisten zijn er bij ons binnen gekomen, allemaal goed gevuld met, speelgoed, schoolartikelen, kleding en een heleboel andere super leuke spulletjes.

Een geweldig succes waar wij graag alle kinderen voor willen bedanken. Het is altijd weer mooi wanneer kinderen zich inzetten voor andere kinderen die het wellicht een stuk minderen hebben in het leven.

Bedankt KvdV
... Meer lezenMinder lezen

11 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Chapeau voor de werkgroep! πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ Tinie Willems-Peters

Het was geweldig om dit met onze werkgroep te organiseren. Enorm veel dank aan alle deelnemende scholen en kinderen!

Wat een ontzettend goed initiatief

Een diepe buiging voor al deze kinderen. Geweldig

Moet meer i. Beeld komen op de tv

CHAPEAU VOOR DEZE kinderen groetjesMarijkeuit Hendrik Ido Ambacht

+ View more comments

Utopiaan Mehmet kiest er voor zijn prijzen geld te delen met Stichting kinderen van de voedselbank

1 van de finalisten van Utopia, Mehmet heeft er voor gekozen dat als deze de winnaar wordt van het televisie programma Utopia, zijn prijzengeld te delen met KvdV. Mehmet hoop op deze manier een klein verschil te kunnen maken voor de kinderen waar de stichting zich voor inzet

T/m woensdag kan er gestemd worden voor de winnaar en ik wil iedereen dan ook oproepen te stemmen op Mehmet en dit bericht te delen.

Stemmen kan door een sms te sturen naar 2580 met de naam Mehmet. De kosten van de sms bedragen eenmalig 0,90 cent, met deze kleine investering kunt u ons aan een aanzienlijk geld bedrag helpen.

Bedankt vast iedereen.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

11 maanden geleden

Utopiaan Mehmet kiest er voor zijn prijzen geld te delen met Stichting kinderen van de voedselbank

1 van de finalisten van Utopia, Mehmet heeft er voor gekozen dat als deze de winnaar wordt van het televisie programma Utopia, zijn prijzengeld te delen met KvdV. Mehmet hoop op deze manier een klein verschil te kunnen maken voor de kinderen waar de stichting zich voor inzet

T/m woensdag kan er gestemd worden voor de winnaar en ik wil iedereen dan ook oproepen te stemmen op Mehmet en dit bericht te delen.

Stemmen kan door een sms te sturen naar 2580 met de naam Mehmet. De kosten van de sms bedragen eenmalig 0,90 cent, met deze kleine investering kunt u ons aan een aanzienlijk geld bedrag helpen.

Bedankt vast iedereen.

KvdVImage attachment

 

Comment on Facebook

Klinkt bekend in mijn oren iemand heeft dat ook al eens gezecht maar die won ook maar niets aan een goed doel gegeven alles zelf gehouden er zit een vuilluchtje aan trap er niet in laat een van de twins maar winnen die hebben zich wel bewezen een ook al geld gedoneerd top meisjes

Belachelijk deze actie begrijp het niet verkeerd het goede doel is prima maar als je op deze manier wil winnen over de rug van deze arme kindjes wat een sukkel zeg. De terechte winnaar is eruit gestemd volg dit al 4 jaar maar cemal of Romy dat waren de winnaars sorry hoor twins echt niet maar ook Iwan en bas niet die horen daar niet waren ooit zelf vertrokken en nu ruiken ze geld en zijn ze terug.

Misselijk mannetje wat over de rug van arme kinderen probeert te winnen. Echt zielig dit. En het ergste van alles vind ik dat er zoveel mensen in zijn achterbakse plan trappen.

Een grote galbak die gozer mooi weer spelen over de rug van anderen.

Dit doet hij om stemmen te krijgen mijn mening is dat Mehmet zich tot nu toe niet van een goede kant laat zien hij zit daar puur voor zichzelf (hoewel ik het wel een goed idee vindt want kinderen die moeten leven van de voedselbank komen veel te kort )

Mehmet is een doortrapte gozer door dit te zeggen hoopt hij dat hij wint ! Maar hij is geen meter te vertrouwen dat zag je wel aan zijn roddels ?en ivar een utopiaan! Hij is terug gekomen voor het geld de geldwolf!

Tjonge jonge.. moet je zo Utopia winnen? Ik gun het geld echt wel aan de voedselbank. Maar dat hij t nu op die boeg gooit om zo te kunnen winnen?.nee dat vind ik echt niet kunnen. Hij was een held geweest op t moment dat hij wint..hij dan pas zegt dat hij t geld schenkt aan t goede doel. Nu gaan mensen alleen op hem stemmen daardoor...en..dan nog..gaat hij dat geld inderdaad storten? Hij zegt steeds ik kan doen wat ik wil..en dat doe ik ook...hij is zo veranderlijk als het weer.

O ja zou ik ook zeggen vorige keer toen de Twins 3 duizend schonken voor dat minder doel kraakte hij ze af vertrouw hem niet

kijk dat is geen geldwolf zoals de tweeling zusjes die mogen vanmj meteen vertrekken

Laat hem het geld tijdens de live uitzending overmaken. En laat de organisatie bevestigen dat ze het geld hebben ontvangen. En laat ze n paar dagen later nog eens bevestigen dat hij het geld niet heeft teruggeboekt.

Mensen dat jullie daar in trappen. Herinneren jullie JAAP NOG. Had ook aan zo'n programma mee gedaan en zal het geld ook schenken zei hij toen. Hij kreeg alle stemmen en WON. MAAR GELD SCHENKEN HOOOOOOO MAAR. Ik zeg dit alleen maar dat jullie je er niet op blind moeten staren . Het maakt mij niet uit wie er wint. Want volgens mij is dat allemaal al beslist.

Jaap van de goudenkooi heeft ook op deze manier gewonnen maar ging er wel mooi met geld van door zonder goede doel te steunen. Van mij mag bas winnen een echte utopiaan

Heeft ook geld gegeven voor utopia want dit geld wat hij wil doneren heeft hij niet verdiend is ook van andere bewoners heb hem nog nooit iets zien doen alleen rotstekeningen flinke kerel hoor luie huip

Moge de beste winnen. Het is een spel. Alle Utopianen waren met het zicht op het einde het spel aan het spelen. Moet ik ook nog even kwijt. De twins waren eerlijk naar Romy van te voren wat betreft hun stemming. Het verdriet erom ook!! Maar iedereen wil winnen. Want daar gaat het toch om.als Men met het over die boeg wil gooien is dat ook een van zijn trucs.. langzaam hebben wij ze leren kennen . Nogmaals moge de beste winnen.

Ivan of mehmet mag winnen van mij. De tweeling daar kots ik op . Bas is een grote tweezak die sinds hij terug is helemaal niets heeft gedaan dan alleen wat stoken onderling. Als de twins winnen weet ik zeken dat er een vies zpelletje is gespeeld , wat een kinderlijke domme achternakse wezens zijn dat zeg

Hij kan zo mooi voor doen ik geef geld voor een goed doel wel geld van de tweeling afgenomen en dat is niet eerlijk op de die manier geld weg gaan geven als de buit binnen is hoor je daar niets meer van ...hoop echt dat de tweeling het gaat winnen ...succes meiden

Okay Romy of cemal hadden moeten winnen! Waren zeker mijn favorieten maar die zijn er niet meer..... dus dan kan iedereen dit achterbaks vinden dat hij het zo doet maar dan gaat een deel van het geld iig naar een goede plek mensen die het echt nodig hebben. Bas en ivan zijn er al uit geweest en die hebben er geen recht meer op vind ik.... En dan over die 2 misselijk makende meiden bah nog geen stuiver waard. Alleen maar met der zelf bezig. En ja mehmet ook niet de top maar goed wat ok al zei dan komt een iig een deel van het geld op een hele goeie plekπŸ’ͺ hoop dat mehmet wint πŸ’ͺ

Mijn stem krijg je ook niet dat je verdient maar de twins zobizo niet oneerlijke wijven ze hadden er nooit in mogen komen Bas en iva ook niet die hadden nooit terug mogen komen oneerlijk dus blijf alleen mehmet over de enige topiaan voor mijn was toch Romy vieze twins

Romy was voor mij de winnaar.. jammer dat ze er uit is, zij en cemal waren mensen met een Utopia hart!!! .. de tweeling mag er zo snel mogelijk uit liever nu dan een minuut later! Doen alsof ze alles geweldig doen maar alles behalve.

Ik hoop ook dat hij wint, die troela zussen komen mij de strot uit, Bas is ook zo'n berekende geldwolf. Mijn stem gaat naar MehmetπŸ‘

Voor mij zijn de ECHTE utopianen er al uit.πŸ˜” Van mij mag het geld naar allerlei goede doelen😊. Bas en Ivan zijn er al eerder uit gegaan en vind niet dat ze het verdienen om dan alsnog winnaar te worden. De twins en mehmet vind ik geen echte utopianen. Ik had het Yamal zo gegunt πŸ˜”

De tweeling nooit. Achterbakse meiden. Moeilijk kiezen of een stem uitbrengen voor degene die er nog inzit door list en bedrog. DUS STEM IK NIET.

een man met een mooi hart

Mehmet zegt een deel te schenken haha dat kan wel iets zijn de beste Utopianen zijn er al uit dat waren cemal & Romy dus ik stem helemaal niet pfff dat moeten er meer niet doen als ik zo moet winnen nou nou

toppertje ik heb ook op mehmet gestemd. Het geld komt op de goede plek vind ik.

+ View more comments

KvdV zoekt leuke nieuwe samenwerkingen.

We zijn op zoek naar leuke samenwerkingen. Uiteraard werken wij reeds met een aantal organisaties samen, een aantal bekende namen daarvan zijn b.v. Nationaal Fond Kinderhulp, deze voorzien ons regelmatig van leuke artikelen, vrijkaarten voor pretparken, Roompot vakanties, etc.

We werken ook samen met de Kinderombudsman, voor deze organisatie geven wij het kinderrechten kidsboek uit in ieder pakket wat wij uitgeven, duizenden boeken op jaarbasis.

Zo zijn er 2 verschillende voorbeelden van samenwerken. Van de één krijgen we veel en voor de ander doen we veel.

We zoeken gelijkgestemde organisaties waar wij wellicht iets voor kunnen betekenen, maar ook organisaties die voor ons van betekenis kunnen zijn. (dit hoeven niet altijd Non-Profits te zijn)

Denk daarbij aan het delen van kennis, het verkrijgen van voldoende vrijwilligers (ook altijd een probleem) wellicht het ruilen van artikelen wat voor de één beter is geschikt dan voor de ander, zo zijn er meerdere mogelijkheden van samenwerken.

Mocht je goede tips hebben, stuur dan gerust een reactie.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

11 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Babette Jansen

Stichting M4M

Kelly Davey de Kok πŸ™‚

Jos Ruitenbeek-Beltman, iets voor Crea power?

Stichting M4M Hulp en ondersteuning aan hulpbehoevende gezinnen in Nederland die amper tot niks te besteden hebben.

Ilonka Habing

Jannie Langendoen Ragonda Hage-Montenij Muriel Nijhof-van Der Maarel Frida Verhoeven Mariska Stroeve Suzanne Schuijer Noordermeer

Stichting Hert veur Limburg Danielle Sambora Mols

Stichting Jurk?

Stichting Jarige Job

Danielle Eitens bedankt meis.. Ik heb een poosje geleden al contact gehad en wacht nog geduldig hun berichtje af. Ze zouden nog in overleg gaan Dit zou geweldig zijn voor de aangesloten gezinnen bij Het Broodhuisje.

+ View more comments

Soms krijg je van die berichten daar ben je gewoon even helemaal stuk van. Zo ook het bericht over de dood van Aad Mansveld van Stichting uit de brand wat mij persoonlijk diep heeft geschokt en geraakt.

Uit de brand reeds jaren een samenwerkingspartner van ons, bestuurd door 2 mensen Mootje en Aad. Personen die hun laatste eigen euro nog uitgaven om een ander te kunnen helpen.

Is dit dan het bedankje van het leven voor alles wat je voor een ander hebt betekend of is dit de rekening van een vreselijke ziekte die je hebt gesloopt met de dood als gevolg.

Hoe dan ook, de strijd is verloren en het is zo oneerlijk dat deze lieve mensen hierdoor zijn getroffen, 2 mensen die hun hele leven er aan hebben gewijd om voor een ander klaar te staan.

Beste Mootje, ieder hoofdstuk begint met een nieuwe bladzijde. Het boek van Aad is dan wel dicht, maar het verhaal is nog lang niet uit.

Wees sterk voor jezelf en Gianni, je kan altijd op ons rekenen.

Groetjes ons M&M

Aad Mansveld
28 juni 1958- 16 april 2018
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Gecondoleerd met dit grote verlies, heel veel kracht, liefde, warmte en sterkte voor nu en de komende tijd. Ik hoop van harte de de mooie herinneringen er voor kunnen zorgen dat je de kracht kan vinden om weer verder te gaan ❀️

Heel veel sterkte

Pff heel veel sterkte ..gecondoleerd

Mij ontroert het ook hoor

Heel veel sterkte gewenst.

Respect en sterkte

Heel veel sterkte

sterkte er mee

Sterkte...

Ik weet maar al te goed hoe oneerlijk het leven is, sterkte er mee.

+ View more comments

GMB schenkt eerste pendelbus voor KvdV.

Met de groei van de organisatie, groeit ook het aantal aanvragen voor ondersteuning. We zijn gegroeid van een klein lokaal initiatief die een paar honderd kinderen ondersteunde, naar een volwaardige landelijke organisatie die inmiddels duizenden kinderen op jaarbasis ondersteund.

Hiervoor heb je heel veel mensen nodig om dit te kunnen realiseren, met reden dat onze organisatie in een dorp zit (Dodewaard), lopen we tegen het probleem aan om voldoende vrijwilligers te kunnen vinden. Een 15 tot 20 vrijwilligers kunnen we er prima bij gebruiken.

We zijn dus genoodzaakt om mensen van buiten de regio te gaan zoeken en hiervoor gaan we pendelbussen inzetten waarmee de mensen worden gehaald en weer worden weg gebracht.

GMB www.gmb.eu een trouwe sponsor van de stichting kreeg hierover te horen en was graag bereid om onze eerste pendelbus te sponsoren.

GMB heeft ook nog even zijn netwerk ingezet en zo is de reclame op de bus verzorgt door Joost van der Lek, van debordenmeesters.nl en wordt het volledige onderhoud van de bus verzorgt door Jan Jansen van de firma wensink.nl.

