Winnaar van
de nationale

Battle of the schools​

In samenwerking met onze mediapartner RegioTV Tiel gaat de stichting Kinderen van de voedselbank in 2019 diverse acties opzetten in Gelderland. Met het streefbedrag van € 50.000,- kan de stichting 1000 pakketten met nieuwe kleding, nieuwe schoenen en leuk nieuw speelgoed verstrekken aan kinderen in Gelderland, die onder de armoedegrens leven.

Eén van de acties is The Battle of Schools, waarin voornamelijk basisscholen het tegen elkaar opnemen om zoveel mogelijk klavertjes 4 te verkopen voor het goede het goede doel. Elke school is vrij om daar omheen nog meer acties bedenken, om uiteindelijk een zo hoog mogelijke opbrengst te halen.

 

Tot nu toe opgehaald:

€ 0.00 ,-

Help mee om ons doel van € 50.000 ,- te halen!

The Battle of Schools is niet alleen heel erg leuk, maar bovendien van bijzondere educatieve waarde. Door informatie rond de actie wordt het voor de kinderen duidelijk dat er een heel veel kinderen zijn in Nederland, waarvoor eten, drinken, vrolijk zijn en overal aan meedoen, niet vanzelfsprekend is.

Binnen de regio’s waar de scholen tegen elkaar om de hoogste opbrengst strijden, wordt een regiowinnaar uitgeroepen. Wij komen dan met RegioTV Tiel op de winnende school om een mooie beker uit te reiken.

Aan het eind van het jaar wordt de school met de hoogste opbrengst uitgeroepen tot de grote winnaar van The Battle of Schools. Aan deze school wordt de Super Cup uitgereikt door één van de ambassadeurs van de stichting, Fajah Laurens of Dries Roelvink.

The Battle of Schools zal worden gevolgd door onze mediapartner RegioTV Tiel en wordt ook door dit TV-station uitgezonden. Tevens komen de filmpjes op de facebookpagina van de zender.

Doet u ook mee aan deze actie?

Actie van de maand!

Doe mee! Verzin een eigen actie met je vereniging, je bedrijf, je familie of alleen. Want de opbrengst van twee door je kinderen gebakken cup cakes dragen ook bij aan het goede doel.

Iedere maand roepen we een actie uit tot actie van de maand. Dit kan een grote actie zijn, maar net zo goed een hele kleine actie. Vanuit de stichting Kinderen van de voedselbank komen we met RegioTV Tiel een mooie oorkonde uitreiken bij de bedenker van deze actie. Ook worden er dan Tv-opnamen gemaakt. Aan het eind van het jaar roepen we een actie uit tot de actie van het jaar en wordt er een schitterende beker uitgereikt door één van de ambassadeurs van de stichting, Fajah Laurens of Dries Roelvink.

Vanuit de stichting wordt iedere actie ondersteund met promotiemateriaal als flyers, posters, vlaggen etc. Wilt u meer informatie over mogelijke acties of wilt u uw actie doorgeven? Stuur dan een e-mail naar thebattle@kinderenvandevoedselbank.nl.

Kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens
op de 9 kinderen
pakketten, per jaar, per kind