Ambassadeurs

Dries Roelvink

Afgelopen jaar – 2018 –  hebben wij samen met Dries en zijn gezin een programma mogen maken dat aandacht vroeg voor de groep mensen waar wij ons iedere dag hard voor maken. In het televisieprogramma “Effe geen cent te makken” hebben de Roelvinkjes mogen ervaren hoe het is om te leven met, effe geen cent te makken.

Dries was na afloop van de opnames dusdanig onder de indruk van de stichting kinderen van de voedselbank, dat hij heeft aangeboden ambassadeur van onze stichting te worden! Uiteraard zijn wij hier direct op in gegaan en is Dries ambassadeur geworden van de stichting.

Benieuwd wat u voor deze kinderen kunt betekenen?

Fajah Lourens

Actrice, model, dj en schrijfster van de dieet boeken Killerbody 1 en Killerbody 2, Fajah Lourens is ambassadrice van de stichting geworden.

Na ontzettend leuk contact met Fajah voelde deze zich direct betrokken tot de kinderen waar wij ons voor inzetten. Fajah wilde onder 1 voorwaarde ambassadrice worden en dat was als ze niet alleen als leuk plaatje op de website kwam te staan, maar zich echt actief kon gaan inzetten voor de kinderen en de organisatie.

Fajah wilt de organisatie nog meer onder de aandacht brengen om zo het taboe op kinderarmoede bespreekbaar te maken en zich actief gaan bezig houden met fondsen werven en leuke acties voor de kinderen.

Graag bedanken wij Fajah Lourens dat ze zich heeft verbonden aan onze organisatie, Wij zijn er van overtuigd dat we een hele leuke samenwerking hierin tegemoet gaan.

Kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens
op de 9 kinderen
pakketten, per jaar, per kind

Tony Neef – Musicalster

Bekend van musicals als, Miss Saigon, in de rol van Chris, en musicals als, Jeans- Evita- Chicago- Titanic- Saturday Night Fever- Les Miserables- Annie en de rol van Wim Sonneveld in de theatervoorstelling Sonneveld.

Buiten de vele musicals waar Tony in heeft gespeeld, is deze ook nog eens een succesvol liedjes tekstenschrijver voor artiesten als, Ruth Jacott, Wolter Kroes, Antje Monteiro, Willeke Alberti, en Jeroen van der Boom.

Ook is de stem van Tony te horen in ontelbare animatiefilms en series. Tony Neef zet zich in samenwerking met de stichting in tegen kinderarmoede in Nederland, als ambassadeur van de stichting.