Afgelopen week was het dan zo ver en werd de bus officieel overhandigd door Gerard van der Veer aan ons medebestuurslid Hennie van de Haar en gaat onze eerste pendelbus de weg op.

Graag bedanken GMB, De borden meesters, en de firma Wensink voor deze geweldige sponsoring.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Alleen jammer dat iedereen dan kan zien dat je daarbij hoort

Geweldig dat dit nu zo geregeld word

Wowwww jullie gaan maar door

Top

Wouw mooi! Zitten jullie ook in Hellevoetsluis en omstreken?

Super leuk voor jullie!

Geweldig

+ View more comments

NL Doet dag.

Met reden dat we uit ons jasje aan groeien waren, hebben we een nieuwe grote hal in gebruik genomen van zo'n 700m2 om daar magazijn van te maken. De eerste wandstellingen hebben we geplaatst en er stonden zo'n 60 pallets met voorraad klaar om in deze stelling ingeruimd te worden.

Buiten de pallets met artikelen om, moesten er in ieder vak (100 vakken) ook nog een pallet gelegd worden om de artikelen op in te kunnen ruimen.

Afgelopen zaterdag hadden wij in het kader van de NL Doet dag 13 mannen en 1 vrouw aan het werk vanuit de Rotary Midden-Betuwe Valburg.

NL Doet dag was uiteraard een hele mooie aangelegenheid om de heren en vrouw vanuit de Rotary Midden-Betuwe Valburg eens flink aan het werk te zetten en eerlijk is eerlijk, gewerkt is er zeker.

100 pallet plaatsen zijn eerst klaar gemaakt om deze vervolgens vol te stoppen met een gedeelte voorraad. Alles netjes gesorteerd op leeftijden, jongens en meisjes artikelen keurig ingeruimd.

Van 10 uur tot laat in de middag is er enorm hard gewerkt om alles klaar te krijgen, er is niet alleen meer werk gedaan dan verwacht, maar zelfs meer gedaan dan gehoopt.

Nu gaan we de middenstellingen bouwen en kan de rest van de voorraad ingeruimd worden.

Graag bedanken wij Rotary Midden-Betuwe Valburg voor de super gezellige en productieve dag.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Rutte&Co stuurt liever geld naar Turkije..kan Adolf Erdogan bommen kopen...

Mooi van NL doet. Maar toch maakt het mij triest dat dit nodig is in Nederland.

Als het allemaal naar buitenland gaat de kinderen hier die in armoede moeten leven waar ouders het niet breed hebben die zouden ook heel blij zijn

Dat dit nu nog nodig is!!!!!!

Geweldig!

Toppie,

Geweldig geweldig hier zullen weer veel kinderen blij mee zijn.πŸ˜ƒ

Mooie resultaat op de nl doet dag ! Super!

+ View more comments

De winterschilder

We hebben kennis gemaakt met Frank van Rennes, Frank is de directeur van een vierde generatie gerenommeerd familiebedrijf bekend als de Van Rennes Groep. Een bouwbedrijf dat 100 jaar bestaat en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

Met die reden heeft Frank dan ook contact met ons gezocht of deze wellicht iets als bouwbedrijf kon betekenen voor ons als organisatie zelf. Nu krijgen wij natuurlijk veel donaties en deze zijn er bijna altijd op gericht voor de ondersteuning van de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Vrij zelden komt het voor dat een bedrijf iets wil betekenen voor ons als organisatie zelf, iedere organisatie heeft uiteraard overheadkosten en ook die moeten ergens vandaan komen, zo ook bij ons.

Toen het aanbod vanuit de Van Rennes groep bij ons binnen kwam was de keuze dan ook niet zo moeilijk. Met ons kantoor zitten we op een super locatie maar kon zeker wel een schilderbeurt gebruiken.

Een oude vieze groene kleur zat op ons kantoor wat in geen jaren onderhoud had gehad omdat we al ons geld besteden aan de kinderen waar wij ons voor inzetten. Dankzij dit aanbod is ons hele kantoor geschilderd in een mooie antracietgrijze kleur en zitten we er weer helemaal netjes bij voor de komende jaren.

Graag bedanken wij de Van Rennes groep dat zij de kosten van dit onderhoud voor rekening hebben genomen.

Beste Frank super geregeld en bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Dat is toch hartverwarmend β€οΈπŸ‘β€οΈ

Prachtig dat ze dat voor jullie konden doen!

Bij deze deel ik jullie mede, dat ik alle 270 sponsoren ga aanschrijven van de oneerlijkheden die jullie doen , om jullie zelf te verijken al die sponsoren moeten het maar weten,wat het verleden van de bestuurder is en wat voor gladjanus het is ik ken hem al 20 jaar en weet alles van de hoed tot de rand

Prachtig gebaar van de Van Rennes Groep!

Goh........DAAR word je stil van.........GEWELDIG........mensen helpen, die ZELF helpen........πŸ’–πŸ’–

+ View more comments

De vergeten kinderen van sinterklaas.

Het is weer 5 dec dus sinterklaas, voor één dag is de goedheiligman de baas.

Een dag voor vele vol met snoepgoed, cadeautjes en plezier, maar ook een dag waar er kinderen zijn die zich afvragen komt de sint ook hier.

Uiteraard moeten we deze dag volop vieren, het is tenslotte de dag van de sint, maar helaas komt de goedheiligman, niet voor ieder kind.

Waar de meeste kinderen de mooiste cadeautjes vinden in de schoen, moet dit kind het slechts met een zakje snoepgoed doen.

Waar de sint bij vele door de straat heen gaat, vergeet hij soms een deur waar ook een kindje achter staat.

Een kindje die zich afvraagt waarom het wordt vergeten door de sint, want de goedheiligman is er toch voor ieder kind.

Ben ik soms anders, niet lief geweest of hoor ik er gewoon niet bij, want waarom komt de sint dan ook niet langs bij mij.

Waarom begrijpt sinterklaas nou toch niet, als deze mij vergeet doet dit in mijn hart enorm veel verdriet.

Verdrietig als het is blijft het toch geloven en hopen, misschien komt de sint dan volgend jaar ook bij mij aangelopen.

De vergeten kinderen van de sint en piet, de kinderen met sinterklaas verdriet.

Ik hoor dagelijks verhalen over kinderen met verdriet en pijn, daarom ben ik zo blij dat onze sponsoren en donateurs er zijn.

Dankzij alle donaties hebben jullie een kind, voor deze 5 dec weer doen geloven in de sint.

Meer dan bedankt.
KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

<3

Namens mijn kindjes en mezelf.. Bedankt!

Mijn zoon zit net boven de grens van 18 euro en heeft het erg moeilijk ook kopen van een sinterklaascadeau Voor zijn dochter. Wij springen soms wat bij maar hebben alleen aow en dat is ook geen vetpot.

Jammer genoeg wordt er op mails niet geantwoord al eind oktober mail gedaan na telefonisch contact dat ik mail moest doen 😒

een kind blij maken!! geweldig deze actie.

Ik blijf het een prachtige actie vinden, maar vind het ook heel jammer dat jullie niet reageren... Mails, berichtjes, maar geen antwoord. Mijn kindjes hadden ook zeker een leuke sinterklaas gehad. Ik heb het per vandaag opgegeven om contact te zoeken. Mijn kinderen mogen dan geloven, mijn geloof is wel voorbij!

Goede aktie!❀️

Vlg jaar weer!

Ik heb een weggeefwinkel, kan ik voor jullie cadootjes sparen, voor volgend jaar?

❀❀❀❀❀

Pijnlijk maar waar.. blij met organisaties als jullie en sponsors..

Ive Ramdjan

kussssssssssss

Marion Plugge

❀️

+ View more comments

Mega donatie in speelgoed.

Vanuit 2 van onze sponsoren, Sanisale.com en Keukensale.com zijn er vanuit een actie die het hele jaar heeft gelopen 12 pallets vol met het mooiste speelgoed binnen gekomen.

De actie ging als volgt, dat bij iedere verkochte keuken en badkamer werd een mooi speelgoedpakket gedoneerd naar onze organisatie.

Op deze manier wilde beide organisaties (Sanisale en Keukensale) een bijdrage leveren rondom de decembermaand om heel veel kinderen te voorzien van een leuk cadeautje. Nou dat is gelukt en is er een megapartij aan speelgoed binnen gekomen waarmee wij enorm veel kinderen een hele leuke decembermaand kunnen bezorgen.

Graag bedanken wij Sanisale.com en Keukensale.com voor deze super geslaagde actie.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Super!

Top

Geweldig. .

TROTSπŸ˜‹ op Sanisale, Keukensale !!

Jullie hebben een Hart voor kinderen klasse

Ooh super mooie actie!

Mooie actie Sanisale en Keukensale.com

Peter en Martin wat een goed doel. Trots op jullie. Ga zo Door!

Geweldig zouden meer organisaties moeten doen!

ik wou dat er iemand was die ons mannetje een onvergetelijke eerste pakjes avond kon bezorgen maar de gene die het beloofd had heeft vandaag afgezegt en nu staat ons manneke dus met lege handen mooie actie trouwens

Geweldige actie

geweldig gebaar en dat zal veel kinderen gelukkig maken

Wauw!!! Wat een mooi aktie!!!

Super actie sanisale en.keukenraam TOP

OMG! Geweldig dit!

Geweldig,hoop dat er meerdere bedrijven hier een voorbeeld aan nemen.

Wat een super mooie atie dat zijn super lieve mensen voor onze kindjes

Wat fantastisch.😍

Wat zullen de kinderen die dit speelgoed krijgen gelukkig zijn ....Wat een geweldige actie van deze twee bedrijven

Prachtig!!!!

Fantastisch!!!

Super actie van deze twee bedrijven. Hoop dat meer bedrijven dit gaan volgen.

Fantastisch

geld dat ook voor Schiedam want in deze stad zijn ook kinderen waar de ouders niets voor hun kunnen kopen

wat tof weer zeg, chapeau

+ View more comments

Galadiner brengt 20.505.- euro op.

Vanuit het ROC Horizon College in Heerhugowaard werd voor de 12de keer als afstudeerproject het galadiner georganiseerd. 120 studenten werkten mee aan dit grote evenement en ontvingen 240 gasten.

Voor dit jaar was Kinderen van de voedselbank benoemd om invulling te geven als het goede doel en werd er o.a. door een veiling en een loterij een geweldig bedrag opgehaald van 20.505.- euro.

3 van onze vrijwilligers (Monique, Gerda en sara) zijn afgereisd naar Heerhugowaard om deel te nemen aan het diner en de cheque in ontvangst te nemen.

Een cheque verbonden aan een super bedrag waarmee wij weer van betekenis kunnen zijn voor heel veel kinderen.

Graag bedanken wij het Horizon College in Heerhugowaard voor deze hele mooie opbrengst.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

Galadiner brengt 20.505.- euro op.

Vanuit het ROC Horizon College in Heerhugowaard werd voor de 12de keer als afstudeerproject het galadiner georganiseerd. 120 studenten werkten mee aan dit grote evenement en ontvingen 240 gasten.

Voor dit jaar was Kinderen van de voedselbank benoemd om invulling te geven als het goede doel en werd er o.a. door een veiling en een loterij een geweldig bedrag opgehaald van 20.505.- euro.

3 van onze vrijwilligers (Monique, Gerda en sara) zijn afgereisd naar Heerhugowaard om deel te nemen aan het diner en de cheque in ontvangst te nemen. 

Een cheque verbonden aan een super bedrag waarmee wij weer van betekenis kunnen zijn voor heel veel kinderen.

Graag bedanken wij het Horizon College in Heerhugowaard voor deze hele mooie opbrengst.

KvdVImage attachment

 

Comment on Facebook

Wat een mooi initiatief ! Chapeau !

Jammer dat doneren van grote bedrag wel bij jullie gemeld worden , terwijl , mensen die bij jullie een kleine donatie doen gemeld daarvan krijgen of dat er geen bedankje af kan , ik denk maar zo alle kleine beetjes wordt ook 1 groot bedrag

Eerst een award van Unicef en nu dit geweldig gefeliciteerd.πŸ’

SUPER!!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

πŸ‘πŸ»πŸ‘ŒπŸ»

+ View more comments

Erkenning.

Waar we gisteren nog een mooi bericht plaatsten over de bekroning op ons werk door het winnen van de nationale kinderrechten award 2017, plaats ik nu een bericht over een stukje erkenning.

Na jaren van promoten en ons doel kenbaar maken, heeft nu de overheid ook ingezien dat wat wij doen, best belangrijk is voor kinderen in armoede.

Eindelijk hebben we een stukje erkenning gekregen vanuit de overheid en zijn we beloond met een toegekende subsidie van, 180.000.- euro vanuit de Klijnsma armoedegelden. Onze ambassadrice Fajah Lourens heeft dan ook een hele mooie cheque van 180.000.- euro in ontvangst genomen.

Een geweldig bedrag waarmee wij voor heel veel kinderen van betekenis kunnen zijn en deze een extra steuntje in de rug kunnen bieden.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

Erkenning.

Waar we gisteren nog een mooi bericht plaatsten over de bekroning op ons werk door het winnen van de nationale kinderrechten award 2017, plaats ik nu een bericht over een stukje erkenning.

Na jaren van promoten en ons doel kenbaar maken, heeft nu de overheid ook ingezien dat wat wij doen, best belangrijk is voor kinderen in armoede.

Eindelijk hebben we een stukje erkenning gekregen vanuit de overheid en zijn we beloond met een toegekende subsidie van, 180.000.- euro vanuit de Klijnsma armoedegelden. Onze ambassadrice Fajah Lourens heeft dan ook een hele mooie cheque van 180.000.- euro in ontvangst genomen. 

Een geweldig bedrag waarmee wij voor heel veel kinderen van betekenis kunnen zijn en deze een extra steuntje in de rug kunnen bieden.

KvdV.

 

Comment on Facebook

Mooi en nu ook zorgen dat die centjes terecht komen waar ze voor bestemd zijn. Die kinderen hebben het al zwaar genoeg.

Een goed beleid dat kinderen nog steeds in armoeder leven

Rutte weet helemaal niets van welke armoede dan ook ... als er al iets te halen valt verdeeld hij het onder zijn eigen armen

Proficiat!!!

werd een keer tijd ook!!

