Klavertje 4 Actie

 

Hoe werkt het.

Koop een gelukje voor de kinderen van de voedselbank

Meld je aan bij de stichting met je school of vereniging en ontvang een pakket met flyers en bestellijsten om deze klavertjes 4 te verkopen net als de kinderpostzegel actie, van deur tot deur.

​Via de bestel lijsten kunnen de mensen een mooi doosje met klavertjes 4 kopen, bij de kinderen die langs de deur gaan. Aan het eind van de actie wordt er geteld hoeveel pakketjes er zijn verkocht.

Het verkochte aantal klavertjes wordt kosteloos vanuit de stichting geleverd naar de school of vereniging, en vervolgens brengen de kinderen de pakketjes naar de mensen die ze hebben besteld, en rekenen het klaverdoosje af.

Benieuwd wat u voor deze kinderen kunt betekenen?

Optie 1.

Meld je aan bij de stichting met je school of vereniging en ontvang een pakket met flyers en bestellijsten om deze klavertjes 4 te verkopen net als de kinderpostzegel actie, van deur tot deur.

Via de bestel lijsten kunnen de mensen een mooi doosje met klavertjes 4 kopen, bij de kinderen die langs de deur gaan. Aan het eind van de actie wordt er geteld hoeveel pakketjes er zijn verkocht.

Het verkochte aantal klavertjes wordt kosteloos vanuit de stichting geleverd naar de school of vereniging, en vervolgens brengen de kinderen de pakketjes naar de mensen die ze hebben besteld, en rekenen het klaverdoosje af.

Deze actie is op te zetten met minimaal 5 vrijwilligers voor de verkoop van de klavertjes 4.

 

Optie 2.

een losse verkoop actie, zonder bestellijsten en makkelijk op te zetten, ook geschikt als een leuke actie op een schoolmarkt of ander evenement.

Van uit de stichting wordt er kosteloos een aantal klaverdoosjes geleverd, met een bij behorende flyer, vervolgens worden deze doosjes rechtstreeks verkocht aan de bezoekers van het evenement.

Heeft uw school of vereniging een leuk evenement, of vind er een andere leuke actie plaats, en wilt u graag iets doen voor de stichting, verkoop dan rechtstreeks onze klavertjes 4, en steun op deze manier de kinderen waar de stichting zich voor inzet.

Voor het aanvragen van een informatiepakket van de klaveractie, stuur dan gerust een e-mail naar, secretariaat@kinderenvandevoedselbank.nl

Kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens
op de 9 kinderen
pakketten, per jaar, per kind