Over ons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

Benieuwd wat u voor deze kinderen kunt betekenen?

De mening van andere mensen

Vaak hebben mensen onterecht een mening over de personen die bij de voedselbank terecht komen.Er wordt al snel gedacht dat dit mensen met een uitkering zijn die zelf voor torenhoge schulden hebben gezorgd, uiteraard is dit niet waar.

Wat dacht u van de mensen die een eigen onderneming hadden en failliet zijn gegaan, en waar de schuldeisers zoveel weghalen dat met het overgebleven geld niet is rond te komen. Of de alleenstaande ouder van wie de partner er vandoor is gegaan en de ander met alle problemen en zonder alimentatie achterlaat.

Dan hebben we nog de mensen die altijd netjes hebben gewerkt, en hun leningen toen gewoon konden betalen, maar vanwege ziekte in de WAO terecht zijn gekomen en nu niet meer kunnen rond komen. Hoeveel gezinnen kent u misschien wel zelf niet die nu maar net rond kunnen komen. Er hoeft maar iets te gebeuren en ook zij redden het niet meer.

Kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens
gezinnen geholpen
pakketten, per jaar, per kind