Klijnsma wat heb je dom gedaan, want na jou storting heeft de bestuurder gelijk een nieuwe auto toegeigend en het loon van de oprichter is behoorlijk opgevijzeld

Proficiat

Alle vrijwilligers proficiat, Met iets mildere bezuinigingen op sociale zekerheid was dit niet nodig me Klijnsma, ook niet netjes om uw naam eraan te verbinden

Wat een mooi bedrag, wel heel dubbel want volgens Rutte is er toch geen armoede in Nederland? ??

HIJ ZAL HET WEL WETEN MAAR DE HYPOCRIET HEEFT 'DE ANDERE KANT UITKIJKEN' TOT KUNST VERHEVEN...

Nou eindelijk een mooi bedrag voor de kinderen die het echt nodig hebben ze praten over dat kinderen te weing fruit en groente eten maar hoeveel gezinnen kunnen het niet betalenmaar ja onze regering is er voor de rijken maar niet voor de normale gezinnen die met een maandsalaris moeten rond komen en dan gaat ook nog het meeste naar de vaste lasten laat ze daar maar wat aan doen daar in denhaag

Wat gebeurde er met de honderd miljoen van Klijnsma voor arme kinderen? Ongeveer 400.000 kinderen in Nederland leven in gezinnen met een laag inkomen. Die kinderen kunnen vaak niet op muziekles of op een sportclub. Veel van hen kunnen hun verjaardag niet vieren, hebben geen warme winterjas kunnen of niet mee op schoolreisje omdat hun ouders daar geen geld voor hebben. De vorige staatssecretaris van Sociale Zaken, Jetta Klijnsma, wilde daarom honderd miljoen euro extra aan deze kinderen geven. Nieuwsuur heeft onderzocht waar het geld terecht is gekomen. De conclusie: het belandde lang niet altijd bij de arme kinderen voor wie het bedoeld was. De gemeenten, verantwoordelijk voor het armoedebeleid, kregen het grootste deel van het geld: 85 miljoen euro. Klijnsma verdeelde dit bedrag over de Nederlandse gemeenten op basis van het aantal kinderen in arme gezinnen. Ze sprak met de gemeenten af dat zij hun al bestaande armoederegelingen zouden voortzetten. En dat dit geld gebruikt zou worden als extraatje voor de kinderen, als een aanvullende impuls. Om er zeker van te zijn dat het geld bij de kinderen terecht zou komen zouden de gemeenten het in natura aan ze geven, bijvoorbeeld in de vorm van zwemlessen, voetbalschoenen, of een fiets. Gemeenten besteedden het geld op verschillende manieren. Sommigen schakelden stichtingen in die bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of sportlessen voor kinderen organiseren. In Den Haag kregen de kinderen een warme winterjas, een fiets en zelfs een smartphone. Volgens de Haagse wethouder Baldewsingh hoort een smartphone tegenwoordig tot de benodigde spullen, omdat kinderen er bijvoorbeeld hun rooster op kunnen bijhouden. Maar niet alle gemeenten geven het geld uit zoals het bedoeld was,. Na een ronde langs zo'n twintig gemeenten blijkt dat er al minstens vijf miljoen niet als extraatje bij de arme kinderen is terecht gekomen. Het geld is gebruikt om gaten in de begroting te dichten. Zo ging het Klijnsma-geld naar tekorten in de bijzondere bijstand, de minimuminkomens en de bewindvoering. Sommige gemeenten stortten het geld zelfs in de pot algemene middelen. Dat is toch te gek voor woorden! Als je geld hebt gekregen om armoede te bestrijden, dan moet je toch verdikkeme armoede bestrijden! Zeker onder kinderen. Dus ik roep die gemeenten heel nadrukkelijk op: stop daar alsjeblieft mee! Het ministerie van Sociale Zaken laat weten dat de besteding van het Klijnsma-geld wordt onderzocht en dat de regeling, die jaarlijks honderd miljoen kost, in 2018 geΓ«valueerd wordt.

Goed bezig.

Geweldig

Geweldig

Mooi bedrag gefeliciteerd dik verdiend

Fantastisch!

Wat heerlijk voor alle kids met de feestdagen voor de.deur.. van harte !!

Het is jullie gegund.

Geweldig

GeweldigπŸ‘

Zou RUTTE ook wel eens op Facebook kijken ????

Eindelijk! Wat geweldig!

@gefeliciteerd een mooi bedrag, daar kan je wat mee

Gefeliciteerd!

+ View more comments

Stichting kinderen van de voedselbank winnaar nationale kinderrechten award 2017.

Met heel veel trots mag ik hier vandaag plaatsen dat, Stichting kinderen van de voedselbank de Nationale kinderrechten award 2017 heeft gewonnen. De uitreiking van de award was georganiseerd door de gemeente Middelburg in het kader dat Middelburg viert dit jaar dat ze 800 jaar stadsrechten heeft.

Vanuit een hele lange lijst met genomineerden bleven er uiteindelijk 3 genomineerden over, Initiatief JOGG uit Den Haag, Alliantie Stop kindermarketing ongezonde voeding en Kinderen van de voedselbank waren de 3 die uiteindelijk in aanmerking konden komen voor de award.

Vandaag was het dan zo ver en werd de middag gepresenteerd door rapper, Yes-R, en bekend gemaakt dat er 450 kinderen een stem hebben uitgebracht waarvan 285 kinderen kozen dat Stichting kinderen van de voedselbank de winnaar is geworden van de Nationale kinderrechten award 2017.

Medebestuurslid Jan Woldberg heeft de award, een kunstwerk van Wim Hofman, vanuit de handen van de directeur van Unicef, Suzanne Larzlo in ontvangst genomen.

Een geweldige bekroning op ons werk wat we uiteraard met zijn alle doen, mede dankzij een geweldig team aan vrijwilligers hebben wij dit kunnen bereiken. Onze dank gaat dan ook uit naar ons team van mensen, de gemeente Middelburg en uiteraard alle kinderen die op ons hebben gestemd.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

1 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Mijn en onze respect

Dit had beter bij Serious Request gepast om geld te verzamelen!!

Wat gebeurde er met de honderd miljoen van Klijnsma voor arme kinderen? Ongeveer 400.000 kinderen in Nederland leven in gezinnen met een laag inkomen. Die kinderen kunnen vaak niet op muziekles of op een sportclub. Veel van hen kunnen hun verjaardag niet vieren, hebben geen warme winterjas kunnen of niet mee op schoolreisje omdat hun ouders daar geen geld voor hebben. De vorige staatssecretaris van Sociale Zaken, Jetta Klijnsma, wilde daarom honderd miljoen euro extra aan deze kinderen geven. Nieuwsuur heeft onderzocht waar het geld terecht is gekomen. De conclusie: het belandde lang niet altijd bij de arme kinderen voor wie het bedoeld was. De gemeenten, verantwoordelijk voor het armoedebeleid, kregen het grootste deel van het geld: 85 miljoen euro. Klijnsma verdeelde dit bedrag over de Nederlandse gemeenten op basis van het aantal kinderen in arme gezinnen. Ze sprak met de gemeenten af dat zij hun al bestaande armoederegelingen zouden voortzetten. En dat dit geld gebruikt zou worden als extraatje voor de kinderen, als een aanvullende impuls. Om er zeker van te zijn dat het geld bij de kinderen terecht zou komen zouden de gemeenten het in natura aan ze geven, bijvoorbeeld in de vorm van zwemlessen, voetbalschoenen, of een fiets. Gemeenten besteedden het geld op verschillende manieren. Sommigen schakelden stichtingen in die bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of sportlessen voor kinderen organiseren. In Den Haag kregen de kinderen een warme winterjas, een fiets en zelfs een smartphone. Volgens de Haagse wethouder Baldewsingh hoort een smartphone tegenwoordig tot de benodigde spullen, omdat kinderen er bijvoorbeeld hun rooster op kunnen bijhouden. Maar niet alle gemeenten geven het geld uit zoals het bedoeld was,. Na een ronde langs zo'n twintig gemeenten blijkt dat er al minstens vijf miljoen niet als extraatje bij de arme kinderen is terecht gekomen. Het geld is gebruikt om gaten in de begroting te dichten. Zo ging het Klijnsma-geld naar tekorten in de bijzondere bijstand, de minimuminkomens en de bewindvoering. Sommige gemeenten stortten het geld zelfs in de pot algemene middelen. Dat is toch te gek voor woorden! Als je geld hebt gekregen om armoede te bestrijden, dan moet je toch verdikkeme armoede bestrijden! Zeker onder kinderen. Dus ik roep die gemeenten heel nadrukkelijk op: stop daar alsjeblieft mee! Het ministerie van Sociale Zaken laat weten dat de besteding van het Klijnsma-geld wordt onderzocht en dat de regeling, die jaarlijks honderd miljoen kost, in 2018 geΓ«valueerd wordt.

Wat fijn dat nog zoveel goede mensen zijn

Vet goed....GEFELICITEERD

Topp geweldig πŸ’

Wat doet de Stichting kinderen van de voedselbank?? Ik begrijp dat het losstaat van de voedselbank?.

Toch triest, kindervoedselbanken in een rijk land, Minister-president!

In een welvarend land als Nederland is het een grof schandaal dat er voedselbanken bestaan, dus nee ik kan hier niet trots op zijn. Zorg gewoon goed voor je burgers,

Van Harte Gefeliciteerd samen πŸ˜—πŸ˜

deze mensen doen geweldig werk jammer dat er steeds meer mensen afhankelijk worden van de voedselbank het zou in ons land niet nodig moeten zijn

Schandalig eigenlijk een voedselbank in Nederland hoe heeft het zover kunnen komen bedankt Den Haag.

ben vrijwilliger bij voedselbank leeuwarden en is zo als veel mensen hier zeggen erg dat het nodig is ook zo maar is ook toch mooi dat er zo iets is en in leeuwarden hebben we toch bijna altijd voldoende verse aan voer van groente brood en vlees gelukkig in leeuwarden bij voedsel bank staan de teams vrijwilligers altijd enthousiast tot dienst van de klanten van ons maar blijf natuurlijk hopen dat het ooit niet meer nodig is want dat zou geweldig zijn prettige avond

Zeker een pracht bekroning op jullie werk ...Den Haag mag zich schamen dat deze stichting nodig is

Dik verdiend, jullie doen zΓ³veel goeds!

De voedselbanken doen goed werk voor mensen die het moeilijk hebben in deze maatschappij, maar eigenlijk zou het nooit zover hoeven te komen in Nederland als het beleid in Den-Haag beter zou zijn, maar zij denken eerst aan hun eigen portomonΓ©!

geweldig maar t moet eigenlijk niet bestaan in ons land anno 2017

Het zou helemaal niet moeten bestaan in Nederland maar het is jullie gegund gefeliciteerd

TOP ,Kinderboerderij ,doet veel goed werk ,

Van harte gefeliciteerd πŸ’–

proficiat namens team zaanstad. heel dankbaar werk. nu nog inzicht in den haag, die nog steeds beweren dat er geen armoede bestaat. die bestaat wel degelijk.

bij onze voedsel bank vreten ze spam en potgroenten .. das zo denigrerend als je geen keuze hebt ... en voor de mensen die t inzamelen is het gewoon eten .. met die kinderen heb ik echt medelijden 😞

Terecht!! Voor zoveel mensen zijn jullie het enige lichtpuntje, ook voor ons ooit. Proficiat!

Gefeliciteerd!!

+ View more comments

Ontspannen op autovakantie met de kids op de achterbank, kan dat ????

We hebben kennis gemaakt met Merlin, uitvindster en creatief brein van SPLIT AND SIT. www.splitandsit.nl. Merlin heeft wat mij betreft de uitvinding van de eeuw als het over lange autoritten gaat met kinderen op de achterbank.

Wie kent het probleem niet, een lange autorit met kinderen gaat prima tot de verveling toeslaat op de achterbank en het enige wat ze nog kunnen doen is elkaar irriteren en de ouders zo ver tot wanhoop drijven dat je jouzelf afvraagt waarom je ook al weer kinderen wilde.

Nou dat probleem is nu opgelost, wat mij betreft een aantal jaar te laat gezien mijn eigen kinderen, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Split and Sit een hele simpele oplossing die de achterbank in tweeΓ«n deelt en zo voor de kinderen hun eigen ruimte creΓ«ert wanneer daar behoefte aan is.

De Split and Sit is een waaier in een mooie cassette die op elke achterbank geplaatst kan worden en er zo voor zorgt dat je zelfs met kinderen een rustige, ruzieloze reis maken.

Split and Sit wordt uiteraard een succes en met deze reden heeft Split and Sit zich verbonden aan de stichting door een gedeelte van de opbrengst te schenken.

Graag bedanken wij Merlin dat deze zich met Split and Sit aan de stichting heeft verbonden. Link promotiefilm www.youtube.com/watch?v=-ByEjlOhQAk
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

Ontspannen op autovakantie met de kids op de achterbank, kan dat ????

We hebben kennis gemaakt met Merlin, uitvindster en creatief brein van SPLIT AND SIT. www.splitandsit.nl. Merlin heeft wat mij betreft de uitvinding van de eeuw als het over lange autoritten gaat met kinderen op de achterbank. 

Wie kent het probleem niet, een lange autorit met kinderen gaat prima tot de verveling toeslaat op de achterbank en het enige wat ze nog kunnen doen is elkaar irriteren en de ouders zo ver tot wanhoop drijven dat je jouzelf afvraagt waarom je ook al weer kinderen wilde.

Nou dat probleem is nu opgelost, wat mij betreft een aantal jaar te laat gezien mijn eigen kinderen, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Split and Sit een hele simpele oplossing die de achterbank in tweeΓ«n deelt en zo voor de kinderen hun eigen ruimte creΓ«ert wanneer daar behoefte aan is. 

De Split and Sit is een waaier in een mooie cassette die op elke achterbank geplaatst kan worden en er zo voor zorgt dat je zelfs met kinderen een rustige, ruzieloze reis maken.

Split and Sit wordt uiteraard een succes en met deze reden heeft Split and Sit zich verbonden aan de stichting door een gedeelte van de opbrengst te schenken.

Graag bedanken wij Merlin dat deze zich met Split and Sit aan de stichting heeft verbonden. Link promotiefilm https://www.youtube.com/watch?v=-ByEjlOhQAkImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Geweldig idee

OMG wat zou ik die graag hebben πŸ˜πŸ˜‡

Heel leuk! Maar hebben ze ook iets uitgevonden voor 5 kinderen in de auto?';-)

Esther Jusic-van Jaarsveld, dat hadden wij vroeger moeten hebben πŸ˜‚.

Haha Hans Bracke

Haha Roy de Veld handig voor als we weer lang moeten rijden πŸ˜‚πŸ˜‚

Waar te krijgen?? Ideaal !!!

Hahahah wij hadden vanalles om ons heen staan we hadden een stapel Donald ducks geen ruzie meer.

Of je voedt ze gewoon op...πŸ˜‚

Mn zoontje was dan alleen in de auto gisteren achterin maar rit was echt niet relaxed, hij was wagenziek

Stephan Stephan jammer dat ze dit niet hadden in onze jeugd

War een afgang. VVD zit weer aan tafel die graaiers en dan dit? Walging.....

gelukkig hebben mijn kids daar geen last van.maar we gaan ook niet met de auto op vakantie maar blijven thuis. vakantie in de tuin😊😊😊😊

Brenda oud πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Kijk Samia 😱 ik moest gelijk aan je koffers denken πŸ˜‚

Edin Krunesic Nina Krunesic dit was vroeger wel handig geweest

Changita Changita 🀣🀣🀣🀣 wat voor jou misschien 🀣🀣🀣🀣

Nazmiye Demir Yilmaz

Hihi kan mijn wiebelkind gezellig mee waaieren

Thomas Lourens handig voor maandag

Elske Wassenaar Hendrike NijboerπŸ˜‚

PffffπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ

Vraag waarom staat het bij kinderen van de voedselbank??? Deze gaan meesta niet eens op vakantie! De meeste hebben geen auto! Voelt erg raar om het hier te plaatsen!!!!

Die zou ik graag willen. Onze twee kids hebben op een stukje van 5 min al ruzie.

Audrey Oxford dit was wat voor ons geweest jaren geleden πŸ˜‚

+ View more comments

Praat je over een Nederlands top merk in schoenen, dan praat je over Mason Garments.

Mason Garments is een schoenen label dat in 2012 is opgericht door ontwerper Rendi Aditia en is een absoluut succes verhaal van een merk dat binnen een aantal jaar de halve wereld veroverde.

Het Mason Garments team bestaat uit jonge leden van 20 en dertigers met een visie. Deze visie bestaat er uiteraard uit om de rest van de wereld ook te veroveren met hun label maar een gedeelte van deze visie bestaat eruit om mensen die het minder hebben in het leven mee te laten profiteren van het succes.

Mason Garments is dan ook vaste sponsor geworden van de stichting en na een hele leuke ontmoeting met het team van Mason Garments is er direct een geweldige sponsoring in schoenen binnen gekomen.

Ongekend zo grote partij met schoenen voor kinderen en jongvolwassenen, 3 grote inpaktafels vol met eerste klas kwaliteit schoenen waar wij weer een heleboel kinderen blij mee kunnen maken.

Graag bedanken wij dan ook het Team van Mason Garments dat deze zich aan de stichting hebben verbonden.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

❀

Wauw

Heb maat 40 en maat 36 nodig.

Bedankt voor jullie inzet

Mooi gebaar

Wat een mooi geschenk aan de mensen die het goed kunnen gebruiken. πŸ’Ÿ

Sharon Huibers

Wauw mooie schoenen. Ik hoop ook voor de voedselbank Nieuw buinen....maar dat zal wel weer niet.....

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Wat fijn vd Kids en top van dit bedrijf

Bewonderingswaardig goed werk mensen.

Fantastisch!!

Geweldig ik hou van zulke mensen !!!

πŸ™

Ik heb de individuele kledingpaketten niet gezien, maar ongetwijfeld is hier ook het nodige van binnengekomen bij kinderen van Voedselbank Alphen

Geweldig!

Daar zullen heel wat kinderen blij mee zijn...geweldig.

Zo, das mooi...

Goed hoor zo moeten er meer zijn op de wereld

Geweldig zeg daar word je toch blij van!!!

Geweldig gebaar hoop ook voor de kinderen van voedselbank Valkenswaard

Wat een prachtig gebaar en als dank allemaal hele blije kinderen. TOPPIE HOOR.

Wat een mooi gebaar....wauw wat zijn er toch fijne mensen op deze wereld

+ View more comments

Maak in 7 minuten kennis met de stichting.

Vanuit Endemol Shine Nederland hebben wij een geweldige promotiefilm over de stichting gedoneerd gekregen. In 7 minuten tijd wordt er goed en duidelijk weer gegeven wie wij zijn en allemaal doen voor de kids waar wij ons voor inzetten.

Dus ben je echt nieuwsgierig naar ons en heb je even 7 minuten de tijd bekijk dan zeker eens dit filmpje.

Graag bedanken Endemol Shine Nederland (Ben Pieters en crew) voor deze geweldige promotiefilm over de stichting

Zie link youtu.be/bjfsjtAfqRkStichting kinderen van de voedselbank is het goede doel tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland. Zien wat wij doen, kijk dan eens o...
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

Video image

 

Comment on Facebook

Goed initiatief daar niet van. Maak zelf door omstandigheden ook gebruik van de voedselbank. Jammer alleen dat de "grotere" voedselbanken meer fondsen kunnen werven voor de kinderen dan de kleinere "dorps" voedselbank. Terwijl de grotere gemeente meer geld in potjes hebben om voor kinderen wat extra's vrij te maken hebben (of Willen) kleinere gemeente dat niet. Sponsors werken liever in de stad met een groter bereik (lees naamsbekendheid) dan in een dorpje. En dan is er nog het probleem dat kinderen tussen 12 en 16 overal buiten vallen.

Gebruik het geld voor de kinderen maar van de opvang van de buitenlanders,daar gaan klauwen met geld heen schandalig

kleine dorpen doen ook veel voor de voedselbank. Zo hebben wij in ons dorp een speciale tuin bij de volkstuinen waar groente en aardappelen geteeld worden kleine beetjes helpen.

Mooie film luitjes, kor echt binnen hoor. Succes met t goede werk

en kids van 2_4 ook

Onze school heeft vorig jaar voor jullie stichting een kerstmarkt gehouden. Waarvan de opbrengst geheel naar jullie stichting is gegaan. Helaas hebben we geen enkele reactie van jullie ontvangen, ook niet na verschillende mailtjes van ons. Vind ik erg slecht...

wat een mooie video over wat jullie doen en hoe jullie de kinderen helpen,het is enorm dankbaar werk,dat merk ik ook. Ik ben vrijwilliger bij de deelkring in lent en wij nemen gratis spullen in en anderen mogen ze weer gratis mee nemen en dan ontvang je ook vele mooie reacties. Wij hopen te kunnen groeien in ons bestaan en een groter pand te vinden want er worden heel veel spullen ingebracht. Ik zou zeggen blijf vooral doorgaan!!

Ik wil wat organiseren vanuit mijn bedrijf (omgeving Wijchen). Waar kan ik terecht voor een contactpersoon?

super mooie video en heel belangrijk voor kinderen om iets te kunnen doen op bv verjaardagen etc. alle beetjes helpn. dus gedeeld. en ook ik ben actief bezig rondom zaanstad.

Ziet er top uit!

Ik heb veel vrienden dus delen maar

geweldig maar ook in Schiedam zijn er kinderen van de voedselbank het zou zo fijn zijn als zij ook eens zo pakket kregen

Mooi filmpje! Geweldige stichting!

+ View more comments

Fajah Lourens ambassadrice stichting kinderen van de voedselbank.

Om maar direct met een geweldig bericht te beginnen willen wij graag bekend maken dat Fajah Lourens ambassadrice van de stichting is geworden.

Na ontzettend leuk contact met Fajah voelde deze zich direct betrokken tot de kinderen waar wij ons voor inzetten. Fajah wilde onder 1 voorwaarde ambassadrice worden en dat was als ze niet alleen als leuk plaatje op de website kwam te staan, maar zich echt actief kon gaan inzetten voor de kinderen en de organisatie.

Fajah wilt de organisatie nog meer onder de aandacht brengen om zo het taboe op kinderarmoede bespreekbaar te maken en zich actief gaan bezig houden met fondsen werven en leuke acties voor de kinderen.

Graag bedanken wij Fajah Lourens dat ze zich heeft verbonden aan onze organisatie, Wij zijn er van overtuigd dat we een hele leuke samenwerking hierin tegemoet gaan.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

Fajah Lourens ambassadrice stichting kinderen van de voedselbank.

Om maar direct met een geweldig bericht te beginnen willen wij graag bekend maken dat Fajah Lourens ambassadrice van de stichting is geworden.

Na ontzettend leuk contact met Fajah voelde deze zich direct betrokken tot de kinderen waar wij ons voor inzetten. Fajah wilde onder 1 voorwaarde ambassadrice worden en dat was als ze niet alleen als leuk plaatje op de website kwam te staan, maar zich echt actief kon gaan inzetten voor de kinderen en de organisatie.

Fajah wilt de organisatie nog meer onder de aandacht brengen om zo het taboe op kinderarmoede bespreekbaar te maken en zich actief gaan bezig houden met fondsen werven en leuke acties voor de kinderen.

Graag bedanken wij Fajah Lourens dat ze zich heeft verbonden aan onze organisatie, Wij zijn er van overtuigd dat we een hele leuke samenwerking hierin tegemoet gaan.

KvdV

 

Comment on Facebook

Goede actie Fatah, maak er wat van.

Zij is mooi van buiten maar ook van binnen zij is sociaal voelende vrouw top echt geen woorden voor

Mooie verschijning

Topper!!!

Wauw super leuk..πŸ‘ Succes Fajah..maar dat gaat jou wel lukken πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Lieve meid en eerlijk, en heel gevoelig!!!!!!

Fajah voor mij ben je een moordwijf ga ermee door op zn Rotterdams gezegd xxxx

Super!!

Chapeau! In armoede opgroeien geeft kinderen al direkt een achterstand.

Dat doe je goed Fajah super van je x

Ik vind je super meid! Heb programma's gevolgd die ik heb kunnen volgen. ☺En wat zet je toch een kei mooie prestatie neer.πŸ’Ÿβ€πŸ’ŸπŸ‘

Super!❀️

Je bent een moord wijf ik mag je en ik vindt je een mega sterke vrouw. Toppie wijf of vrouw ben je echt wel.

Respect voor haar. Er zijn zo veel kinderen die het nodig hebben. Van mij uit heel erg bedankt 😊😘

super aktie van fajah

Wouw top dat ze zich inzet met deze voorwaarde. Respect voor jullie allemaal.

Geweldig ik vind haar super.

Top. Successsssss

Go Fajah! Ik vind je een topwijf, volgens mij ben je hier geknipt voor!!

Super succes

Fajah een top vrouw.... Ze was laatst bij linda festival en ze was zo lief met me dochter...ze ging ook met haar nog op de foto...😘

Ik vond je al top wijffie en nu helemaal

heel mooi,mooi mens <3

Fajah is echt een leuk mens

Super Meis xxx

+ View more comments

Na een aantal maanden gaan we eindelijk onze Facebook weer in gebruik nemen om alle sponsoracties en dergelijke weer te vermelden.

We gaan wel een aantal nieuwe huisregels opstellen voor de mensen die reageren op berichten.

Dit is een Facebook om sponsoren te bedanken en leuke acties te vermelden er kwamen bijna op iedere vermelding zoveel negatieve reacties die niets met de actie hadden te maken dat de mensen achter de actie de berichten niet eens meer wilde delen op hun Facebook door alle negatieve berichten over totaal andere zaken, personen of organisaties.

Voor klachten over andere organisaties moet u daar zijn en niet hier. Wij zijn niet de voedselbank, we zijn ook zeker niet de regering en ik ben al helemaal niet Mark Rutte.

Wilt men daar over klagen zoek de juiste Facebook op en doe je beklag daar zodat we deze Facebook weer kunnen gaan gebruiken voor alle leuke dingen.

Negatieve berichten los van onze acties zullen vanaf nu dan ook direct worden verwijderd. Mensen die herhaaldelijk maar blijven klagen in onze Facebook zullen uiteindelijk ook worden verwijderd.

We willen weer een leuke Facebook draaien waarin we alles kunnen vermelden wat we mee maken met een hoop positieve berichten en niet worden omringd door allemaal negativiteit.

Bedankt vast iedereen voor de medewerking hierin.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Voor nu : worden jullie blij van minon kaartjes en ruimte plaatjes? Heb ook nog twee boeken.

Veel succes. Zie al zoveel met dezelfde doelstelling. Krachten bundelen. Samen sta je sterk. πŸ‘πŸ’ͺ

Succes en jullie zijn geweldig, wij zijn stichting speelgoedbank Robin Hood uit Hoogeveen. Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen <3

Goed gezegd, helpen niet zeuren, het gaat hier over kinderen

Suc6 jullie zijn geweldig!!!

Ik zeg: zet m op! Ga zo door en negativisme in de ban!

Hulde aan de sponsors, houdt ze in ere!!

Zo hoort het! Heel veel succes!

Regel 1 Kinderen mogen geen honger hΓ©bben Regel 2 mocht dit wel zo zijn treed automatisch Regel 1 in werking

Mooi zo alleen voor de mensen die weten waar het voor is. SUCCES.

Hallo, Graag breng ik stichting leuk gelukt onder jullie aandacht. Wij werken oa samen met voedselbank harderwijk Zie voor ons meest recente initiatief ook onze Facebook pagina Kunnen wij ook wat voor jullie betekenen? Laat t ons weten! Hartelijke groeten namens team Annemarie Dekker

ik klaag niet vertel alleen dat jij een grote rat bent en via sponsoren je eigen zakken te vullen want je bent namelijk niks dan een grote oplichter hoeveel mensen heb je al benadeeld auto,s huren in culemborg en in beusichem en de mensen nooit betaald overal werden de auto,s opgehaald ook in dodewaard je hebt zoveel mensen benadeeld in het leven ik heb je kinderen in huis gehad toen ze uit huis geplaatst werden en bij ons maanden hebben gewoond ik heb de kinderen jarenlang moeten kleden want jij was te lui dat je werkte en je hebt je chiva niet erkent ze heet Mulder en niet Van Der Ven maar dat mag niemand weten want anders ga je voorschut en dat noemt zich inzetten voor andere kinderen jaaaaaaaaaaaa je eigen zakken vullen

Helemaal mee eens, echter is het jammer dat we geen contact kunnen krijgen. Misschien kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik heb ook 'kinderen van de voedselbank'.

Zo is het, aan negativiteit is er voldoende.

Als VN ambassadeur voor de mensen met een beperking ondersteun ik graag jullie positieve werk. Als er mooie voorbeelden langskomen zal ik deze voor jullie delen. Hopelijk mogen we het meemaken dat onze kinderen in Nederland niet meer afhankelijk zullen zijn van de voedselbank.

+ View more comments

GWK Travelex kerst speelgoedactie groot succes.

We zijn benaderd door het hoofdkantoor van GWK Travelex vanuit Amsterdam, deze wilde graag een speelgoedactie opzetten voor het inzamelen van leuke cadeautjes die wij kunnen uitgeven naar de kinderen met kerst.

Meerdere kantoren van Travelex hoorde van de actie vanuit het hoofdkantoor en wilde allemaal graag deelnemen waardoor de actie opgestart vanuit het hoofdkantoor uitgroeide tot een enorme speelgoed actie welke enkele honderden super cadeaus heeft opgebracht.

Alle acties vanuit Travelex gaan we vermelden en de foto's hieronder zijn van de actie vanuit Travelex Amsterdam, een super geslaagde actie vanuit Amsterdam welke meer dan 130 geweldige cadeaus heeft opgebracht. Dat zijn 130 kinderen welke met kerst een super leuk cadeautje ontvangen dankzij Travelex Amsterdam.

Graag bedanken wij Travelex Amsterdam voor het opzetten voor deze super geslaagde actie.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Wissen

Ook mijn kids waren blij verrast met hun cadeau onder de boom..dank daarvoor is groot

Geweldig dat dit gegeven is .maar waarom is er niks uitgedeeld bij de voedselbank in tiel ? Ik begrijp er niks van ?

Heb ik toch even een vraagje is dit dan bedoeld voor alle kinderen die zich hebben aangemeld bij jullie of hoe gaat dit ik heb ook al eerder een pb gestuurd maar krijg daar geen antwoord terug van jullie

Ik vind dit zo geweldig dat ik zie dat er zoveel mensen met het hart op de goede plaats zijn. Voor al die mensen die dit mogelijk maken moet ik danken en zeggen dat ik respect heb voor jullie.

Geweldig initiatief!

ziet er weer fantastisch uit luitjes

Fantastisch zeg

Prachtig initiatief. ...maar eigenlijk moet dat niet nodig zijn ook geen voedselbank.

prachtig,

Het is een zaamhorigheids gevoel voor mensen die bijna niets hebben.Ik weet wat het is ben een oorlogskind en wij hadden ook niets.Dan in mijn trouwen kon ik ook mijn kinderen niets geven.Heb veel moeten doen,en veel gehuild.Ook mijn dochter kan nu naar de voedselbank,ze heeft het ook niet makkelijk,al gaat het nu wat beter. En Rutte maar zeggen er is geen armoede in Nederland,nee de elite kennen dat niet.Laten ze maar eens een maand het arbeiders werk doen,en dan een laag loontje.

helaas hebben wij in boven-hardinxveld helemaal niets voor onze kinderen,toch geweldig dat andere kinderen dit mee mogen maken.respect!

Prachtig initiatief!

+ View more comments

Super donatie in speelgoed vanuit, Sambro international

Sambro international de maker van speelgoed voor alle bekende merken als, Disney, Nickelodeon, universal en dergelijke, wilde voor de decembermaand van betekenis zijn voor een groot aantal kinderen binnen ons bestand.

Na een heel leuk contact te hebben gehad is er een geweldige partij aan speelgoed binnen gekomen, echte super leuke cadeaus wat elk kind graag wilt hebben.

Met Sinterklaas hebben we er al een flinke hoeveelheid van uit gegeven en de rest wordt gevonden onder de kerstboom.

Graag bedanken wij Sambro International voor deze hele leuke december donatie.

Beste Do, super geregeld en bedankt.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Waarom alleen voor kinderen waarvan de ouders bij de voedselbank zijn aangesloten? Er zijn zoveel gezinnen die in armoede leven en niet in aanmerking komen voor de voedselbank omdat ze strenge regels hanteren,bij een paar euro in de maand teveel wordt je al afgewezen. Zulke gezinnen hebben het juist harder nodig omdat ze geen voedsel krijgen van de voedselbank en helemaal opzichzelf aangewezen zijn en het daardoor juist nog zwaarder hebben in de armoede omdat ze nergens anders voor in aanmerking komen.doen jullie daar ook iets mee?

Wat doen jullie mooi werk! Het is ze gegund!

Fantastische h geweldig Denken aan je medemens

Prachtig gebaar

Daar kunnen veel kinderen blij mee gemaakt worden ...Wat een geweldig gebaar

Echt geweldig dit

Finding dory moet de eennajongste niet zien vind jd hslemaal geweldig

Mooi dat dit allemaal kan, hier in NederlandπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Beste Ouders, wij zijn benieuwd naar uw mening over vaccineren! Hierbij een kort vragenlijstje over kindervaccinaties! www.enquetesmaken.com/s/01f24da

zo hebben de kinderen van ouders die geen kado kunnen kopen toch nog een verrassing

Geweldig

Super dit!

Graag Donald Duck speelgoed voor mijn zoon van 8 jaar

Heeerlijk <3

Geweldig dat er nog mensen zijn die dit doen.Dit is een mooi lichtpuntje zo net voor de Kerst.

Mehdi Forutan

+ View more comments

Super donatie vanuit Imps&Elfs

Dankzij onze samenwerkingspartner The Dreamery Foundation kunnen wij jaarlijks rekenen op enkele mooie partijen kleding vanuit Imps&Elfs.

Ook nu weer is er een enorme partij binnen gekomen, maar liefst 2 pallets vol met dozen alle tot de rand gevuld met geweldige kleding van Imps&Elfs. Broeken, shirts, truitjes, vesten en zo veel meer, echt van alles wat we meer dan goed kunnen gebruiken voor onze pakketten.

Graag bedanken Imps&Elfs voor deze geweldige partij en The Dreamery Foundation voor de bemiddeling hiervan.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Top! β€πŸ‘Œ

Fantastisch dat dit bestaat,.

Wauw gaaf!

Wat fantastische zeg! Tevens fijn zittend merk mijn kindjes dragen het met plezier! Hopelijk mogen deze kids er net zo,n plezier van hebben πŸ™‚

Alleen jammer dat dit in Nederland nodig is Carry

Geweldig!πŸ’πŸ”πŸ‘

Hebben jullie ook interesse om (nieuwe) kinderzwerfboeken uit te delen aan de kinderen? We doneren graag kinderzwerfboeken.

Geweldig!

Hoe kom je in aanmerking voor dat loop ook bij de voedselbank

+ View more comments

We hebben kennis gemaakt met Lucas van www.phanine.com, deze organisatie voelde zich betrokken met de doelen waar de stichting voor staat en wilde graag van betekenis zijn in de decembermaand.

Phanine ontwikkelen en produceren unieke collecties, vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding en we hebben van deze een mega partij van 11 pallets binnen gekregen met super mooie artikelen uit de collectie.

Honderden verschillende prinsessen jurken, in alle kleuren en maten, ridderpakken, indianen outfits, heksen jurkjes en nog veel meer leuke outfits, rugzakken en andere artikelen om uit te geven naar de kinderen.

De hoeveelheid is zo groot dat we alle pakketten hiermee extra gaan aanvullen dus rond de kerst periode zullen er heel veel prinsessen en ridders rond lopen in een hele mooie outfit.

Graag bedanken wij Phanine voor deze geweldige december donatie.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Super!!!

Ik hoop dat we hier in het Noorden daar ook van kunnen genieten.....heb hier nooit iets van gezien???Of gehoord eigenlijk....en zit nu een jaar bij de voedselbank 🀐jammer

wat lief zeg,

wat mooi

Jammer dat anderen gezinnen die onder het bestaand minimum zitten , niet in aanmerking komen voor de voedselbank en ook geen Sinterklaas kunnen vieren , en dat zijn er heel veel die van 50 euro moeten rond konen in de week met een gezin Misschien eens een idee om die wat te geven. Ipv dat er nu kinderen van de voedselbank van 5 kanten spullen krijgen

Super wat zullen de kinderen hier blij mee zijn

Graag voor me dochter 9 jaar

Super. Hoe.kan.je je kids opgeven

Is deze voedselbank voor de kinderen uit heel Nederland? Ik heb thuis nog wat nieuwe spulletjes

Wat fantastisch van de mensen van Phanine! Dikke duim!!

Heel lief maar jamer voor de mensen met kideren die er buiten vallen

Wouw πŸ‘

Wauw super

Nou we gaan kijkeen of we wat krijgen ik loop bij de voedselbank geuzenveld slotermeer in Amsterdam ik ben benieuwd

Aaahhh das mooi

Gonny Lodder je hebt helemaal gelijk . Zo zitten wij hier ook . Komen niet in aanmerking voor de voedselbank omdat wel 5 euro teveel hebben in de week. Maar komen negers voor in aanmerking . Zoals sinterklaas . Kerst en dat met 75 euro in de week met 6 personen

+ View more comments

Nog zo'n mooie actie voor de decembermaand is de actie geweest vanuit www.reefman.nl

Na een heel leuk contact te hebben gehad met Reefman Distri Groep, gaf deze aan graag iets te willen doen voor de decembermaand en werd ons gevraagd of we een aantal leuke tienerboeken boeken konden gebruiken. Leuke boeken zijn uiteraard altijd meer dan welkom, dus maakte we dan ook graag gebruik van dit aanbod.

Inmiddels hebben wij de boeken in ontvangst genomen en bleken een aantal boeken een mega partij te zijn van maar liefst 9000 boeken.

10 pallets vol met de leukste en spannendste tienerboeken hebben we gekregen, een super partij waarmee wij een heleboel tieners aan het lezen kunnen krijgen en ook deze tijdens de decembermaand een leuk cadeau kunnen schenken.

Graag bedanken wij dan ook Reefman Distri Groep voor deze geweldige december donatie.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Top

Prachtig !

Wat fijn dat er door hen en jullie ook word gedacht aan de tieners!! Dat blijft een moeilijke doelgroep...

Fijne initiatieven...toppy

Wat leuk voor de tieners.

Toppers

Fantastisch dankjewel lieve mensen.

Fantastisch van die mensen, en jullie verdienen het, hier zie je weer dat er nog goeie mensen zijn.

+ View more comments

Yvette's jaarlijkse sinterklaas inzamelactie.

één van de sint acties waar we ieder jaar weer op kunnen rekenen is de actie opgezet door Yvette. Onder het mom van, ieder kind verdiend een leuke sint, maakt Yvette zich sterk om elk jaar weer een enorme partij aan speelgoed in te zamelen.

Yvette heeft een groot netwerk die ze net zo lang blijft lastig vallen volgens mij, tot dat iedereen er aan bij draagt. Ook dit jaar weer is het resultaat daar dan ook naar en is er een pallet met een paar honderd cadeaus binnen gekomen.

Allemaal super leuke cadeaus welke we voor de sinterklaas hebben uitgeven zodat er weer een heleboel kinderen dankzij deze actie een geweldig cadeau hebben ontvangen.

Beste Yvette, meer dan bedankt voor deze geweldige actie, dit betekend 5 december een heleboel blije gezichten.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Geweldig gedaan x

Yvette, van harte bedankt voor je goede doel, en vindt het geweldig dat er mensen zoals jij er zijn, God is met jou.

Super

Wat geweldig voor de kinderen!πŸ’

Nou ik wil niet ondankbaarzijn maar ik loop bij de voedselbak maar geen sinterklaas kado gehaat ik weet niet waar ze het hebben gelaten naar niets gezien

Lieve mensen van Stichting Kinderen van de Voedselbank, ik heb het weer met alle liefde gedaan met hulp van een hoop geweldige mensen! Ik word hier zΓ³ blij van als ik al die cadeaus zie en weet dat er een hoop kindjes niet overgeslagen zullen worden met Sinterklaas. En ze verdienen het zΓ³. Een dikke pluim voor jullie hoe jullie dit allemaal doen en het hele jaar door zΓ³veel kinderen blij maken, dat is simpelweg geweldig!!!

Elke voedselbank heet een " yvette " nodig !

Geweldig dat je dit doet een grote pluim.

Yvette Van Der Stel kanjer ben je!

Wauw wat een gave donaties toch allemaal😍

Brigitte Hermens. Onze volgende donatie? πŸ’‹

Wauw wat gaaf

Ik vind het geweldig

Dineke Zuidema

+ View more comments

Chaos op de stichting.

Het is even rustig geweest in onze Facebook maar dat betekend niet dat we stil zitten uiteraard.

Zo zijn we volop bezig met onze Sinterklaas acties en mede dankzij de hulp van Sinterklaas en zijn pieten is het complete chaos, maar hebben we het gered.

Dankzij enorm veel acties welke we allemaal gaan vermelden krijgen we heel veel cadeaus binnen voor de Sinterklaas, de hoeveelheid was zo groot dat we de hulp hebben ingeroepen van Sint en zijn pieten.

Toen TV Gelderland dit hoorde wilde deze ook nog eens een leuke reportage komen maken en is inmiddels uitgezonden en met pieten voor televisie was de chaos compleet.

Inmiddels zijn alle sint cadeautjes verzonden en hebben er enorm veel kinderen dankzij de acties een leuk schoen cadeautje met 5 dec.

Graag wil ik ons team, uiteraard de sint en zijn pieten, enorm bedanken voor de geweldige inzet om er voor te zorgen dat alle kids een fijne sinterklaas kunnen vieren, als jullie er niet hadden gestaan om dagen lang cadeautjes in te pakken, dan hadden er een hoop kinderen teleur gesteld geweest.

Super gedaan, bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

2 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Wat geweldig🎈Jullie mogen samen met alle vrijwilligers en instanties die hier aan bij hebben gedragen oprecht trots zijn πŸ‘πŸΌ. Ieder kind verdient een leuke Sinterklaas net als ieder kind een kinderfeestje verdient voor zijn/haar verjaardag🎈

Allemaal lieve groetjes en fijn Weekend!

Geweldig al die gulheid en het werk van de vrijwilligers. Fijn voor de kinderen. Wat zullen ze blij zijn.

Komt er ook een kerst man voor kerst . Zou dan graag in aanmerking daar voor willen komen . Grtjs uit Maastricht mevrouw panis en haar kids

Aan alle kindjes van de voedselbank : ik hoop dat jullie allemaal mooie kadootjes krijgen van Sint Nicolaas en zijn Pieten !

Geweldig gedaan allemaal super

Geweldig!! <3

Geweldig!!

Beetje jammer dat de voedselbank in Den Helder hier niet aan mee doet. Daar hebben de kinderen dus niets gekregen voor sinterklaas .. en kerst

jammer, dat ik frankrijk woont. voor speelgoed te geven. is er mogelijkheid om dit ook met kerstmis te doen. en naar jullie toe te zenden?

Goediddee

Fijn dat jullie het wel aannemen.In Beverwijk werdt het geweigerd,zo erg.Veel speelgoed was zo goed als nieuw.Maar niet dus.Ik stop met het geven aan de voedselbank in Beverwijk.Gaaan maar zo door Top

Hopen dat het ook in eindhoven is voor de kids want kan ik me kleine toch iets geven

Prachtig...dat is nog eens een mooie actie, ipv altijd maar weer geld stoppen,in die Afrika projecten. πŸ˜€πŸ’πŸ’

Ooit aan de ontvangende kant gestaan. Dit gebaar heeft me toen diep geraakt en was enorm dankbaar. Fijn dat jullie er zijn!!!

Kan menige gemeente een voorbeeld aan nemen Ook al ontkennen ze dat er geen armoede heerst maar er over duidelijk is

Toppie vandaag mijn kleine man ook een zak gekregen jullie doen super werk door het hele land groetjes uit Zeeuws Vlaanderen

Respect!

Fantastisch..

Wauw wat top! ❀

Wat zetten jullie je toch altijd geweldig in om zoveel mogelijk kinderen blij te maken!!

Ik moet mn kind nog opgeven. Hoe doe ik dat?

+ View more comments

Janivo Stichting doneert 5.000.- euro.

De Janivo Stichting is opgericht door advocaat en ondernemer mr J. H. de Pont (1915-1987). en is een vermogensfonds dat financiΓ«le steun biedt aan activiteiten in Nederland voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen.

Na het indienen van een aanvraag, heeft de janivo Stichting een heel mooi bedrag van 5.000.- euro toegekend ter ondersteuning van de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Een geweldige gift waar wij de Janivo Stichting dan ook graag voor bedanken. Mede dankzij deze donatie kunnen wij nog meer kinderen ondersteunen.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Janivo Stichting doneert 5.000.- euro.

De Janivo Stichting is opgericht door advocaat en ondernemer mr J. H. de Pont (1915-1987).  en is een vermogensfonds dat financiΓ«le steun biedt aan activiteiten in Nederland voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen.

Na het indienen van een aanvraag, heeft de janivo Stichting een heel mooi bedrag van 5.000.- euro toegekend ter ondersteuning van de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Een geweldige gift waar wij de Janivo Stichting dan ook graag voor bedanken. Mede dankzij deze donatie kunnen wij nog meer kinderen ondersteunen.

KvdV

 

Comment on Facebook

Bah, bah...geef mensen genoeg middelen, zodat ze niet van de bedeling afhankelijk zijn.

Te schandalig voor woorden dat dit moet gebeuren in Mederland.

Florian Muelken

alle maal leuk en aardig maar dit geld niet voor de kinderen in Nijmegen die krijgen niks die worden geholpen door een familie waar er ook nog eens mensen van de voedselbank leven en dus weten wat arm moede is ze hebben en site gratis kan je elkaar helpen anders krijgen deze kinderen niks en daar helpen ze mensen die zelfs maar een paar euro meer hebben en die buiten de boot vallen hier word zo goed en kwaad als het kan geholpen jong en oud

Al die giften zijn bijzonder, maar WIE deelt hier in? het is goed als er ook vertelt wordt waar dat uitgedeeld wordt.

Kan niet genoeg gedoneerd worden...

+ View more comments

Creatief voor Kinderen van de Voedselbank is de naam van de Facebook groep van Eva.

Eva en haar team van creatieve Facebook leden zijn al geruime tijd sponsor van de stichting en maken zelf eigenhandig de meest leukste creaties voor de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Helemaal geweldig uiteraard dat er mensen zijn die hun vrijetijd opofferen in de overtuiging iets leuks te maken voor een kind wat niet veel heeft.

Zo ook nu is er weer een hele leuke zending met handgemaakte spulletjes bij ons binnen gekomen, echte leuke hebbedingentjes wat goed te gebruiken is om uit te geven als extraatje in onze kledingpakketten.

Graag bedanken wij dan ook Eva en haar crea Team.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Mooi.. eind van het jaar zal ik mijn haaksels en breisels eens doorlopen.. heb eerst nog 2 kraammarkten en wat over is ..kan ik doneren ..

leuk mooi en lief !!!

hey allemaal ik heb van daag het paket binne gehad me zoon is zo gelukig dat die zels zijn dsvergat en nu al een tijdje aan het spelen is met knikkers die die morgen mee wil nemen hij is eind deze maand jarig dus de kleding doe die die dag aan hij vond ze zuper mooi heel erg bedankt er voor

fantastich

Superrrr lief

T was ook wel weer een hele mooie zending, chapeau dames!

Wat ontzettend lief! πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌβ€οΈ

+ View more comments

Eerste maatschappelijke stage zeer succesvol verlopen.

De stichting is begonnen met de deur open te zetten voor maatschappelijke stage, de eerste kandidaten hebben hun stage dagen erop zitten en dit is zeer succesvol verlopen.

In het begin stonden we er nog sceptisch tegen over, we hadden een beetje het idee dat er veel werk vanuit de stichting bij zou komen kijken om de stagelopers te begeleiden, maar dit is voor 100% meegevallen.

Het zijn jongens en meiden welke goed zelfstandig kunnen werken en uiterst geschikt zijn voor het werven van nieuwe sponsoren en donateurs.

Inmiddels zijn de volgende aanmeldingen al weer binnen en hier gaan we dan ook zeker mee door, want een maatschappelijk stage is zowel voor de stageloper als voor de stichting van grote toegevoegde waarde.

Beste Enzio, Kevin en Desiree, bedankt voor de positieve inzet.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Eerste maatschappelijke stage zeer succesvol verlopen.

De stichting is begonnen met de deur open te zetten voor maatschappelijke stage, de eerste kandidaten hebben hun stage dagen erop zitten en dit is zeer succesvol verlopen.

In het begin stonden we er nog sceptisch tegen over, we hadden een beetje het idee dat er veel werk vanuit de stichting bij zou komen kijken om de stagelopers te begeleiden, maar dit is voor 100% meegevallen.

Het zijn jongens en meiden welke goed zelfstandig kunnen werken en uiterst geschikt zijn voor het werven van nieuwe sponsoren en donateurs.

Inmiddels zijn de volgende aanmeldingen al weer binnen en hier gaan we dan ook zeker mee door, want een maatschappelijk stage is zowel voor de stageloper als voor de stichting van grote toegevoegde waarde.

Beste Enzio, Kevin en Desiree, bedankt voor de positieve inzet.

KvdV

 

Comment on Facebook

Kijk Kevin Holtus

De Stichting Weeshuis der Doopsgezinden doneert 10.000.- euro naar stichting kinderen van de voedselbank.

De Stichting Weeshuis der Doopsgezinden is een Haarlems vermogensfonds. De opbrengsten van het vermogen worden gebruikt voor ondersteuning van projecten en initiatieven voor wezen en voor jongeren in het algemeen.

Na het indienen van een aanvraag bij dit fonds heeft deze besloten om een geweldige donatie te doen van 10.000.- ten bate van de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Een super bedrag waar wij De Stichting Weeshuis der Doopsgezinden graag voor willen bedanken.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

De Stichting Weeshuis der Doopsgezinden doneert 10.000.- euro naar stichting kinderen van de voedselbank.

De Stichting Weeshuis der Doopsgezinden  is een Haarlems vermogensfonds. De opbrengsten van het vermogen worden gebruikt voor ondersteuning van projecten en initiatieven voor wezen en voor jongeren in het algemeen.

Na het indienen van een aanvraag bij dit fonds heeft deze besloten om een geweldige donatie te doen van 10.000.- ten bate van de kinderen waar wij ons voor inzetten.

Een super bedrag waar wij De Stichting Weeshuis der Doopsgezinden graag voor willen bedanken.

KvdV

 

Comment on Facebook

Ik ben bij de voedselbank wat krijgen wij er van

Betty Jelier-Kiestra!

Fantastisch gebaar

Leuk alleen jammer dat op myn berichten niet gereagerd word...

Ik moet eerlijk zeggen ik vind jullie kerkgenootschap altijd al sympathiek. Maar ook de Pinkstergemeente vind ik leuk. Maar dit gebaar is werkelijk het geloof uitdragenπŸ‘ŒπŸ‘πŸ»

Wat een fantastisch gebaar

Dankbaar!

Top!!

leuk! Alleen jammer dat als je bij voedselbank delft loopt, je niet in aanmerking komt omdat ze je niet dooeverwijzen.

+ View more comments

Vanuit Global Industry B.V. www.globalindustry.nl hebben wij een hele leuke donatie binnen gekregen.

Global Industry is een sponsor welke ons al geruime tijd ondersteund met hele leuke kinderartikelen, zo ook nu weer is er een geweldige donatie vanuit deze binnen gekomen.

Skeetborden, steppen, tafeltjes en stoelen van Spongebob, tentjes en speelgoedtonnen van diverse Disney figuren en nog heel veel meer. Echt super leuke spullen waar elk kind blij van wordt als die dit krijgt

Graag bedanken wij Global Industry B.V voor deze hele leuke donatie in speelgoed.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Super

Fantastisch!!!!

Super cool dit

Essie Yoyce

Helemaal toppie zullen ze blij mee zijn dankjewel lieve mensen voor jullie inzet.

Dit zou geweldig zijn hier in Capelle aan den IJssel bij de sinterklaas middag die gehouden wordt in de Katholieke Pauluskerk .

GeweldigπŸ’•

Hartstikke mooi! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

+ View more comments

Vaillant Fonds doneert 10.000.- euro aan Stichting kinderen van de voedselbank.

Dr. C.J. Vaillant Fonds is een goede doelen fonds van de landelijke vereniging van crematoria, Sinds 1997 ondersteund het Dr. C.J. Vaillant Fonds een groot aantal goede doelen en waardevolle initiatieven.

Na het indienen van een aanvraag bij het Vaillant Fonds is deze gehonoreerd met een hele mooie donatie van 10.000.-euro.

Een geweldig bedrag wat geheel ten goede komt aan de kinderen waar wij ons voor inzetten. Graag bedanken wij dan ook het Dr. C.J. Vaillant Fonds voor deze hele mooie gift.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Vaillant Fonds doneert 10.000.- euro aan Stichting kinderen van de voedselbank.

Dr. C.J. Vaillant Fonds is een goede doelen fonds van de landelijke vereniging van crematoria,  Sinds 1997 ondersteund het Dr. C.J. Vaillant Fonds een groot aantal goede doelen en waardevolle initiatieven.

Na het indienen van een aanvraag bij het Vaillant Fonds is deze gehonoreerd met een hele mooie donatie van 10.000.-euro.

Een geweldig bedrag wat geheel ten goede komt aan de kinderen waar wij ons voor inzetten. Graag bedanken wij dan ook het Dr. C.J. Vaillant Fonds voor deze hele mooie gift.

KvdV

 

Comment on Facebook

Heel goed. Ik merk dat dit steeds vaker gebeurd. Fantastisch voor hen die het nodig hebben!

Florian Muelken

A weer zo,n geweldig gebaar, we zijn niet alleen voor ons zelf op de wereld

ik snap er niets van dat de kinderen van de voedselbank er niks van krijgen zal wel weer in eigen zak gaan en dan heb ik het over de mensen in nijmegen

Mega donatie in kinderkleding.

We hebben kennis gemaakt met, Hadewich Kroezen, een hele sympathieke vrouw met het hart op de juiste plek. Hadewich heeft een grote webwinkel gehad en was op zoek naar een andere uitdaging.

Met deze reden stopte de webwinkel en bleef er een enorme voorraad achter in kinderkleding, i.p.v. deze kleding te verkopen heeft Hadewich besloten deze te doneren naar KvdV.

Hierop hebben wij een mega partij kleding binnen gekregen voor zowel jongens als meiden. Super hippe, mooie kleding met schoenen en winterjassen en al, doos aan doos tot aan de rand toe gevuld met kleding.

Een geweldige donatie welke wij goed voor de aankomende winter kunnen gebruiken en weer een heleboel kinderen mee kunnen blij maken.

Beste Hadewich, super bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Top,dat er iets voor de kinderen gedaan word.Dit is eeb goed voorbeeld van hoe het eigenlijk hoort.Het iseen kleine moeite om iets voor ander over te hebben.

Top

jeetje daar word je blij van

Super lief πŸ’ž

Wat mooi zeg!

wat geweldig,

Fantastisch dat dit soort mensen bestaat!!

Geweldig. ❀

hart op de juiste plek, top

Wat een prachtig gebaar❀️

Wouw wat ontzettend lief!

Is de voedselbank spijkenisse al aangesloten bij jullie? Ik kan hier anders geen beroep op doen voor mijn kids

Super trots op mijn zus en schoonzus. Je bent een topper. Dit is echt een move van je hart.πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ‘

Super lief 😍

Super! Gelukkig nog mensen met een hart...πŸ’–

Waarom alleen voor mensen die bij de voedselbank komen? Er zijn zoveel mensen die van een minimum moeten leven met kinderen die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank vanwege de strenge toelatingseisen,ook die leven in armoede. Natascha Snoek is de enigste stichting die juist ook die mensen helpt met kleding en dergelijke.dus waarom alleen voedselbank klanten,jammer dat er niet verder wordt gekeken

Mooi hoor wat fantastisch .

Geweldig πŸ‘

Super zeg

Wat een mooi gebaarβ€πŸ–’

Wat een top actie πŸ–’

+ View more comments

We zijn druk bezig met fondsenwerving, diverse fondsen hebben toegezegd de stichting te ondersteunen met een donatie. Het Nationaal Fonds Kinderhulp, www.kinderhulp.nl is één van de fondsen welke de stichting ondersteund met een mooie donatie.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp maakt samen met partners, sponsoren en ambassadeurs zich sterk voor kinderen die in ons land in armoede opgroeien.

Na het zien wat wij allemaal voor deze kinderen betekenen heeft het Nationaal Fonds Kinderhulp een bedrag van 17.500.- euro toegezegd.

Een geweldig bedrag waarmee wij weer heel veel kinderen kunnen ondersteunen. Graag bedanken wij dan ook het Nationaal Fonds Kinderhulp voor deze hele mooie gift.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

We zijn druk bezig met fondsenwerving, diverse fondsen hebben toegezegd de stichting te ondersteunen met een donatie. Het Nationaal Fonds Kinderhulp, www.kinderhulp.nl is één van de fondsen welke de stichting ondersteund met een mooie donatie.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp maakt samen met partners, sponsoren en ambassadeurs zich sterk voor kinderen die in ons land in armoede opgroeien.

Na het zien wat wij allemaal voor deze kinderen betekenen heeft het Nationaal Fonds Kinderhulp een bedrag van 17.500.- euro toegezegd.

Een geweldig bedrag waarmee wij weer heel veel kinderen kunnen ondersteunen. Graag bedanken wij dan ook het Nationaal Fonds Kinderhulp voor deze hele mooie gift.

KvdV

 

Comment on Facebook

Wat een super bedrag ! Mooi hoor daar gaan we veel kindjes blij mee make !

Wat super zeg! Mirella en team! Wat n kanjers zijn jullie!

Ik ben hier stil van, wat vind ik dit geweldig!!!

Super donatie in verjaardag artikelen vanuit Instaswap www.instaswap.nl

Instaswap organiseert twee keer per jaar voor een goed doel een actie waarbij vreemde mensen een aardigheidje voor elkaar verzorgen zonder elkaar te kennen.

Na een oproep vanuit instaswap om deze keer van betekenis te zijn voor de kinderen van de voedselbank, is hier massaal gehoor aan gegeven.

Zo is er een enorme partij in verjaardag artikelen binnen gekomen die wij goed kunnen gebruiken voor onze verjaardagspakketten welke wij uitgeven naar kinderendie niet meer in de gelegenheid zijn hun verjaardag te vieren vanwege het ontbreken van de financiΓ«le middelen hiervoor

Echt een super partij waarmee wij weer een heleboel een verjaardagspakket kunnen uitgeven. Mede dankzij Instaswap vieren er straks weer een heleboel kinderen een super verjaardag.

Beste Lynda, meer dan bedankt voor deze geweldige donatie.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

zou ook leuk zijn voor de kindjes uit papendrecht wat jij An Smickel

Ff geen woorden kunnen vinden echt GEWELDIG! !!!!!!!!!!!

Wat een geweldige actie!

ik ben benieud of dit ook in nijmegen is

super tof

Jammer dat mijn kinderen nergens meer recht op hebben. Omdat ik in het verleden (10 jaar geleden) gebruik gemaakt heb van de Voedselbank mogen wij er géén gebruik meer van maken. Terwijl we financieel wel in aanmerking komen gezien ik in de bijstand en Wsnp zit.

Wat leuk voor de kinderen!πŸ’

Wat een super mooie actie en wat een super mooie giften.

Wat super dit!! πŸ‘πŸ»πŸ˜„

Mag ik een kritische noot aan de kaak stellen ? Zijn dit de producten die kinderen van de voedselbank daad werkelijk nodig hebben ?

Echt super mogen meer organisaties. Een voorbeeld aan geven

Wow wat een mooie donatie!

Hoe kom ik met de voedselbank in contact?

Graag voor 2kinderen een van 6 een van 1jaar

Top! πŸ‘Œβ€

Een goede actie

Hoe kan ik zon pakket aanvragen?Staan onder bewind en mijn zoon van 11 heeft zijn verjaardag 27 augustus bij mij niet kunnen vieren

jullie doen fantastisch werk,jullie laten kinderoogjes stralen!!!! ;-))

Dat is een geweldig idee . Hier is dat niet

Top

Heb bij de voedselbank gezeten en had dit aangevraagd en kreeg te horen als je bij de voedselbank zit krijg je ons pakket niet maar dan krijg je een pakket van de voedselbank,dus hoezo voor kinderen van de voedselbank.en daar komt ook bij dat ik net niet meer in aanmerking kom bij de voedselbank maar wel van een minimum leef met 3 kinderen,kan ik dat nu wel aanvragen dan nu ik geen voedselbank meer heb? Is voor mij niet echt duidelijk meer

Fantastische aktie!!

Super tof

Mooi hoor ziet er aantrekkelijk uit zeker voor kindjes.

Marijke Moerkerke

+ View more comments

Helaas moet ik het bericht van Instaswap opnieuw plaatsen vanwege een storing in Facebook zijn alle foto's uit het bericht en kan ik geen nieuwe toevoegen ... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Wat jammer, zag er net zo leuk uit!πŸ’

Opening nieuwe productie hal.

De opening van onze nieuwe productie hal is achter de rug en is geweldig verlopen, diverse sponsoren, donateurs en andere relaties waren aanwezig om op deze manier eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de stichting.

Na de nodige speeches heeft onze burgemeester Veerhoek de productie hal officieel geopend met het doorknippen van het lint.

Één van onze sponsoren, Het matrozenkoor Apeldoorn heeft heel de avond gevuld met leuke meezingers qua muziek op de achtergrond en kregen we vervolgens ook nog eens een mooie cheque ter waarde van 1.500.- euro vanuit geschonken.

Na een aantal wijntjes gingen zelfs een paar van onze vrijwilligers met het koor meezingen, of dat zo'n succes was zijn de meningen nog over verdeeld.

Vanuit diverse donateurs hebben we tijdens de opening een totaal bedrag van meer dan 20.000.- euro geschonken gekregen, een geweldig bedrag waarmee wij weer voor een heleboel kinderen van betekenis kunnen zijn.

Partytime Catering ( Herman en zijn team) hebben voor heel de avond de catering naar genoeg kosteloos verzorgt en er op deze manier voor gezorgd dat de avond qua drank en hapjes super is verlopen.

Kortom een meer dan geweldige opening welke zeer succesvol is verlopen en een hele leuke manier was om iedereen eens inkijk te geven binnen onze organisatie.

Burgemeester Veerhoek, sponsoren, donateurs, Partytime Catering en andere aanwezigen, super bedankt voor deze geweldige avond.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Dat ga ik in de toekomst ook doen

Anja Van de Walle

ik vind het geweldig wat jullie doen maar vind het een grote schande dat jullie het moeten doen maar ik geef jullie een hele dikke

Het is een genoegen om naar te kijken, dat jullie dit voor elkaar gekregen hebben zo kunnen jullie inderdaad nog meer kinderen helpen. GEWELDIG!

Super goed, alleen schande dat het nodig is in Nederland !

Moeten we dit leuk vinden

Jullie zijn voor.mijn echt helden heel.erg bedankt voor alles

Gefeliciteerd!!

+ View more comments

Het inrichten van de nieuwe productie hal is klaar, nog net op tijd voor de vakantie mede dankzij de hulp en inzet van een heleboel mensen.

Een hoop andere zaken zijn blijven liggen hierdoor, o.a. de Facebook. We hebben dan ook een heleboel leuke actie gehad die we de aankomende dagen allemaal zullen gaan vermelden.

In de foto's is een sfeerimpressie te zien hoe we de hal hebben verbouwd en ingericht.

Nagenoeg alles is gesponsord, van koffiecorner tot complete nieuwe keuken, alle kledingstellingen, hout voor de schappenwanden ,vlonders, noem het maar op, of we hebben het gekregen.

De hele verbouwing hebben wij vervolgens zelf gedaan met een aantal handige handjes op vrijwillig basis, en voor alles wat wel geld heeft gekost, hadden we een geweldige donatie vanuit het Guusje Nederhorst Fonds gekregen.

Alle bouwers die hier heel wat avond en weekend uurtjes in hebben zitten, alle vrijwilligers die op het laatst bijna dag en nacht met inrichten bezig zijn geweest om de hal klaar te krijgen, MEER DAN BEDANKT.

KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

wow wat mooi!

super gaaf zeg mooi prachtig

Geweldig mooi geworden! Mooi werk !

Wauw! Wat mooi

Fantastisch, en een prachtige winkel.

ziet er super uit

dat ziet er geweldig uit, diep respect voor al het werk en wat kunnen jullie weer vele gezinnen helpen, TOP!!

Wat hebben jullie dat prachtig gemaakt. Chapeau mannen

Wat fijn en wat mooi!

Wat een mooie werkplaats....super goed bezig geweest

Essie Yoyce

Geweldig!

Jenam 17-1-2013 -Lana-2-8-2015-Aya-7-5-2014-kamal-14-1-2010

Echt mooi gedaan

Ziet er prachtig uit!Nu nog mensen blij maken,maar dat komt ook vast goed!

Mooi!

Geweldig, ziet er heel leuk uit! succes!πŸ’πŸ”πŸ‘

Super

Geweldig. Succes

Prachtig initiatief zeg, jullie hebben hard gewerkt!

In één woord GEWELDIG,en de complimenten aan iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Geweldig

wauw wat is het mooi geworden! πŸ˜€

Dat ziet er mooi uit en geweldig gedaan succes .

maar de NEDERLANDSE kinderen krijgen bijna niets, de NEDERLANDERS krijgen alleen maar rotzooi en alles waat over de datum is. de islamietjes krijgen zelfs sint kado's wat ook al niet meer mag volgens de islam. fuck it !!!!!!!!!!!!!!!!! ik heb het zelf meegemaakt, shit shit shit

+ View more comments

WE ZOEKEN MET SPOED HELPENDE HANDJES.

De verbouwing van onze nieuwe productiehal is klaar en zijn nu alles aan het inruimen, om dit alles nog voor de opening rond te hebben is het alle hens aan dek.

Zo helpt op het moment iedereen van kantoor zelfs mee om maar op tijd klaar te zijn waardoor andere zaken blijven liggen en zelfs dan gaan we het nog niet redden.

We hebben nog duizenden artikelen welke nog moeten worden ingeruimd vanuit het magazijn, we zoeken mensen die kunnen helpen met het sorteren en inhangen op maat van de nieuwe kleding, het op maat inruimen van de schoenenkasten en het sorteren en inruimen van de speelgoed kasten.

We zijn elke dag aanwezig en we draaien op het moment de maandag en woensdagavond ook. Mocht het je leuk lijken om ons team tijdelijk of blijvend te ondersteunen, dan zou dit meer dan geweldig zijn.

Tot 30km vergoeden we netjes de onkosten voor vervoer en de locatie bevind zich in Dodewaard, ruim gezien tussen Tiel en Arnhem in.

Meer info stuur dan even een mail naar info@kinderenvandevoedselbank.nl. of een privΓ© bericht

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

misschien mensen vd. gemeente benaderen, zij zoeken vaak vrijwilligerswerk vd. pw-uitkeringsgerechtigden

Zaterdags dus niet?

WAAR??????

Welke zool heeft dit gestapeld???

Succes, ik woon te ver weg!

Ik wil wel hoor! Vrijdag?

Nicolien, misschien iets voor je moeder?

Waar is het

Cees En Monique van Meer!

Sonja Schwarz

Helaas dat is echt te ver weg

Jeeeh, Gerda TijssenπŸ‘πŸ»

Hoi Mirella, ik heb net om hulptroepen gevraagd aan de vrijwilligers van Koude Voetjes voor volgende week woensdag, de 20ste. Ik hoop, met of zonder hulptroepen om 10 bij jullie op de stoep te staan.

+ View more comments

v.d Bijl & 'Heierman b.v uit Opheusden sponsort een nieuwe tuin met onderhoud.

Als je een mooie locatie hebt, moet uiteraard ook de rest er super uit zien, hierin ontbrak het nog al bij binnenkomst als je ons terrein op kwam. in alle eerlijkheid zag dat er gewoon niet uit.

Na contact gelegd te hebben met, Andries Heierman van www.vdbh.nl was deze direct bereid om een hele nieuwe tuin aan te leggen bij onze inrit en daarbij ook het volledige onderhoud voor rekening te nemen.

Ons medebestuurslid Hennie van de Haar (rechts) heeft vanuit Andries Heierman (links) de tuin symbolisch in ontvangst genomen.
Vanaf nu hebben wij dan ook een super entourage en ligt onze inrit er meer dan geweldig bij.

Graag bedanken wij v.d Bijl & Heierman b.v. dat wij er weer op en top bij zitten.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

helemaal top van v.d.Bijl&Heierman b v jammer dat ze niet in de buurt wonen mijn zoon heeft ook een tuin nou ja stukje onkruit of kattebak hoe je het noemen wild .

Mega donatie in feest en verjaardagsartikelen.

De Trend Fabriek www.detrendfabriek.nl is distribiteur van het merk, Meri Meri en na een heel leuk contact met deze voelde De Trend Fabriek zich direct verbonden met de doelen waar de stichting voor staat.

Hierop is er een mega donatie binnen gekomen in feest en verjaardagsartikelen, de hoeveelheid is zo groot dat het gene wat op de foto staat slechts een gedeelte van de hoeveelheid is.

Werkelijk alles zit er bij voor een geweldig kinderfeest, echt top artikelen die wij ontzettend goed voor de verjaardagspakketten kunnen gebruiken voor de kinderen die niet in gelegenheid zijn om hun verjaardag te vieren.

Graag bedanken wij De Trend Fabriek voor deze super donatie die hiermee weer een heleboel kinderen een geweldig verjaardagsfeest hebben geschonken.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Wat fijn dat al die kinderen toch een fijne verjaardag hebben!πŸ’πŸ’πŸ’πŸ”πŸ”πŸ”πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Super! !

Geweldig , blij dat er toch bedrijven empathie hebben met de zwakkeren .

Wat een mooi gebaar. Wat zullen de kinderen hier blij van worden.

Goed initiatief misschien zijn er ook andere ondernemers die iets kunnen doen gezamenlijk voor verjaardagen van kinderen Carola.

Aan wie wordt dit uitgedeeld?

mooi!

Wat een super leuke gift

Prachtig initiatief...Gelukkig gebeuren er nog mooie dingen in deze roerige wereld!

Wauw wat lief van de trend fabriek!

Respect

MOOI IS DIT HOOR GELOOF ME MAAR WAAR IS OUDEREN VAN VOEDSELBANK DIE HEBBEN OOK RECHTEN NOG OP GEZELLIGHEID WANT ALS DIE ER NIET WAREN WAS ER OOK NOOIT KINDER FEEST

Wow helemaal te gek !!

Wat fantastisch.

Annelies Montfoort

+ View more comments

Transvenlo haalt met Care4kids foundation 5.500.- euro op voor KvdV.

Transvenlo www.transvenlo.com is een begrip binnen de palletdistributie voor Europa. Transvenlo heeft de Care4kids Foundation opgericht en benoemd ieder jaar een goed doel waarvoor de Care4kids Foundation zich gaat inzetten.

Voor dit jaar mocht KvdV invulling geven als het goede doel en hebben medewerkers van Transvenlo op diverse manieren geld ingezameld voor KvdV en met een team van lopers deelgenomen aan de Venloop.

Dit alles bij elkaar heeft het geweldige bedrag van 5.500.- euro opgebracht voor de stichting en heeft Mirella Mulder, oprichtster van Stichting kinderen van de voedselbank de hele mooie cheque bij Transvenlo vanuit Oscar Linders ( links ) in ontvangst genomen.

Graag bedanken wij iedereen binnen Transvenlo en de Care4kids Fundation voor dit hele mooie bedrag.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Transvenlo haalt met Care4kids foundation 5.500.- euro op voor KvdV.

Transvenlo www.transvenlo.com is een begrip binnen de palletdistributie voor Europa. Transvenlo heeft de Care4kids Foundation opgericht en benoemd ieder jaar een goed doel waarvoor de Care4kids Foundation zich gaat inzetten.
 
Voor dit jaar mocht KvdV invulling geven als het goede doel en hebben medewerkers van Transvenlo op diverse manieren geld ingezameld voor KvdV en met een team van lopers deelgenomen aan de Venloop.

Dit alles bij elkaar heeft het geweldige bedrag van 5.500.- euro opgebracht voor de stichting en heeft Mirella Mulder, oprichtster van Stichting kinderen van de voedselbank de hele mooie cheque bij Transvenlo vanuit Oscar Linders ( links ) in ontvangst genomen.

Graag bedanken wij iedereen binnen Transvenlo en de Care4kids Fundation voor dit hele mooie bedrag.

KvdV

 

Comment on Facebook

Toppers!

geweldig,

Montessorischool Wageningen haalt met actie 6.237,99 euro op voor stichting kinderen van de voedselbank.

De montessorischool Wageningen houd ieder jaar een goede doelen actie tijdens het lente feest, de kinderen houden dan een sponsorloop voor het goede doel en hierna wordt het lente feest gehouden met kraampjes, eten en muziek.

Voor dit jaar mocht KvdV invulling geven als goed doel en de kinderen hebben enorm hun best gedaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting. Zo heeft de sponsorloop met het lentefeest dan ook een super bedrag opgebracht van maar liefst 6.237,99 euro.

Ons Medebestuurslid Cindy de Hommel heeft uiteindelijk de hele lange cheque in ontvangst genomen van de kinderen.

Graag bedanken wij alle leerlingen dat deze zich zo hebben ingezet voor stichting, mede dankzij jullie kunnen wij weer heel veel kinderen helpen.

Super bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Montessorischool Wageningen haalt met actie 6.237,99 euro op voor stichting kinderen van de voedselbank.

De montessorischool Wageningen houd ieder jaar een goede doelen actie tijdens het lente feest, de kinderen houden dan een sponsorloop voor het goede doel en hierna wordt het lente feest gehouden met kraampjes, eten en muziek.

Voor dit jaar mocht KvdV invulling geven als goed doel en de kinderen hebben enorm hun best gedaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting. Zo heeft de sponsorloop met het lentefeest dan ook een super bedrag opgebracht van maar liefst 6.237,99 euro.

Ons Medebestuurslid Cindy de Hommel heeft uiteindelijk de hele lange cheque in ontvangst genomen van de kinderen.

Graag bedanken wij alle leerlingen dat deze zich zo hebben ingezet voor stichting, mede dankzij jullie kunnen wij weer heel veel kinderen helpen.

Super bedankt.

KvdVImage attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Grote klasse montessorischool. Daar kan de politiek een voorbeeld aan nemen

top prestatie!

Geweldig. Triest dat t nodig is in een land als Nederland.

Geweldig

Prachtig initiatief!

Geweldig

Super 😍😍😍

geweldig

Fantastisch doel super

Wat een fantastisch 😳. πŸ‘ bedrag ❀️

+ View more comments

leuke actie vanuit Aandacht Groeit. www.aandachtgroeit.nl

Aandacht Groeit verzorgt Mindfulness en Yoga lessen voor kinderen en volwassenen.

Tijdens de Internationale Yoga Dag op dinsdag 21 juni doneert Aandacht Groeit het volledige lesgeld van 5.- euro p.p aan stichting kinderen van de voedselbank.

Op deze manier wil Aandacht Groeit voor een aantal kinderen van betekenis zijn en een klein verschil maken. Dus heb je altijd al eens een Yoga les willen nemen of denk je lenig genoeg te zijn en zou je hier aan willen deelnemen, meld je dan aan en doe 21 juni mee en steun hier indirect de stichting mee.

Beste Marsha, bedankt voor het leuke initiatief en veel succes 21 juni.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

leuke actie vanuit Aandacht Groeit. www.aandachtgroeit.nl

Aandacht Groeit verzorgt Mindfulness en Yoga lessen voor kinderen en volwassenen. 

Tijdens de Internationale Yoga Dag op dinsdag 21 juni doneert Aandacht Groeit het volledige lesgeld van 5.- euro p.p aan stichting kinderen van de voedselbank.

Op deze manier wil Aandacht Groeit voor een aantal kinderen van betekenis zijn en een klein verschil maken. Dus heb je altijd al eens een Yoga les willen nemen of denk je lenig genoeg te zijn en zou je hier aan willen deelnemen, meld je dan aan en doe 21 juni mee en steun hier indirect de stichting mee.

Beste Marsha, bedankt voor het leuke initiatief en veel succes 21 juni.

KvdV

Aspergediner brengt 3.000.- euro op voor stichting Kinderen van de voedselbank.

Alweer voor de 17de keer organiseerde Kiwanisclub Alblasserwaard en Kiwanis Young professionals het aspergediner, een uitgebreid diner met daarbij een loterij en een veiling met de opbrengst voor het goede doel.

Voor dit jaar waren, stichting leergeld, stichting jarige Job en stichting Kinderen van de voedselbank de doelen welke waren benoemd als het goede doel voor deze editie van het aspergediner.

Zo hebben deze drie doelen dan ook een hele mooie cheque in ontvangst mogen nemen ter waarde van 3.000.- euro. Mede bestuurslid Cindy de Hommel (midden) heeft namens Kvdv de cheque in ontvangst genomen.

Graag bedanken wij Kiwanisclub Alblasserwaard en Kiwanis Young professionals dat KvdV één van de doelen mocht zijn om zo een mooie donatie te ontvangen.

KvdV

Foto Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

Aspergediner brengt 3.000.- euro op voor stichting Kinderen van de voedselbank.

Alweer voor de 17de keer organiseerde Kiwanisclub Alblasserwaard en Kiwanis Young professionals het aspergediner, een uitgebreid diner met daarbij een loterij en een veiling met de opbrengst voor het goede doel.

Voor dit jaar waren, stichting leergeld, stichting jarige Job en stichting Kinderen van de voedselbank de doelen welke waren benoemd als het goede doel voor deze editie van het aspergediner.

Zo hebben deze drie doelen dan ook een hele mooie cheque in ontvangst mogen nemen ter waarde van 3.000.- euro. Mede bestuurslid Cindy de Hommel (midden) heeft namens Kvdv de cheque in ontvangst genomen.

Graag bedanken wij Kiwanisclub Alblasserwaard en Kiwanis Young professionals dat KvdV één van de doelen mocht zijn om zo een mooie donatie te ontvangen.

KvdV

Foto Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

 

Comment on Facebook

Ik had zo graag wat aangevraagd voor mijn zoon, as zaterdag maar het is me nooit gelukt kontakt met jullie te krijgen.

Superrrr!!

Goed zo .

Heel goed. Ik heb jullie een bericht gestuurd

Hartstikke goed !!!!!!!

+ View more comments

Accor Hotels schenkt 48 kinderen een heel leuk uitje.

Accor Hotels hebben een leuke actie, medewerkers kunnen tegen inlevering van één of meerdere lunches op deze manier geld inzamelen voor het goede doel.

Het doel van keuze was stichting kinderen van de voedselbank geworden en zo hebben wij 48 toegangspassen met een waarde 25.- euro per pas gekregen.

Deze passen zijn te gebruiken voor diverse pretparken en dierentuinen en zo kunnen er een aantal kinderen dankzij Accor Hotels weer eens wellicht sinds hele lange tijd een super leuk uitje beleven.

Graag bedanken wij dan ook Accor Hotels voor dit leuke initiatief.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Mooi gebaar en nu maar hopen dat er wat leuks is in hun omgeving

Echt een heel goed doel πŸ‘

Wat leuk kids kunnen gaan genieten

Super hoop dat mijn Kids mogen

Top iedeer ik ben zelf klant van de voedselbalnk ik bedankt al deze lieve mensen

super super

Wat een hartverwarmend iniatief voor deze kinderen!

Wat leuk. Word genieten voor kids.

Prachtig gedaan.

Super!

te gek nu hopen dat mijn kids die kans krijgen <3

verdiene ze ook he

Super hopen dat mijn kids er ook bij horen

+ View more comments

KPO Basisschool Joseph uit Roosendaal haalt met actie dag 500.- euro op voor KvdV.

De KPO Basisschool Joseph organiseert jaarlijks een leuke actie dag voor het goede doel, de kinderen proberen dan met kleine acties zoveel mogelijk geld op te halen voor het doel.

Dit jaar mocht KvdV invulling als het goede doel en zo hebben wij een hele mooie cheque in ontvangst mogen nemen van 500.-. een geweldig bedrag waar de kinderen enorm hun best voor hebben gedaan en wij deze uiteraard graag voor bedanken.

Ons mede bestuurslid Jan Woldberg was afgereisd naar Roosendaal en heeft de hele mooie sheque in ontvangst genomen vanuit de kinderen.

Bedankt, KvdV.
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Mooi hoor πŸ‘

(Y) (Y) Fantastisch!!!

hebben we met plezier gedaan

Super gezamenlijke actie vanuit Kees Tol Verpakkingen uit Volendam. www.keestol.nl en collega bedrijven.

Met reden dat alles wat wij als stichting uitgeven naar de kinderen leuk verpakken in cadeaupapier, gaan er op jaarbasis heel wat rollen papier doorheen.

In onze eeuwige zoek tocht naar nieuwe sponsoren was het ons nog niet eerder gelukt een organisatie te vinden welke ons kon sponsoren in cadeaupapier.

Toen Kees Tol Verpakkingen dit vernam heeft deze direct contact gelegd met al zijn connecties en is hier geweldige sponsoring uit gekomen.

We hebben een pallet vol met tientallen rollen cadeaupapier gekregen en ander super leuk verpakkingsmateriaal om zo alles wat wij uitgeven leuk in te kunnen pakken. Boven op dit alles ook nog heel veel leuke cadeautjes gekregen waar we weer een aantal kinderen heel blij mee kunnen maken

Graag bedanken wij dan ook de volgende organisaties welke dit hebben mogelijk gemaakt. Kees Tol Verpakkingen, Keijzer Papier uit Wormerveer, Keijzer Holland uit Akersloot, Kaleidoscope, Rotolux, Patchshopgirl uit Haarlem, Tuf-Tuf uit Zaandam.

Al deze organisaties, super bedankt.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

 

Comment on Facebook

Super leuk πŸ‘πŸ˜„

Hoe kan ik iets aanvragen voor mijn zoon? Wij zijn bij de voedselbank Harlingen

wat een mooie aktie weer!!

Leuk,maar wie krijgt er wat?

Is dat ook voor de kinderen v d voedselbank de bevelanden ?

Super zeg! Toppees!

+ View more comments

International Card Services BV (ICS) is dΓ© creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. www.icscards.nl

Elk jaar kunnen de diverse afdelingen binnen de organisatie sparen voor een zelf uitgekozen doel om zo een mooie donatie te doen.

Stom toevallig zonder het van elkaar te weten hadden drie afdelingen gekozen om te sparen voor KvdV en zo wil het dat wij dan ook maar liefst drie hele mooie cheques in ontvangst hebben mogen nemen met een gezamenlijke waarde van 6.350.- euro.

Pauline van den Berg en Jason van Braam hebben namens ICS de cheques overhandigd aan één van onze medewerkers Jenneke Hosmus (midden)

Graag bedanken wij International Card Services BV dat wij invulling mochten geven als één van de goede doelen en zo een heel mooie bedrag in ontvangst konden nemen.

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden

International Card Services BV (ICS) is dΓ© creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. www.icscards.nl

Elk jaar kunnen de diverse afdelingen binnen de organisatie sparen voor een zelf uitgekozen doel om zo een mooie donatie te doen.

Stom toevallig zonder het van elkaar te weten hadden drie afdelingen gekozen om te sparen voor KvdV en zo wil het dat wij dan ook maar liefst drie hele mooie cheques in ontvangst hebben mogen nemen met een gezamenlijke waarde van 6.350.- euro.

Pauline van den Berg en Jason van Braam hebben namens ICS de cheques overhandigd aan één van onze medewerkers Jenneke Hosmus (midden)

Graag bedanken wij International Card Services BV dat wij invulling mochten geven als één van de goede doelen en zo een heel mooie bedrag in ontvangst konden nemen.

KvdVImage attachment

 

Comment on Facebook

Goede actie!

Geweldige schenking voor de hal vanuit van de Garde tuinmeubelen uit Opheusden www.vdgarde.nl

Als je werkt met vrijwilligers is het van belang dat deze het naar hun zin hebben op het werk, ze staan tenslotte naar genoeg dagelijks voor je te werken.

Voor ons was het dan ook van belang om in de hal een leuke koffiecorner te realiseren zodat de dames er leuk bij zitten tijdens een kopje koffie.

Voor deze koffiecorner hadden we reeds een hele mooie keuken gedoneerd gekregen en na een heel leuk contact te hebben gehad met van de Garde tuinmeubelen heeft deze een geweldig zitje geschonken om in de Koffiecorner te plaatsen.

Graag bedanken wij dan ook, van de Garde dat deze er voor heeft gezorgd dat onze vrijwilligers er lekker bij zitten tijdens de koffie

KvdV
... Meer lezenMinder lezen

3 jaren geleden